Κυριάκος Μητσοτάκης: Εμπιστεύομαι την κρίση των πολιτών, αύριο θα ξημερώσει μια φωτεινή μέρα για την πατρίδα μας

Κυριάκος Μητσοτάκης: Εμπιστεύομαι την κρίση των πολιτών, αύριο θα ξημερώσει μια φωτεινή μέρα για την πατρίδα μας

Με χειροκροτήματα, επευφημίες και αιτήματα για ... σέλφι υποδέχτηκαν τον πρόεδρο της ΝΔ συγκεντρωμένοι πολίτες στην Κηφισιά, που ψήφισε συνοδευόμενος από τον γιο του Κωνσταντίνο - Μαζί του και η σύζυγός του Μαρέβα

mhtsotakis_ar1
Υπό τις επευφημίες πολιτών που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το σχολικό συγκρότημα της οδού Λεβίδου στην Κηφισιά μπήκε στο εκλογικό τμήμα για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Προηγουμένως ανταποκρίθηκε χαμογελαστός στα αιτήματα για σέλφι.««Σήμερα είναι μια πολύ όμορφη, μια πολύ ηλιόλουστη μέρα για τη Δημοκρατία μας. Χαίρομαι που βλέπω μεγάλη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία. Θέλω να ευχαριστήσω τις εφορευτικές επιτροπές, τους δικαστικούς αντιπροσώπους, που υποστηρίζουν αυτήν τη δημοκρατική διαδικασία των εκλογών. Δεν έχουμε να πούμε πολλά σήμερα. Σήμερα ο λόγος περνά στους πολίτες. Εμπιστεύομαι απόλυτα την κρίση τους και είμαι σίγουρος ότι αύριο θα ξημερώσει μια νέα φωτεινή ημέρα για την Πατρίδα μας», είπε εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.





Ο κ.Μητσοτάκης μπήκε στο εκλογικό τμήμα συνοδευόμενος από τον γιο του Κωνσταντίνο, ο οποίος είναι νέος ψηφοφόρος. Ο νεαρός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης περίμενε υπομονετικά να ψηφίσει πρώτος ο πατέρας του. Ο κ,.Μητσοτάκης χαιρέτισε τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, ενώ δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με όσους του το ζήτησαν και μέσα στο εκλογικό τμήμα. Ο πρόεδρος της ΝΔ ήταν χαμογελαστός και χαλαρός, ενώ έξω από το εκλογικό τμήμα τον περίμενε χαμογελαστή και ευδιάθετη η σύζυγό του Μαρέβα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης