Στρατηγός Κωσταράκος για εκλογές: Μην αρχίσουν να μοιράζουν στρατόπεδα σε δήμους και να μεταθέτουν φίλους

kwstaraksid

«Κρατήστε τις ένοπλες δυνάμεις μακρυά από την πολιτική αντιπαράθεση», τονίζει ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και π. πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ

Σε «περίεργες φήμες» που κυκλοφορούν στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα ΜΜΕ, αναφέρθηκε σε ανάρτησή του στο Facebook, ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και π. πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ, Μιχάλης Κωσταράκος.

Τονίζοντας ότι «προσωπικά δεν θέλω να το πιστέψω», ανέφερε ότι «οι κύριοι πολιτικοί προϊστάμενοι των ΕΔ, κύριοι Υπουργοί Αποστολάκης και Ρήγας, ας μην μπουν στον πειρασμό (ή ας μην υιοθετήσουν εισηγήσεις) και αρχίσουν να μοιράζουν στρατόπεδα σε δήμους, κοινότητες και οργανισμούς, να μεταθέτουν φίλους, γνωστούς και φίλους φίλων και να υπογράφουν συμβάσεις νομότυπες μεν αλλά είτε ευνοϊκές για κάποιους ή ουσιαστικά επιβλαβείς για το εθνικό συμφέρον και τα συμφέροντα των ΕΔ, μόνο και μόνο για να προσελκύσουν ψήφους. Ακόμα και αν πρόκειται για υποθέσεις που απλά δεν πρόλαβαν να υλοποιηθούν. Η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει να είναι και να φαίνεται τίμια!!».

«Κρατήστε τις ένοπλες δυνάμεις μακρυά από την πολιτική αντιπαράθεση», τονίζει ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και π. πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ.

Ολόκληρη η ανάρτηση

Ανακοινώθηκε χτες από επίσημα κυβερνητικά χείλη ότι ο κ. Πρωθυπουργός αποφάσισε να προτείνει στον κ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας να διεξαχθούν οι εθνικές εκλογές στις 7 Ιουλίου. Δεν θα υπάρξει υπηρεσιακή κυβέρνηση, με μόνη υποχρεωτική αλλαγή στο κυβερνητικό σχήμα τους Υπουργούς Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη. Η παρούσα κυβέρνηση λοιπόν διανύει τις τελευταίες 40 περίπου ημέρες της. Επειδή όμως κυκλοφορούν περίεργες φήμες στις Ένοπλες Δυνάμεις(ΕΔ) και στα ΜΜΕ, τις οποίες προσωπικά δεν θέλω να το πιστέψω, οι κύριοι πολιτικοί προϊστάμενοι των ΕΔ, κύριοι Υπουργοί Αποστολάκης και Ρήγας, ας μην μπουν στον πειρασμό (ή ας μην υιοθετήσουν εισηγήσεις) και αρχίσουν να μοιράζουν στρατόπεδα σε δήμους, κοινότητες και οργανισμούς, να μεταθέτουν φίλους, γνωστούς και φίλους φίλων και να υπογράφουν συμβάσεις νομότυπες μεν αλλά είτε ευνοϊκές για κάποιους ή ουσιαστικά επιβλαβείς για το εθνικό συμφέρον και τα συμφέροντα των ΕΔ, μόνο και μόνο για να προσελκύσουν ψήφους. Ακόμα και αν πρόκειται για υποθέσεις που απλά δεν πρόλαβαν να υλοποιηθούν. Η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει να είναι και να φαίνεται τίμια!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ!! Ας παρακολουθήσουμε όλοι (και κυρίως οι Αρχηγοί των ΓΕ) στενά την κατάσταση αυτό το συγκεκριμένο τελευταίο διάστημα γιατί οι ΕΔ ανήκουν στο Έθνος και όχι σε κόμματα και κυβερνήσεις. Οι ΕΔ έζησαν από το 1974 δεκάδες εκλογικές αναμετρήσεις και ουδέποτε υπήρξαν αντικείμενο σχολιασμού, κριτικής ή αντιπαράθεσης. Όπως ακριβώς περιμένει και απαιτεί ο ελληνικός λαός από τις ΕΔ του.

Συμπερασματικά πιστεύω ότι οι ΕΔ πρέπει με ευθύνη της ηγεσίας τους να παραμείνουν μακρυά από την πολιτική αντιπαράθεση των ημερών. Είναι εθνική επιταγή. Δεν πρέπει να επιτραπεί σε κανέναν να βλάψει τις ΕΔ ή να εκμεταλλευτεί την όποια θέση του για προσωπικά ή κομματικά οφέλη. Έχουν γνώση οι φύλακες;

ΣΧΟΛΙΑ (17)

Βάζω τέρμα στην αχρηστερή φασιστεροσύνη

Όlοι εσείς που βρίζετε τον Στρατηγό, μήπως να θυμηθούμε και λίγο τα πεπραγμένα των "ψυριζανελ" στο ΥΠΕΘΑ, όπου εγκαθιδρύθηκε η αχρηστερή σοβιετίλα που αποτελεί ένα άθλιο και διχαστικό περιβάλλον, τους χαριεντισμούς και τα γλειψίματα των ένστολων σφυριζογλανίων που έτρεχαν πίσω από τους αχρηστερούς κομισάριους για βαθμούς και αξιώματα (παρόμοια και η σκηνή με την πυρηνικό φυσικό και τον επικεφαλής κομισάριο με πρώην επάγγελμα τσαγκάρη υπεύθυνο της ενεργειακή πολιτικής είναι εξόχως χαρακτηριστική στην σειρά του HBO Chernobyl) , ξεφτυλίζοντας τις ΕΔ ως καρικατούρες ενός σοβιετικού καθεστώτος με κανονικά ένστολα απαράτσικ και που τελικά οδήγησαν στην κατάχρηση και καταδολίευση του συστήματος των κρίσεων, τοποθετήσεων και μεταθέσεων των ΕΔ (όχι ότι και παλαιότερα δεν γινόταν κάποια παρόμοια περιστατικά, αλλά τα αχρηστερά φασιστεράκια το τερμάτισαν), με ΟΛΕΘΡΙΕΣ συνέπειες για τις ΕΔ.

@@@

Ο πιο Άχρηστος αρχηγός. Κοματόσκυλο του ΠΑΣΟΚ. Στο στράτευμα κανένας δεν το ήθελε ποτέ.

Ποντικάκι

Όσο ήταν ο Καμμένος στο ΥΠΕΘΑ , αυτές οι ανοησίες δεν χωρούσαν . Τώρα πραγματικά το πράμα έχει ξεφύγει . Μακάρι ο κόσμος να καταλάβει τι μπαρούφα έκανε με τον Βελόπουλο και να τον στείλει στα αζήτητα . Μόνο ο Πάνος κατάφερε να κάνει κάτι από αυτή την κυβέρνηση τόσο στα ενεργειακά όσο και στις σχέσεις της χώρας με τις χώρες της Μεσογείου .

Βύσμα

Πάντως έτσι για την ιστορία για να ξέρετε και οι μεν και οι δε, αυτή τη στιγμή υπηρετώ στο ΥΠΕΘΑ και για τη μετάθεση μου φρόντισε στέλεχος της Ν.Δ επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Όλοι τα ίδια είναι και δε θα αλλάξει ποτέ. Περαστικά σας.

Καμία φήμη δεν κυκλοφορεί

Προχθες είπαν για εκλογές αυτός έμαθε και τις φήμες .....

Lancίa Ιntegrale

Tnv vτoυντoύκα ξέχασε...

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

Για το ενδεχόμενο να μοιράζουν κάποιοι άλλοι θέσεις στο επικρατείας είσαι προφανώς σύμφωνος, έτσι; Προσδοκάς ακόμη να σου ξεπληρώσουν την πάπια που έκανες, όταν δεν κουνιόταν φύλλο στις Ε.Δ απο την κατακρεούργηση μισθών και συντάξεων; Όχι φιλαράκο, αυτό ξεπληρώθηκε με τα τόσα χρόνια που παρέμενες στο εξωτερικό, στον ανύπαρκτο Ευρωπαϊκό στρατό. Άντε στα αζήτητα λοιπόν, αρκετά έφαγες τόσα χρόνια.

Δηλαδή

Εσείς κε Κωστ. δεν έχετε κάνει ποτέ τέτοιου είδους χάρες σε πολιτικούς; Ή μήπως επειδή ήταν άλλων κυβερνήσεων ήταν οκ;

χαρης

Έχετε κουράσει με το παρελθόν. Αν είναι ο σύριζα να κάνει ότι έκαναν οι προηγούμενοι και να έχουν την καραμέλα στο στόμα έτοιμη ότι και εσείς τα ίδια κάνατε τότε γιατί σας ψηφίσαμε? Νομίζεις ότι είχαμε καμία έγκαψη να βγάλουμε τον διάτρητο αν θα έκανε τα ίδια με το σαμαρά? Μια απλή κακιά κόπια του παλιού αποδειχθήκατε και για αυτό πήρατε αυτό που πήρατε. Καληνύχτα και περαστικά

Μπράβο Κωσταράκο

Η πατρίδα σου είναι ευγνώμων

Πολιτης

Εχει καβαλησει το καλαμι ο Κωσταρακος. Ποιος νομιζει οτι ειναι? Ο Καισαρας? Κριτης των παντων. Ουστ ρε απο δω.

.

Ουστ εσύ [...].Ούτε τη θητεία σας δεν κάνετε και θα ακουμπήσετε και το στρατό εθνοπροδότες.

Πολίτης

Σε πειράζει που προασπίζεται τις ένοπλες δυνάμεις και το δημόσιο συμφέρον, δηλαδή το συμφέρον σου; Ή σε πειράζει που προασπίζεται τη δημοκρατία και το δημόσιο χρήμα, δηλαδή το χρήμα σου;

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης