Κίνημα Αλλαγής - Ευρωεκλογές 2019: Fake news η μικρή διαφορά ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ

Κίνημα Αλλαγής - Ευρωεκλογές 2019: Fake news η μικρή διαφορά ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ

Στόχος η λεηλασία της Κεντροαριστεράς, υποστηρίζουν οι επιτελείς της Χαριλάου Τρικούπη - «Τρίτη θέση για το Κίνημα Αλλαγής, διψήφιο ποσοστό και τρεις ευρωβουλευτές η απάντηση στον fake δικομματισμό» προσθέτουν

4810291
Με όλους τους υποψήφιους ευρωβουλευτές στην εξέδρα ολοκληρώθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία της Φώφης Γεννηματά στην πλατεία Κοτζιά. Με αυτή την εικόνα ενότητας και πανστρατιάς η Χαριλάου Τρικούπη απαντά στις πιέσεις που δέχεται τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και από τη ΝΔ.
mesafo1
mesafo2

Για την ακρίβεια οι επιτελείς της Φώφης Γεννηματά πιστεύουν ότι στόχος και των δύο μεγαλύτερων κομμάτων είναι να περιορίσουν το Κίνημα Αλλαγής. Η ΝΔ για να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί και ο ΣΥΡΙΖΑ για να συγκρατηθεί στην πτώση του. Στο πλαίσιο αυτό, η Φώφη Γεννηματά χαρακτήρισε fake news τις δημοσκοπήσεις που δίνουν μικρή διαφορά μεταξύ των δύο πρώτων.



Είναι προφανές ότι ασκούν ψυχολογική πίεση στους ψηφοφόρους, εξηγούσε στο περιθώριο της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του Κινήματος Αλλαγής στενός συνεργάτης της προέδρου του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς. Μάλιστα τοποθετούσε στην ίδια στρατηγική και τις «πληροφορίες» για εθνικές κάλπες τον Ιούνιο.



Κλείσιμο
Για αυτό τις ώρες που απομένουν μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες το Κίνημα Αλλαγής θα εστιάσει στους ψηφοφόρους που βρίσκονται μεταξύ των τριών κομμάτων. Σε όσους θέλουν να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα επισημανθεί ότι δεν είναι λύση η επιστροφή της αυτοδύναμης δεξιάς ενώ σε όσους φοβούνται την νίκη της ΝΔ θα τονισθεί ότι την ισχυρή Κεντροαριστερά μπορεί να την εγγυηθεί μόνο ένα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής.
meaaaf4
meafo3

Βασικός στόχος είναι το διψήφιο ποσοστό και η εκλογή τριών ευρωβουλευτών. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα θα ενισχύσει το Κίνημα Αλλαγής στην πορεία για τις εθνικές εκλογές και κυρίως στο μπρα ντε φερ με τον ΣΥΡΙΖΑ για την κυριαρχία στον χώρο της Κεντροαριστεράς.
4810291

Σε κάθε περίπτωση το Κίνημα Αλλαγής έδωσε και δίνει τη μάχη των ευρωεκλογών χωρίς εσωκομματικά προβλήματα. Για την ακρίβεια σε συνθήκες ενότητας, καθώς όλα τα κορυφαία στελέχη εντάχθηκαν στον σχεδιασμό. Μιλώντας σε εκδηλώσεις του κόμματος αλλά και σε ΜΜΕ όλοι έδωσαν τον αγώνα, γεγονός που έχει κάνει τους επιτελείς της Χαριλάου Τρικούπη να αισιοδοξούν για το τελικό αποτέλεσμα.


mesa5
mesa6

kinal2
kinal34
kinals
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης