Περιφερειακές εκλογές: Στον β' γύρο Μέτιος και Τοψίδης για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Περιφερειακές εκλογές: Στον β' γύρο Μέτιος και Τοψίδης για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Σε ποσοστό 29,60% στο καταμετρημένο των εκλογικών τμημάτων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο Χρήστος Μέτιος έλαβε ποσοστό 34,79%, ενώ ο Χριστόδουλος Τοψίδης ποσοστό 30,04 %

metios
Στο δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα αναμετρηθούν ο Χρήστος Μέτιος και Χριστόδουλος Τοψίδης, οι οποίοι προέρχονται από τον ίδιο κομματικό χώρο. Ο νυν περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος, Χρήστος Μέτιος, είχε την επίσημη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και ο υποψήφιος περιφερειάρχης και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης, προέρχεται επίσης από τη Νέα Δημοκρατία.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής επίσημα αποτελέσματα σε ποσοστό 29,60% στο καταμετρημένο των εκλογικών τμημάτων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο Χρήστος Μέτιος έλαβε ποσοστό 34,79%, ενώ ο Χριστόδουλος Τοψίδης ποσοστό 30,04 %.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Κώστας Κατσιμίγας που είχε την επίσημη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και έλαβε ποσοστό 12,86% ενώ στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο πρώην δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σμιτσής που είχε την επίσημη στήριξη του ΚΙΝΑΛ και έλαβε ποσοστό 10,67%.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης