Ξέσπασμα Ψινάκη για τις εκλογές: Ό,τι λαμογιές και να κάνουν...

Ξέσπασμα Ψινάκη για τις εκλογές: Ό,τι λαμογιές και να κάνουν...

Σε ανάρτησή του κατήγγειλε ότι σε πολλά εκλογικά κέντρα δεν υπήρχαν ψηφοδέλτια του συνδυασμού του

4776504
Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ξεσπάθωσε ο Ηλίας Ψινάκης, καθώς όπως ο ίδιος τονίζει, σε πολλά εκλογικά κέντρα δεν υπάρχουν ψηφοδέλτια του συνδυασμού του για τον δήμο Μαραθώνα.

«Φίλοι μου ο πόλεμος συνεχίζεται!!! Πολλοί μας στέλνετε μηνύματα ότι δεν υπάρχουν ψηφοδέλτια των πολιτών σε πολλά εκλογικά κέντρα! Όπου δεν υπάρχουν, ενημερώνετε τον δικαστικό αντιπρόσωπο, ζητάτε να καταγραφεί στα πρακτικά και στο λευκό ψηφοδέλτιο γράφετε “Πολίτες του Ηλία Ψινάκη” και τα ονόματα που θέλετε να ψηφίσετε με σταυρό! Ότι λαμογιές και να κάνουν, μόνο από σας θα πάρουν το μάθημά τους!!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Ψινάκης.


View this post on Instagram

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!! ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ! ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ, ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΡΑΦΕΤΕ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΨΗΝΑΚΗ" ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ! ΟΤΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ!!! @psinakispolites

A post shared by Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης