LIVE

Κορωνοϊός

triptyxo_main01

Ανάμεσα στους 8 νέους υποψήφιους βουλευτές της Ν.Δ. είναι οι δημοσιογράφοι Μπάμπης Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Δημήτρης Μαρκόπουλος

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι θέλει να ενώσει όλους τους Έλληνες στην κοινή προσπάθεια για να γίνει η Ελλάδα μια φωτεινή χώρα, συμβολίζουν τα πρώτα οκτώ ονόματα υποψηφίων βουλευτών με διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες και διακριτή επαγγελματική δράση που ανακοινώνει σήμερα η ΝΔ μετά την προκήρυξη των εθνικών εκλογών.

Η διακεκριμένη καθηγήτρια του ΕΜΠ Τώνια Μοροπούλου που ανήκε την ηγεσία του φοιτητικού κινήματος κατά της Δικτατορίας και έχει μείνει στη μνήμη όλων ως η φωνή της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, οι καταξιωμένοι δημοσιογράφοι Μπάμπης Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Δημήτρης Μαρκόπουλος, ο Τάκης Φύσσας της χρυσής Εθνικής Ομάδας του 2004, αλλά και άνθρωποι διακεκριμένοι στο χώρο τους, όπως ο αρχιτέκτονας Αντώνης Γιαννικουρής με μεγάλη εμπειρία στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, η οικονομολόγος Χριστίνα Τσιλιγκίρη που έχει εξειδίκευση στην Οργάνωση Αθλητικών Επιχειρήσεων και έχει ασχοληθεί ενεργά με τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό και η έμπειρη στη δημόσια διοίκηση Ρένα Βασιλάκη που έχει υπηρετήσει επί χρόνια την παράταξη της ΝΔ είναι τα πρώτα οκτώ ονόματα των νέων υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ οι οποίοι ποτέ στο παρελθόν δεν έχουν διεκδικήσει την ψήφο για την είσοδό τους στη βουλή.

Σε ο,τι αφορά τους άλλους υποψηφίους, η κ. Μοροπούλου όπως και ο κ. Γιαννικουρής θα είναι υποψήφιοι στα Δωδεκάνησα, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και η Ρένα Βασιλάκη θα κατέλθουν στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών, ο Κ. Μπογδάνος στην Α’ Αθηνών, ο Δημ. Μαρκόπουλος και η Χριστίνα Τσιλιγγίρη στην Β’ Πειραιά, ενώ ο Τάκης Φύσσας στον Ανατολικό τομέα της Περιφέρειας Αττικής.

Ρένα Βασιλάκη
Υποψήφια βουλευτής Β Αθηνών, Νότιου Τομέα
vasilaki01

Η Ρένα Βασιλάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η επαφή της με τη Δημόσια Διοίκηση έχει ως αφετηρία το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας. Από το 2004 μέχρι σήμερα, διαχειρίστηκε με επιτυχία τον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων των ιδιαιτέρων γραφείων τεσσάρων Υπουργών. Επίσης μέχρι και το 2014 διετέλεσε Πρόεδρος των Ετεροδημοτών της Νέας Δημοκρατίας. Το 2010 έλαβε την πρώτη θέση σε σταυρούς ως Περιφερειακή σύμβουλος στο Νότιο Τομέα Αθηνών. Διετέλεσε μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας για τρεις θητείες μέχρι και το 12ο Συνέδριο του κόμματος το Δεκέμβριο του 2018.
Είναι ενεργό μέλος της Παγκρητίου Ενώσεως, του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου και της Ενώσεως Γυναικών Κρήτης. Διετέλεσε Γενική Γραμματέας της Εταιρείας φίλων Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά για δεκαπέντε συνεχόμενα έτη. Είναι Πρόεδρος του σωματείου Αθηναΐδες, τμήματος των Daughters of Penelope, του γυναικείου τμήματος του μεγαλύτερου Ελληνοαμερικανικού οργανισμού των AHEPΑ, προσφέροντας σημαντικό κοινωνικό και πολιτιστικό έργο όπως η υποστήριξη σε παιδιά που δεν έχουν τη δύναμη να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, στην τρίτη ηλικία, η διοργάνωση επιστημονικών ημερίδων με σκοπό την ενημέρωση και την πρόληψη.


Αντώνης Γιαννικουρής
Υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου
giannikouris01

Γεννήθηκε στη Ρόδο το 1979. Εκτός από τη Ρόδο, έλκει την καταγωγή του από την Κω, τη Σύμη και την Κάλυμνο. Το 2002 αποφοίτησε από το τμήμα Αρχιτεκτόνων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ενώ συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εργάστηκε στην Αθήνα έως το 2004 και στη συνέχεια επέστρεψε στην γενέτειρά του, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά έως σήμερα. Από το 2004 έως το 2011 έχει διατελέσει επικεφαλής κλιμακίων Ν. Δωδεκανήσου του Υπουργείου Πολιτισμού, για την διατήρηση της μορφολογίας των παραδοσιακών οικισμών καθώς και την εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών σημαντικών έργων για την περιοχή. Έχει διατελέσει α’ αντιπρόεδρος της αντιπροσωπείας του Πανελλήνιου Συλλόγου Αρχιτεκτόνων, και έχει υπηρετήσει την τοπική αυτοδιοίκηση ως δημοτικός σύμβουλος και γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου.

Είναι ιδρυτικό μέλος και μέλος ΔΣ σε αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους, σε οργανώσεις δράσεως εθελοντισμού, Πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου, Αντιπρόεδρος Φιλανθρωπίας της Ελληνικής Περιφέρειας (AHEPA HELLAS D-25), Β ́Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» και μέλος του Παγκόσμιου θεσμού Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca.


Δημήτρης Μαρκόπουλος
Υποψήφιος Βουλευτής Β’ Πειραιά
markopoulos01

Ο Δημητρης Μαρκοπουλος, 44 ετών, είναι διευθυντικό στέλεχος στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα στην οποία εργάζεται εδώ και 15 χρόνια, και γνωστός αναλυτής στην τηλεόραση με καθημερινή παρουσία ετών σε μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα. Γεννήθηκε και ζει στον Πειραιά ενώ έχει διατελέσει για χρόνια οικονομικός και πολιτικός ρεπόρτερ και αναλυτής.

Με σπουδές στα Μέσα Ενημέρωσης και την Επικοινωνία και δεύτερο πτυχίο στην πολιτισμολογία, εργάστηκε ως δημοσιογραφος, διευθυντής ή αρχισυντακτης σε ΜΜΕ όπως οι εφημερίδες Μακεδονία, Παραπολιτικά, περιοδικά στο χώρο της οικονομίας όπως τα Fortune, Retail Business, στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση. Το 2010 βραβεύτηκε από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθανασίου Μπότση ως ο κορυφαίος οικονομικός δημοσιογραφος της Ελλάδας. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες.

Τώνια Μοροπούλου
Υποψήφια βουλευτής Δωδεκανήσων
moropouli01

Η Τώνια Μοροπούλου γεννήθηκε στη Ρόδο. Είναι Καθηγήτρια του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Διαθέτει 43 έτη ακαδημαϊκής και επαγγελματικής δραστηριότητας, πρωτοστατώντας στην καινοτόμο διεπιστημονική έρευνα στην προστασία μνημείων.

Έχει εκτεταμένο επιστημονικό και τεχνικό έργο σε εμβληματικά μνημεία, όπως το Ιερό Κουβούκλιο του Παναγίου Τάφου στα Ιεροσόλυμα, η Αγιά Σοφιά στην Κωνσταντινούπολη, η Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, ο Ναός του Πυθίου Απόλλωνα και το Ερημόκαστρο της Ρόδου, Βυζαντινές Μονές στο Άγιο Όρος, την Κρήτη και τη Σερβία, καθώς και σε ενετικές οχυρώσεις, μνημεία και ναούς και ιστορικές πόλεις στην περιοχή της Μεσογείου, ενώ έχει εκπονήσει 150 προγράμματα για την τοπική αειφορική ανάπτυξη σε όλη την Ελλάδα και 175 μελέτες αποκατάστασης μνημείων. Συνέβαλε σταθερά στην προστασία και ανάδειξη των Ιστορικών Πόλεων, και ειδικότερα της Ρόδου, του Ρεθύμνου και της Κέρκυρας. Με το όραμα και την συμβολή της υπεγράφησαν συμφωνίες με το Υπουργείο Πολιτισμού για την Προστασία και Διαχείριση των Ιστορικών Πόλεων (1984-1990) με τη συμμετοχή των τοπικών και περιφερειακών φορέων. Σήμερα είναι επικεφαλής της Επιτροπής για τη σύνταξη ολοκληρωμένου σχεδίου διαχείρισης της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου για την ανάδειξη του ιστορικά διεθνούς και κοινωνικού χαρακτήρα της και τη διασφάλιση της αειφόρου προστασίας της.

Έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία, όπως το βραβείο «ΥΠΑΤΙΑ» από το Σύλλογο Ελληνίδων Επιστημόνων, το Μεγαλόσταυρο του Μεγάλου Ταξιάρχη του Παναγίου Τάφου και έχει προταθεί για το διεθνές βραβείο Giuseppe Sciacca που θα της απονεμηθεί το Νοέμβριο του 2019 στο Βατικανό.

Έναυσμα για την πορεία της που συνδέει την Εκπαίδευση με την Κοινωνία και τη δημόσια γενικά δράση και προσφορά, υπήρξε η συμμετοχή της στην ηγεσία του φοιτητικού κινήματος κατά της Δικτατορίας, ως Γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής και πρώτη εκφωνήτρια του Πομπού της κατάληψης του Πολυτεχνείου το Νοέμβριο του ’73.


Κωνσταντίνος Μπογδάνος
Υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθήνας
bogdanos01

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος γεννήθηκε πριν από 39 χρόνια στην Πλατεία Αμερικής. Εκεί μεγάλωσε και διατηρεί σπίτι και γραφείο. Ως πρόεδρος δεκαπενταμελούς έφτιαξε βιβλιοθήκες σε ακριτικά χωριά και ως δαπίτης έδωσε μάχες στη Γενική Συνέλευση και τη Σύγκλητο του Παντείου ενάντια σε ιδεολογίες ολοκληρωτισμού και ανομίας. Σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ, πήρε ΜΑ στη Φιλοσοφία από το King’s College London και συνέχισε με Μακροοικονομικά στο London Business School. Γνωρίζει αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά, ενώ εργάστηκε για τρία χρόνια στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης στο Λονδίνο.

Εργάστηκε στον Τύπο από τα 18 του, επανήλθε στα ΜΜΕ στον City 99,5 τον Ελεύθερο Τύπο, τον Flash και τη FAQ και το 2010 εντάχθηκε στον ΣΚΑΪ. Από το 2017 είναι Διευθυντής Προγράμματος στον ΘΕΜΑ 104,6, δημοσιογράφος στο Πρώτο Θέμα και εκδότης του meaculpa.gr.

Όπως λέει και ο ίδιος, από την αρχή ήταν απόλυτα ταυτισμένος με την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την προεδρία της ΝΔ, και επιδιώκει εφεξής “να αποτελέσει μια δυναμική κοινοβουλευτική φωνή στο πλευρό του ως πρωθυπουργού, στον δρόμο της επιστροφής όλων στον καλύτερό μας εαυτό”.


Μπάμπης Παπαδημητρίου
Υποψήφιος βουλευτής Β’ Αθηνών, Νότιου Τομέα
papadimitriou01

Δημοσιογράφος, υπεύθυνος του οικονομικού ρεπορτάζ στις εφημερίδες «Η Καθημερινή» και «Το Βήμα». Διευθυντής, παραγωγός, οικονομικός και πολιτικός αναλυτής στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Εργάστηκε ως σύμβουλος διοίκησης στις τράπεζες Εμπορική και Eurobank, ενώ ήταν σύμβουλος Τύπου στην Τράπεζα της Ελλάδος. Είχε οριστεί σύμβουλος Τύπου στην οικουμενική κυβέρνηση του Ξεν. Ζολώτα.

Μετά τις σπουδές του απασχολήθηκε ως στέλεχος του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Παρίσι και κατέχει μεταπτυχιακούς τίτλους στα Χρηματοοικονομικά και την Οικονομική Ιστορία. Μιλά γαλλικά και αγγλικά. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και έζησε σε Εξάρχεια, Γκύζη, Παγκράτι και Γλυφάδα.


Χριστίνα Τσιλιγκίρη
Υποψήφια βουλευτής Β’ Πειραιά
tsiligkiri01

Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη σπούδασε Οικονομικά στη Σχολή Διοίκησης Οικονομίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, συνέχισε τις σπουδές της για 1 έτος με υποτροφία στη Ρεν της Γαλλίας.

Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στην Οργάνωση & Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών & Επιχειρήσεων καθώς και στη Διοίκηση Τουριστικών Μονάδων.

Είναι ιδιοκτήτρια της εταιρείας CJT-Sports Management and Consulting και δραστηριοποιείται στην διοργάνωση και προβολή αθλητικών εκδηλώσεων.

Από το 2012 υπηρετεί τον Ολυμπιακό από τη θέση του Γενικού Αρχηγού και από το Δεκέμβριο του 2016 έως και σήμερα από την θέση της Γενικής Γραμματέως του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.


Τάκης Φύσσας,
Υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής
fyssas01

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολογίας ΤΕΙ Πειραιά και μιλάει δύο γλώσσες, Αγγλικά και Πορτογαλικά. Προέρχεται από ναυτική οικογένεια, αφού ο πατέρας του Γιάννης Φύσσας ήταν αρχιπλοίαρχος στο εμπορικό ναυτικό. Είναι παντρεμένος με την Ψυχολόγο Χριστίνα Χατζή και έχουν δύο κόρες 8 και 13 ετών. Ο Τάκης Φύσσας είναι Έλληνας πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, μέλος της χρυσής Εθνικής Ελλάδας που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2004. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τους ερασιτέχνες του Πανιωνίου. Έκανε το ντεμπούτο του στην Α΄ Εθνική στις 27 Ιανουαρίου 1991 ως ερασιτέχνης. Αγωνίστηκε στον Πανιώνιο ως το τέλος του 1998, κατακτώντας μαζί του το κύπελλο Ελλάδας (1997-98). Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, στην πορτογαλική Μπενφίκα και στη σκωτσέζικη Χαρτς. Το 2007 επανήλθε στον Παναθηναϊκό και τον Ιούλιο του 2008 αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, σε ηλικία 35 ετών.

Το ντεμπούτο του με την Εθνική Ελλάδας πραγματοποιήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 1999. Συνολικά με τη γαλανόλευκη φανέλα αγωνίστηκε 60 φορές και σημείωσε 4 τέρματα. Κορυφαία στιγμή της καριέρας του υπήρξε η κατάκτηση του Euro 2004 στην Πορτογαλία, όπου αγωνίστηκε και στους έξι αγώνες της Ελλάδας. Μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση συνέχισε να βρίσκεται στον χώρο του ποδοσφαίρου από τη θέση του τεχνικού διευθυντή των εθνικών ομάδων Ανδρών και Ελπίδων της Ελλάδας, ενώ σήμερα είναι Διευθυντής των ακαδημιών του Παναθηναϊκού.

Και ο κ. Νίκος Βλαχάκος
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Ν.Δ. θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα και η υποψηφιότητα του γιατρού κ. Νίκου Βλαχάκου εφόσον τελικά δεν κερδίσει τη μάχη για τη Δημαρχία στον Πειραιά. Όπως είναι γνωστό, ο κ. Βλαχάκος είναι αδελφός του ήρωα των Ιμίων Παναγιώτη Βλαχάκου, έμπειρο και ιδιαίτερα ικανό στέλεχος  που προέρχεται από τις τάξεις της Ν.Δ.  Έχει διατελέσει Νομαρχιακός Σύμβουλος Πειραιώς και Νήσων, Δημοτικός Σύμβουλος και γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά και μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά. Στις εκλογές του 2012 ήταν υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Πειραιά
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (186)

Δημοσιογράφοι και πολιτικοί

Μια συμμορία που ελέγχει τον τόπο

δε συμφωνώ

με όλους, όπως με τη Μορωπούλου ας πούμε, δεν κολάει πουθενά αλλά είναι καλύτερη από οποιαδήποτε άλλη επιλογή κανενός σάπιου Πασοκτζή, προκειμένου να σηματοδοτήσει την πανεθνική ένωση δυνάμεων. Κατά τα άλλα δεν ξέρω αν είναι ικανοί να κυβερνάνε όλοι αυτοί αλλά είναι σαφώς σοβαρότεροι και βέβαια μορφωμένοι και -επιτέλους- γλωσσομαθείς. Κι όσο για τις διαμαρτυρίες περί Μπογδάνου, Παπαδημητρίου, κ.λ.π. στελέχη της ΝΔ είναι από νεολαίοι, εκτός από την επαγγελματική τους πορεία τι περιμένατε; ποιούς θα βάζανε; και καλά κάνανε άμα δεν επιλέξουν από τα στελέχη τους από που θα πάρουν; όποιον γυρολόγο ζητάει θέση όπως οι Συριζαίοι ; Και ο Κυριάκος παιδί της ΟΝΝΕΔ είναι για όποιον δεν ξέρει. Φωτοτυπίες τον έστελναν να βγάζει μικρός στο κόμμα, δεν βγήκε από το σωλήνα όπως νομίζετε όλοι. Ο Τσίπρας είναι παρθενογέννηση ο Κυριάκος έχει τη φυσιολογική πορεία κάθε στελέχους εκεί μέσα.

διαφωνω μαζι σου

αυτη που λες -μοροπουλου- ειναι απειρως χειροτερη απο οποιονδηποτε σαπιο πασοκτζη

διαφωνω μαζι σου

γι αυτο χρονια το παλευε για τα ψηφοδελτια του πασοκ κι ουτε τη βαζαν υποψηφια, ψαξτο....

Περαστικός

Ρε φίλε ωραίο ανέκδοτο.....ο Κούλης δεν είναι παιδί του σωλήνα;;;εδώ γελάμε ρε αν δεν τον έλεγαν Μητσοτάκη τι θα ήταν;;και για να σε προλάβω ένας μορφωμένος όπως χιλιάδες Ελληνόπουλα που αναγκάστηκαν να φύγουν στο εξωτερικό μην λέτε λοιπόν βλακείες.....

Δεν είμαστε όλοι συριζοτρόλ

Λέμε την αλήθεια απλά ! Ότι δηλαδή περιμέναμε καμμιά σοβαρή υποψηφιότητα από τον Μητσοτάκη κι όχι αυτά τα τρα λα λα άτομα !

ΣΠΥΡΟΣ

ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ.........ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ.....ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΤΗΣ.........ΠΟΛΛΑΚΗΣ....ΚΥΡΑΤΑΣΙΑ.......ΚΥΡΑΘΕΑΝΩ....ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ....ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ....αυτοι ειναι υποψηφιοι κυριοι,εχουν δικιο τα τσυριζοπουλα,ΒΟΥΝΟ το δικιο τους....

Τεο-Μοναχο

Μεγαλο φρουτο αυτος ο Μπογδανος και μεγα σφαλμα του Μητσοτακη που τον επελεξε. Εχει καλο γνωσιακο υποβαθρο αλλα δεν παταει καλα αυτος ο τυπος. Καπου ειναι σε αλλη διασταση. Βεβαια οι περισσοτεροι σχολιαστες εδω μεσα ειναι ακομη μεγαλυτερα φρουτα. Με το κυαλι να βρεις ενα σχολιο αξιο να διαβαστει. Μην νομιζετε ομως οτι ο Μπογδανος θα βγει. Απλως γεμιζει το κενο

Ο λογος τους συμβόλαιο νδ

Οταν λεω οτι με αυτο το κομμα δεν βγάζεις ακρη. Καλα αυτος ο δημοσιογράφος δεν ειχε οριστική διαγραφή απο την ΝΔ; η οχι; Για τον Κωνσταντίνο Μπογδ. αναφέραμε. Πως ειχε πει και η κυρ. Μαρια καποτε. "Τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται ανεκτές απο την ΝΔ " Οπως το ειπε η κυρ. Μαρια. Ετσι και εγινε.

jim

Ωραία όλα τα καθικάκια του Σκάι...Όλη η διανόηση του τόπου.Χαχαχα…Ούτε με τανκς δεν βγάζει 4ετία το ζαβό…

dimitri

Ψηφίζουμε πάντα ΝΔ και όχι τους κόπρους του Τσύριζα.

αυτός είναι καφές

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΠΟΓΔΑΝΕ ΕΒΡΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΟΥΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ

ΓΙΑΝΝΗΣ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΠΟΤΕ

Δημήτρης

Ξέχασα και οι ψευτοεπαναστάτες "δεξιοί" επιστρέψτε στα φυσιολογικά σας ποσοστά του 0,3%

Δημήτρης

Αποτελειώσε τους Κυριάκο! Φασιστοτρολάκια και μπολσεβίκοι εγκληματίες το 9,5 μεγαλώνει. Σε 1 μήνα στα λαγούμια σας

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης