Ευρωεκλογές 2019 - Μητσοτάκης: H νίκη θα έρθει από τα Δυτικά

mitsotakis_live_peristeri_art_fin

Στις εκλογές οι Ελληνες θα απαντήσουν στη μιζέρια, το ψέμα και τη Συμφωνία των Πρεσπών - Η κυβέρνηση έδωσε πολύ λίγα και πολύ αργά αφού πρώτα πήρε πάρα πολλά - Οι συνταξιούχοι δεν εξαπατούνται - Η ΝΔ θα καταργήσει αμέσως τη μείωση του αφορολόγητου που ψήφισε η κυβέρνηση

Μήνυμα συστράτευσης και νίκης στέλνει από το Περιστέρι ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε για την κεντρική προεκλογική του ομιλία του Περιστέρι και συγκεκριμένα  το κλειστό γυμναστήριο της πόλης.
Κεντρικός πυλώνας της ομιλίας Μητσοτάκη θα είναι το πρόγραμμα του κόμματος για την κοινωνία, την οικονομία και ασφάλεια και, η ανάγκη ύπαρξης μιας νέας σταθερής κυβέρνησης μετά τις βουλευτικές εκλογές.

Η επιλογή του Περιστερίου δεν είναι τυχαία, αφού η Δυτική Αθήνα, ούτως ή άλλως, είναι μια περιφέρεια στην οποία η Νέα Δημοκρατία δίνει μεγάλη βαρύτητα, με τον πρόεδρο της ΝΔ να έχει προ πολλού δηλώσει ότι θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια.

Στη συγκέντρωση βρέθηκαν οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής (ο οποίος έκανε και δήλωση προσερχόμενος) και Αντώνης Σαμαράς, η Ντόρα Μπακογιάννη, το σύνολο των βουλευτών της ΝΔ αλλά και των υποψηφίων ευρωβουλευτών και αυτοδιοικητικών.
Το κλειστό γυμναστήριο ήταν ασφυκτικά γεμάτο από νωρίς, ενώ έξω από αυτό έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου που φωνάζουν συνθήματα «Κυριάκο γερά να φύγει η Αριστερά» και «νάτος νάτος ο πρωθυπουργός». Είναι χαρακτηριστικό ότι πάνω από 1.000 άτομα έμειναν έξω από το κλειστό γυμναστήριο και παρακολούθησαντην ομιλία Μητσοτάκη από τις γιγαντοοθόνες που ήταν τοποθετημένες εκεί.


Ομιλία Κυριάκου Μητσοτάκη στο ΠεριστέριΞεκινώντας την ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι η Δυτική Αττική και η Β' Αθηνών είναι το πολιτικό του σπίτι αφού από εκεί ξεκίνησε την πορεία του στην πολιτική.
Γι΄αυτό και τα γραφεία της ΝΔ είναι στο Μοσχάτο, δίπλα στο ποτάμι. Γνωρίζω τα προβλήματα της δυτικής Αττικής και είμαι κοντά σας. Εδώ σε αυτήν την περιοχή ζουν και αγωνίζονται ΜΙκρασιάτες, Πόντιοι, Ηπειρώτες και Έλληνες από όλες τις περιοχές της χώρας.
Θα είμαι δίπλα σαν να αγωνιστώ για να ενώσουμε λοιπόν όλους τους Έλληνες,. Να φέρουμε επενδύσεις, ανάπτυξη, δουλειές και ελπίδα για τα νέα παιδιά που πρέπει να ζήσουν στον τόπο τους.
Το μήνυμα μας είναι ότι οι Ελληνες αξίζουμε καλύτερα και στις 26 Μαίου πάμε μπροστά όλοι μαζί.
Οι εκλογές που έρχονται έχουν πολύ μεγαλύτερο βάρος από ότι συνήθως. Μετά από τεσσερα χρόνια οι Ελληνες θα απαντήσουν σε όλα όσα έζησαν αυτά τα χρόνια. Από την μιζέρια  και το ψέμμα μέχρι την Συμφωνία των Πρεσπών.
Στέλνουμε μήνυμα και ψηφίζουμε ενότητα, αλλαγή, ελπίδα. Δεν χωράει καμία ψήφος χαμένη σε κόμματα που την επόμενη μέρα δεν θα έχουν ρόλο. Δεν υπάρχουν περιθώρια για πειράματα. Ηρθε η ώρα για καθαρή λύση: ή μετην αλήθεια ή μετο ψέμα, ή μα την ανάπτυξη ή με τη λιτότητα.

mitsotakis_peristeri_kosmos


Αλήθεια αντί για ψέμα, πρόοδος αντί για μιζέρια

Η κυβέρνηση έδωσε πολύ λίγα και πολύ αργά αφού πήρε πάρα πολλά.
Οι συνταξιούχοι δεν εξαπατούνται.
Και οι Ελληνες θέλουν την ελπίδα της αλήθειας και όχι αυτήν των ψέυτικων υποσχέσεων. Θέολυν προοδο. Να πάμε επιτέλους μπροστά.
Μπορούμε να πάμε μπροστά, μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή των Ελλήνων. Το όραμά μου είναι ο πλούτος της χώρας να μεγαλώνει και όλοι να έχουν μερίδιο από αυτόν τον πλούτο.
Αυτό που ζουμε σήμερα είναι μιζέρια. Μια μιζέρια που δεν άλλαζει με κουτσουρεμένα επιδόματα. Εμέίς θέλουμε λιγότερους φόρους, περισσότερες δουλειές, καλύτερες αμοιβές.

Θα σαρώσουμε ολα τα εμπόδια για να πετύχουμε. Βγάζουμε κόκκινη κάρτα στη γραφειοκρατία. Το όραμά μας θέλει αληθινή κοινωνική πολιτική με υγεία για όλους. Το Αττικό Νοσοκομείο θα ξαναγίνει το στολίδι της Δυτικής Αθήνας. Και πρέπει να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους σστην Υγεία που κρατάνε όρθια τα νοσοκομεία υπό αυτές τις συνθήκες. Οι σοβαρά πάσχοντες θα λαμβάνουν τα φάρμακά τους στο σπίτι και όχι στις ουρές των φαρμακείων.

mitsotakis_peristeri
mitsotakis_peristeri2
mitsotakis_peristeri3
mitsotakis_peristeri4


Παιδεία για όλους
Αναφερόμενος στην Παιδεία, είπε πως θέλουμε μει συγχρονη παιδεία. Το Περιστέρι θα αποκτήσει το π΄ρωτο νέο πρότυπο σχολείο για να στείλουμε το μήνυμα πως η μόρφωση είναι δικαίωμα όλων. Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αθήνας θα αναβαθμιστεί πραγματικά μετυά την ανεύθυνη αντιμώπιση της σημερινής κυβέρνησης και θα γίνει πρότυπο πανεπιστήμιο εαφαρμοσμένων επιστημών.

Στην Ελλάδα που ονειρευόμαστε χωράνε όλοι γιατί το μπλέ το δικό μας είναι το χρώμα της ενότητας. Θέλουμε μια Ελλάδα με προκοπή αλλά και μια Ελλάδα χωρίς φόβο.

Η ασφάλεια πάνω από όλα

Δεν μπορεί οικογένειες και καταστηματάρχες να ζουν με το φόβο των ληστών. Δεν μπορεί οι φοιτητές να βρίσκουν βαποράκια και μπαχαλάκηδες στα αμφιθέατρα> Και βέβαια δεν μπορεί η ίδια η Βουλή να βεβηλώνεται όπως έγινα χθες και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά η κυβέρνηση να ασχολείται πως θα παρει από τη φυλακή ο Κουφοντίνας, ενας τρομοκράτης, ένας δολοφόνος.

Θα διώξουμε τον φόβο από τις γειτονιές και θα φέρουμε την ασφάλεια. Το άσυλο της ανομίας στα Πανεπιστήμια θα καταργηθεί. Και μαζί με τις προσλήψεις που θα γίνουν σε Υγεία και Παιδεία θα κάνουμε και 1500 προσλήψεις την ΕΛΑΣ και θα τους εξοπλίσουμε με νέα περιπολικά, νέα αλεξίσφαιρα γιλέκα και εξοπλσιμό.

bakogianni_karamanlis
karamanlis_gewrgiadis
mitsotakis_peristeri5_2


Για την Οικονομία
Αναφερόμενος στην οικονομία είπε πως η ΝΔ θα λάβει άμεσα τέσσερα δραστικά μέτρα.
Πρώτον: Καταργούμε αμέσως τη μείωση που ψήφισε μόνος του ο ΣΥΡΙΖΑ  και στερεί από όλους μία ολόκληρη σύνταξη και έναν ολόκληρο μισθό κάθε χρόνο.
Γιατί αυτοί που κατήργησαν το ΕΚΑΣ και παίρνουν 2.000 ευρώ από κάθε συνταξιούχο, δηλώνουν τώρα προστάτες του.
Αυτοί που έφεραν δεκάδες νέους φόρους και περικοπές, εμφανίζονται υπέρ των αδυνάμων.
Και οι ίδιοι, που με το αφορολόγητο καταργούν την 12η σύνταξη, βαφτίζουν τώρα ένα εφάπαξ επίδομα ως δήθεν «13η σύνταξη».
Αλλά κι αυτό το παραμύθι είχε κοντά πόδια:
Μόλις οι συνταξιούχοι είδαν  τα λεφτά που παίρνουν, κατάλαβαν το νέο ψέμα. Διαπίστωσαν πως τα λίγα αυτά ευρώ, δεν ήταν παρά ένα αντίδωρο για την εξαγορά της ψήφου τους.

Την Κυριακή, λοιπόν, οι συνταξιούχοι θα στείλουν το δικό τους λογαριασμό στον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεύτερον: Ο πρώτος φορολογικός συντελεστής μειώνεται από 22% σήμερα, στο 9% για εισοδήματα έως 10.000 ευρώ.
Καθιερώνεται αφορολόγητο 1.000 ευρώ για κάθε παιδί. Δωρεάν πρόσβαση σε παιδικούς σταθμούς. Και 2.000 ενίσχυση για κάθε νέο Ελληνόπουλο που θα γεννιέται.
Γιατί για μας  έχει μεγάλη αξία να στηρίζουμε την οικογένεια, να είμαστε δίπλα στα νέα ζευγάρια.

samaras_nd_2
samaras_nd2_2
samaras_gewrgiadis


Τρίτον: Ο φόρος των επιχειρήσεων θα πέσει από το 28% σήμερα στο 20%, μέσα σε δύο χρόνια. Και στα μερίσματα από το 10% στο 5% αμέσως.
Καταργούμε το τέλος επιτηδεύματος. Ενώ με τη Ν.Δ οι συντελεστές ΦΠΑ θα είναι 11% και 22% αντί για 13% και 24% σήμερα.
Το κράτος παύει να είναι συνέταιρος του μικρού επιχειρηματία και του ελεύθερου επαγγελματία.

Τέταρτον: Ο ΕΝΦΙΑ μειώνεται κατά 30% οριζοντίως για όλους τους Έλληνες -και παντού στη χώρα.
καταργήσει αμέσως τη μείωση του αφορολόγητοπυ που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ. Θα μειώσουμε τη φορολογία γιατί ο επιχειρηματίας δεν θέλει να βλέπει το κράτος συνεταίρο στο μαγαζί του. Αυτό θα φέρει περισσότερες επενδύσεις και καλύτερα αμοιβόμενες δουλειές.

Η ΝΔ, η μεγάλη λαϊκή παράταξη, είναι η παράταξη που έρχεται με φρέσκιες ιδέες και πρόσωπα να δώσει ώθηση στον τόπο. Θα βάλουμε τέλος στην φτωχεια και την υπερβολική φορολογία.

Η Ελλάδα δεν πρέπει να ζήσει ποτέ τραγωδίες σαν αυτή που εζησε στο Μάτι. Η κυβερνηση έκρυψε τα θύματα ενώ ήξερε με τρόπο κυνικό. Αυτο και μόνο αρκεί για να εμπιστευτούμε όλοι και να ψηφίσουμε τον Γιώργο Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής. Γιατί ξέρει πως να αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα της περιφέρειας.
Απευθυνόμενος και στον Κώστα Μπακογιάννη είπε πως και αυτόν τον περιμένει πολλή δουλειά όπως και τον Γιώργο Πατούλη την επομένη των εκλογών στις θέσεις που θα εκλεγούν .

Προσκλητήριο σε όλους τους Ελληνες

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε όλους τους φίλους της ΝΔ να γυρίσουν στο σπίτι τους. Αλλά κάλεσε κοντά στη ΝΔ και όλους όσους στάθηκαν όλα αυτά τα χρόνια απέναντι στο ψέμα, αυτούς που ψήφισαν παλιά το ΠΑΣΟΚ ή το Ποτάμι. Δεν υπάρχουν ίσες αποστάσεις αναμεσα στην αλήθεια και το ψέμα, τη δημοκρατία και τον αυταρχισμό, είπε. Κάλεσε όμως σε συστράτευση και όλους αυτούς που πίστεψαν στον ΣΥΡΙΖΑ και προδώθηκαν. Νασταθούμε όλι μαζί απεναντι στο αύριο.
Δεν φιλοδοξώ να πα΄ρα την εξουσία για να είμαστε άλλη μια κυβέρνηση. Αλλά να είμαστε η κυβέρνηση που θα φέρει την αλλαγη στην Ελλάδα. Καμία ψήφος να μην παέρι χαμένη. Στόχος η καθαρή λύση. Η νίκη θα έιναι νίκη όλων των Ελλήνων. Το βράδυ της 26ης Μαίου θα έχει γίνει το π΄ρωτο βήμα για την μεγάλη πολιτική αλλαγή.

Δείτε εδώ ολόκληρη την ομιλία του Κ. Μητσοτάκη

mitsotakis_peristeri6
kibouropoulos
mitsotakis_peristeri7

ΣΧΟΛΙΑ (62)

Συννεφιές

H νίκη θα έρθει από τα Δυτικά (άνω), όπως το εκ δύσης νέφος πριν χρόνια.

Γιώργος

Οχι Μητσοτακη, η νικη ερχεται απο τα ανατολικα! Οπως κι στο Αρχοντας των Δαχτυλιδιων ο Γκανταλφ ηρθε στο πρωτο φως της ημερας απο τα ανατολικα για να διαλυσει τους σαπιους κι να φερει το φως στο κοσμο.

Tzotzis

Ο Αβραμο καλος δεν λεω αλλα αντιπροσωπευει το « παλιο» υπαρχει φρεσκο αιμα, εγω θα προτεινα Κυρανακη η Αννα Μισελ, γιατι οχι

Νικολ

... "θα καταργήσει αμέσως τη μείωση του αφορολόγητου" ! Χμμμ, εδω ηρθαμε.

Ελεος

Δεν κάνει δυστυχώς , είναι ο γαπ της δεξιάς. Ο χώρος έχει πολύ καλύτερα στελέχη (βλ Αβραμοπουλο . )

Βασιλης

Βλέπετε διαφορά μεταξύ Τσίπρα και Κουλη... είστε σοβαροί? Δεν χορτάσατε από απατεώνες? Μια από τα ιδια και χειρότερα!

Εχιδνα

Η φαπα απο που θα ερθει???

ΛΑΟΔΙΚΕΥΣ

Αν είχες στοιχειώδες φιλότιμο έπρεπε την επόμενη των εκλογών ( οι 3 μονάδες διαφορά με τέτοια κυβέρνηση είναι προσωπική σου αποτυχία ) να παραιτηθείς , το μεγαλύτερο βαρίδι για τους δεξιούς είσαι, αφού δεν το μπορείς το πολιτικό παιχνίδι , τι το θέλεις το ρημάδι . Περίμενε σου χρειάζεται τέτοια ήττα, αλλά θα πεις καμιά ατάκα το βράδυ και σου ' ρχεται ο Οκτώβριος.Οι φίλοι σου οι Ευρωπαίοι και οι κολλητοί σου οι Αμερικανοί τον θέλουν τον Τσίπρα , τι δεν καταλαβαίνεις ;

pant7

Αφου πρωτα πατε να παρετε το 0,60 απο το μαξιμου και καλοφαγοτα . Εγω που ημουν εκει αγαπητα τρολια θα σας πω οτι απο τις 6και 30 που ημουν εκει το κλειστο ειχε γεμισει και καπυο 2000 ατομα ηταν απεξω τρολια μου . Τωρα αντε νανα και καλα να περασετε μεχρι την κυριακη. Θελω το βραδυ της κυριακης να ΔΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ. ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ. Αλεκση μου μπλεξαμε . Στη σαλλονικη το μονο ασφαλες μερος ηταν η προβλητα Β του λιμανιου του φιλου σου του Σαβιδη? έν κατακλειδι κυριοι ο κ Τσιπρας δεν εχει ποτε ψεματα . ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ . ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΡΩ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΡΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΖΕΡΤ 1 αντε γεια σας χρυσα μου . θεσσαλονικη και πειραιας θα σας ψαλουν το ΑΜΟΜΜΟΙ ΕΝ ΟΔΩ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ

Κρητικός

Και το χαστούκι θα έρθει από όλη την επικράτεια !

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

zaev_ar

Οι δημοσκοπήσεις εν όψει των πρόωρων εκλογών του Απριλίου του 2020 δείχνουν πρωτιά για το VMRO-DPΜNE - Το μπλόκο στην έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων για τα Σκόπια υποχρεώνει την ελληνική πλευρά να αναζητήσει εναλλακτικούς τρόπους πειθαναγκασμού των Σκοπιανών για εφαρμογή των συμφωνηθέντων

12
mitsotakis

Η ταινία αναφέρεται στις σημαντικότερες στιγμές της ζωής του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος «έφυγε» τον Μάιο του 2017 - «Παρών» και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

4901547

Οι εμπλεκόμενοι στην οικονομία πρέπει να αντιληφθούν τα προβλήματα που έρχονται και πως μπορούν να αντιμετωπιστούν, είπε ο πρώην υπουργός Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλώντας από το βήμα εκδήλωσης της εϕημερίδας "Μακεδονία" 

4928703

Έξι εμβληματικά έργα αλλάζουν την εικόνα της Θεσσαλονίκης επεσήμανε απόψε ο υπουργός Ανάπτυξης - Την πόλη επισκέπτεται αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να εποπτεύσει την πορεία υλοποίησης όσων εξήγγειλε στη ΔΕΘ 

papaggelopoulos-0

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει πρόσωπο-«κλειδί», του οποίου η κατάθεση θα προκαλέσει αίσθηση, ωστόσο δεν έχει ακόμα αποφασιστεί εάν θα κληθεί να καταθέσει άμεσα ή θα προσκληθεί σε επόμενες συνεδριάσεις - Τα ονόματα που θα προτείνουν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ

4