Καρδίτσα: Νέος δήμαρχος ο Βασίλης Τσιάκος

Καρδίτσα: Νέος δήμαρχος ο Βασίλης Τσιάκος

Ο νέος δήμαρχος επικράτησε του Φώτη Αλεξάκου με ποσοστό 68,38% έναντι 31,62%

tsiakos
Με ποσοστό που φτάνει στο 68,38%, ο Βασίλης Τσιάκος είναι ο νέος δήμαρχος Καρδίτσας, επικρατώντας του Φώτη Αλεξάκου ο οποίος απέσπασε ποσοστό 31,62%.

«Μέσα από την καρδιά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τις χιλιάδες Καρδιτσιώτισσες και Καρδιτσιώτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους», τονίζει μεταξύ άλλων σε δήλωσή του ο κ. Τσιάκος, αμέσως μετά την καταμέτρηση των ψήφων του β' γύρου στις Αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Το αποτέλεσμα των εκλογών και το υψηλό ποσοστό που συγκεντρώσαμε, κάνει πολύ μεγάλη την ευθύνη που αναλαμβάνουμε. Θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά τα μέλη του συνδυασμού μου που όλο αυτό το διάστημα έδωσαν καθημερινό και σκληρό αγώνα για να πείσουμε και τον τελευταίο συνδημότη μας ότι αξίζει να μας εμπιστευτεί. Θα πρέπει να εργαστούμε σκληρά για να γίνουν πράξη όσα προεκλογικά δεσμευθήκαμε. Πρόκειται για μια ξεχωριστή βραδιά όπου η χαρά και η συγκίνηση περισσεύουν».

«Ωστόσο», πρόσθεσε, «θέλω να τονίσω ότι όπως σε όλη την προεκλογική περίοδο τηρήσαμε χαμηλούς τόνους, έτσι θα συνεχίσουμε».

Και κατέληξε λέγοντας: "Οι δεσμεύσεις μου για συνεργασία, πρωτίστως με την κοινωνία, θα γίνουν πράξη. Θα επιδιώξουμε συνεργασίες και συνέργειες που θα βγάλουν την Καρδίτσα από τη σημερινή κατάσταση. Με αυτό το στόχο θα πορευτούμε και ελπίζουμε στο τέλος της τετραετούς δημοτικής περιόδου να έχουμε μια Καρδίτσα τελείως διαφορετική. Μια Καρδίτσα της ανάπτυξης, της ευημερίας, των ευκαιριών, των δυνατοτήτων. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου! Όλοι μαζί προχωράμε για την Καρδίτσα του αύριο!".
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης