Μώραλης στον ΘΕΜΑ 104,6: Στόχος μας να ενώσουμε τον Πειραιά

Μώραλης στον ΘΕΜΑ 104,6: Στόχος μας να ενώσουμε τον Πειραιά

«Ζητάμε από τον κόσμο να στρατευθεί μαζί μας για να λύσουμε πιο ουσιαστικά προβλήματα καθημερινότητας» επέμεινε ενωτικά ο Γιάννης Μώραλης

moralisn-1
Τον στόχο του «να ενώσουμε τον Πειραιά» διατύπωσε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μώραλης, τέσσερις ημέρες πριν τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

«Δεν αποκλείουμε κάνεναν, γίνεται μεγάλη προσπάθεια στον Πειραιά που προοδεύει» πρόσθεσε ο κ. Μώραλης ο συνδυασμός του οποίου κατέκτησε την πρώτη θέση με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο και ένα ποσοστο της τάξης του 45,34%.

«Ζητάμε από τον κόσμο να στρατευθεί μαζί μας για να λύσουμε πιο ουσιαστικά προβλήματα καθημερινότητας» επέμεινε ενωτικά ο Γιάννης Μώραλης.

Όπως είπε το μεγάλο ποσοστό που συγκέντρωσε τον πρώτο γύρο δείχνει ότι «αναγνωρίζεται το δημοτικό έργο» ενώ, όπως τόνισε, «πρέπει να ξεφεύγουμε από τα κόμματα και τις περιχαρακώσεις και νομίζω εμείς στον Πειραιά το έχουμε καταφέρει αυτό».

«Αν δει κανείς τα αποτελέσματα των αναλύσεων αντιλαμβάνεται κανείς ότι ο Πειραιάς Νικητής είναι πράγματι υπερκομματικός. Υπήρχαν κομματικές υποψηφιότητες, όταν ένας συδυασμός παίρνει 45% αυτό σημαίνει ότι παίρνει ψήφους από παντού και αυτό είναι αυτό που θέλουμε» εξήγησε ο κ. Μώραλης.

Όσον αφορά, τέλος, τα τρία βασικά πράγματα που θέτει ο ίδιος ως στόχο για την επόμενη τετραετία ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» είπε ότι «ο πρώτος είναι η υλοποίηση των χρημάτων που έχουμε απορροφήσει, δεύτερος η καθημερινότητα και τρίτος να ολοκληρώσουμε όσα σχέδια έχουμε ξεκινήσει».

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης