Μητσοτάκης: Νέο ΕΚΑΣ- Μόνιμος μηχανισμός στήριξης των συνταξιούχων

mitsotakis_main234

Ανέντιμο να δίνουμε λεφτά στη βάση του εκλογικού κύκλου - Πολιτικά συμπεράσματα θα εξαχθούν και από τις 3 κάλπες της 26ης Μαϊου, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ στη συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star-  Να συζητήσουμε με τον κ.Τσίπρα για τα πραγματικά προβλήματα και όχι για τον Εμφύλιο και τον Βελουχιώτη - Περιμένω καθαρή νίκη και εντολή πολιτικής αλλαγής

Μέτρα και πολιτικές προκειμένου να διασφαλισθούν οι συντάξεις και δημιουργία μόνιμου μηχανισμού για τη στήριξη των συνταξιούχων,  προανήγγειλε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε ανέντιμο να δίνονται χρήματα στη βάση του εκλογικού κύκλου, επισημαίνοντας παράλληλα ότι οι συνταξιούχοι έχουν ανάγκη κάθε ποσό που μπορεί να δοθεί και εξ αυτού του λόγου άλλωστε ψήφισε την παροχή η ΝΔ. Ο κ.Μητσοτάκης σημείωσε ότι η συζήτηση θα πρέπει να γίνεται στη βάση των πραγματικών προβλημάτων και όχι με διχαστικό λόγο για τον Εμφύλιο ή τί είπε το '44 ο Βελουχιώτης. Ζήτησε καθαρή νίκη στις ευρωεκλογές της 26ης Μαϊου και σημείωσε ότι τα πολιτικά συμπεράσματα τα εξαχθούν τόσο από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, όσο και των αυτοδιοικητικών εκλογών

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο STAR


Να ξεκινήσουμε από την Οικονομία. Για τη 13η σύνταξη


Καταγγείλαμε το χρόνο που δόθηκε το συγκεκριμένο επίδομα. Η κυβέρνηση επιχείρησε να «εξαγοράσει» κάποιους συνταξιούχους. Το επίδομα το χρειάζονται και γι' αυτό το στηρίξαμε και ακούω τώρα ότι είναι και κουτσουρεμένο.Η οικονομική μας πολιτική με την ανάπτυξη του 4%, θα μας επιτρέψει να έχουμε ένα μόνιμο μηχανισμό στήριξης των συνταξιούχων, που φυσικά δεν θα συνδέεται με εκλογές. Αλλά εμείς δεν θα δίνουμε αυτά τα λεφτά ανάλογα με τον εκλογικό κύκλο. Αυτά θα πρέπει να είναι προγραμματισμένα μέτρα, να χορηγούνται σε τακτό χρονικό σημείο και να μην εκλαμβάνονται ως προσπάθεια εξαγοράς ψήφων. Αυτό προϋποθέτει μια οικονομική πολιτική που θα μεγαλώσει την πίτα. Αυτή τη στιγμή, από 1/1/2020 ισχύει η μείωση του αφορολόγητου. Αυτό σημαίνει ότι ο συνταξιούχος που παίρνει 750 ευρώ, θα χάσει 440 ευρώ το χρόνο. Γιατί ο κ. Τσίπρας δεν ψήφισε την τροπολογία για μείωση του αφορολόγητου μαζί μας; Άρα εγγυώμαι τις 12 συντάξεις.Από το 2020 θα μπορούμε να εγγυηθούμε έναν μόνιμο μηχανισμό στήριξης των συνταξιούχων. Το ζήτημα δεν είναι μόνο αυτό. Πολλοί συνταξιούχοι ενδιαφέρονται εξίσου με τη σύνταξή τους για το εάν θα βρουν καλές δουλειές τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Δεν μας ενδιαφέρουν μόνο οι συνταξιούχοι. Μας ενδιαφέρει το παιδί του να βρει καλή δουλειά, ώστε να μη χρειάζεται να ζει από τη σύνταξη.Δεν γίνεται λόγος για τις θέσεις απασχόλησης. Εμείς ξέρουμε πως να φέρουμε επενδύσεις. Εχουμε καταθέσει συγκεκριμένο σχέδιο για το πως θα προσελκύσουμε επενδύσεις. Κοστολογημένο. Εχω μπλεχτεί λίγο με τους διχασμούς για ελίτ. Θέλω να είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων συμπεριλαμβανομένων και αυτών που δεν θα μας ψηφίσουν. Δεν έχει νόημα να συζητήσουμε για τον εμφύλιο.

Ο κ.Τσίπρας όταν μιλά για τον «ψυκτικό από το Περιστέρι» ή τον Βελουχιώτη θέλει να διχάσει;

Οταν μιλάω για καλά δημόσια σχολεία, για καλή τεχνική εκπαίδευση παντού, είναι καλό; Είναι κακό να βλέπουμε την πραγματικότητα της αγοράς εργασίας και να προτείνουμε λύση; Είμαστε οι πρώτοι που προτείναμε τον υποκατώτατο μισθό. Αν επιτευχθούν οι ρυθμοί ανάπτυξης, τότε θα ανέβει και ο κατώτατος μισθός. Θέλουμε οι επιχειρήσεις να δίνουν μπόνους στους εργαζόμενους. Αυτό είναι υπέρ της ελίτ; Η προπαγάνδα και η μονταζιέρα επιμένει να βάζει λόγια στο στόμα μου που δεν έχω πει. 

πώς εννοείται τη σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στην υγεία;

Το κράτος υποχρεούται να παρέχει δημόσια υγεία και παιδεία. Αν μπορεί και ο ιδιωτικός τομέας να προσφέρει θα είναι ωφέλιμο για τον τελικό χρήστη. θα έχει κανόνες. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν μια τέτοια σύμπραξη μειώσει το κόστος, αν είναι ωφελημένο το Δημόσιο και ο ασφαλισμένος. Σύμπραξη για το όφελος του πολίτη. Να μιλήσουμε για το πρόγραμμα της υγείας. Να μιλήσουμε για την πρόληψη, για εξετάσεις που μπορούν να σώσουν ζωές. Να μιλήσουμε για τους καρκινοπαθείς, πώς θα αναβαθμίσουμε τα νοσοκομεία μας. Είναι όλα στο πρόγραμμά μας.

Κοστολογημένο; Το υπ. Υγείας το κοστολογεί 5 δισ. φέτος, άρα πού θα βρείτε τα χρήματα;


Ειναι απολύτως κοστολογημένο. Η ελληνική οικονομία αποδίδει ως προς την υπερφορολόγηση, όχι ως προς την ανάπτυξη. Είναι χειρότεροι απ΄ό,τι ζητούσαν οι δανειστές. Θα επιστρέψουμε στη μεσαία τάξη, όσα πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ. Εχουμε πρόγραμμα στήριξης της οικογένειας και 2.000 ευρώ για κάθε παιδί που θα γεννιέται. δεν γίνεται να κλείνουμε τα μάτια μπροστά στο πρόβλημα της υπογεννητικότητας. πρέπει να το συζητήσουμε. Βλέπω τον αντίπαλό μου να μου επιτίθεται προσωπικά...

Θα σας έλεγε να κάνετε debate...

Kάναμε. Στη Βουλή. Κι όταν κλείσει η Βουλή και προκηρυχθούν εκλογές να κάνουμε τότε κανονικά debate. Να συζητήσουμε όμως επί των πραγματικών διαφορών. Οχι ε'π' αυτών που θα ήθελε ο κ.Τσίπρας. Παράδειγμα, για την αγορά εργασίας, πού είναι τα προγράμματα κατάρτισης για γυναίκες;

Τι περιμένετε για τις ευρωεκλογές;

Μια καθαρή νίκη. Το βράδυ των εκλογών θα υπάρχει ένας νικητής, η ΝΔ και ένας ηττημένος ο ΣΥΡΙΖΑ.

Θα ζητήσετε εκλογές;

Ζητώ η 26η Μαϊου να είναι ψήφος για μια μεγάλη πολιτική αλλαγή. Οσο πιο ισχυροί είμαστε, τόσο πιο γρήγορα θα δρομολογηθούν οι πολιτικές εξελίξεις. Οι εκλογές είναι γιορτή Δημοκρατίας. Σέβομαι τη Δημοκρατία, σέβομαι τους πολίτες και νιώθω ότι οι πολίτες ζητούν πολιτική αλλαγή. Ψηφίζουμε και για την Ευρώπη και για την Ελλάδα. 

Μπορεί να αλλάξει το κλίμα από τα ποσά που πιστώνονται στους λογαριασμούς

Οι συνταξιούχοι καταλαβαίνουν. 

Για το ασφαλιστικό

Πρέπει να έχουμε περισσότερους εργαζόμενους. Οι νέοι εργαζόμενοι δεν πιστεύουν ότι θα πάρουν σύνταξη. Μπορεί κακοί εργοδότες να τους εξωθούν στη μαύρη εργασία γιατί πιστεύουν ότι δεν πειράζει να χάσουν ένσημα. Χρειαζόμαστε αλλαγή. Θέλουμε ένα σύστημα τριών πυλώνων για σταθερές συντάξεις και κυρίως να εξασφαλίσουμε νέες θέσεις εργασίας. 

Η κυβέρνηση λέει ότι οι προβλέψεις της ΝΔ διαψεύδονται. Μήπως είναι υπερβολές αυτά που λένε ο Ρέγκλινγκ ή ο κ.Στουρνάρας είναι υπερβολές;

Εμείς είμαστε ουραγοί στην Ευρώπη ως προς την ανάπτυξη. Εξοδος στις αγορές ναι, αλλά με υψηλό κόστος. Δέσμευση για μένα σε 18 μήνες η χώρα να επιστρέψει στην επενδυτική βαθμίδα. 

Στο θέμα της ασφάλειας. Τι διαφορετικό θα κάνετε;

Ηταν καλύτερη η κατάσταση το ΄13- '14; Ναι. Υπάρχει βούληση σήμερα για την ασφάλεια; Οχι δεν υπάρχει. Θα δούμε πρώτα την ασφάλεια των αστυνομικών. Με περιπολικά σαράβαλα, με αξελίσφαιρα γιλέκα που έχουν λήξει. Πέντε εκατομμύρια κόστος είναι. Θα κάνουμε 1.500 προσλήψεις ειδικά για την ομάδα ΔΙΑΣ.  Με τους μπαχαλάκηδες τα πράγματα είναι πιο σοβαρά. Μιλούν με τους τρομοκράτες, έχουν πρότυπο  καταδικασμένους. Αυτό πρέπει να αντιμετωπισθεί. Είναι ζήτημα Δημοκρατίας. Η ασφάλεια είναι προϋπόθεση ελευθερίας, δεν είναι προσωπικό θέμα. Δεν έχω στο μυαλό μου μόνο τα Εξάρχεια, αλλά την περιφέρεια, τις συνοικίες. Εχουμε υποχρέωση να κάνουμε τον πολίτη να νιώσει ασφαλής. Η βία είναι εξίσου αποκρουστική. Δεν κάνω καμία διάκριση. Κάποιοι λένε όμως «ναι μεν, αλλά». Ποιοί μπόλισαν την κοινωνία με τοξικό λόγο; Η απάντηση είναι ούτε τους τελειώνω, ούτε με τελειώνουν, προχωρώ με όλους. Ο διχαστικός λόγος είναι στο γονιδίωμα του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι δυνατόν να μην έχουμε φυλακές υψίστης ασφαλείας; Εχουν δολοφονηθεί είκοσι άτομα στις φυλακές. Θα υπάρξει φυλακή τέτοια όπως σχεδιαζόταν, ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ και ικανοποίησε τα αιτήματα των τρομοκρατών. 


Για τις αιτιάσεις Αυγενάκη περί ενδεχομένου νοθείας

Δεν υπάρχει θέμα. Εγώ καλώ τους πολίτες στις κάλπες και θέλω να μην υπάρχει κάλπη χωρίς αντιπρόσωπο της ΝΔ.

Η κλιμακούμενη ένταση σας ανησυχεί; Θα κάνατε άλλους χειρισμούς;

Η δουλειά μου είναι να δρω, όχι να ανησυχώ. Η κλιμάκωση ξεπερνά κόκκινη γραμμή, πρέπει να υπάρχει απάντηση σε ευρωπαϊκό επιπεδο, σε επίπεδο κυρώσεων. Η Τουρκία πρέπει να ξέρει ότι ο χρόνος μετρά αντίστροφα. Εχουμε και τ' απόνερα της Συμφωνίας των Πρεσπών. Δεν είναι καθόλου δεδομένη Συμφωνία. Εχουμε υποχρέωση να μετριάσουμε τις επιπτώσεις. Το brand Μακεδονία για τις επιχειρήσεις, θα δώσουμε αγώνα για να μπορέσει όλη η Βόρεια Ελλάδα σε συντονισμό να προτάξουμε νέο αναπτυξιακό σχέδιο. Ξεχάσαμε τις περιφερειακές εκλογές. Εχουμε δώσει πολιτική διάσταση. Θέλουμε τις περιφέρειες, θέλουμε τους τρεις μεγάλους δήμους. Το ταμείο το βράδυ των εκλογών και τα πολιτικά συμπεράσματα θα βγουν και από τις τρεις κάλπες.

ΣΧΟΛΙΑ (102)

Πρόγραμμα για την υγεία της ΝΔ

Αυτό που εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως σχέδιο δεν είναι τίποτα περισσότερο από την αποθέωση της κρατικοδίαιτης επιχειρηματικότητας , που κατέστρεψε τη χώρα μας και είχε ολέθρια αποτελέσματα όπου κι αν εφαρμόστηκε. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να διαθέσει τις κρατικές δομές και τους δημόσιους υπαλλήλους της χώρας ,που έχουν πληρωθεί και πληρώνονται από τον Ελληνα φορολογούμενο, σε ιδιώτες ,οι οποίοι θα καρπώνονται μόνο το κέρδος! Και σαν να μην έφτανε αυτό, μιλάει και για χαρτζιλίκι ιδιωτών προς τους ...δημόσιους υπαλλήλους.Αυτό στο χωριό μας το ονομάζουμε μίζα κύριε Μητσοτάκη και δεν έχουμε υπόψιν μας να προβλέπεται κάτι τέτοιο στο Ελληνικό Σύνταγμα,τουλάχιστον όχι ακόμα. Δηλαδή, αντί οι φόροι του ελληνικού λαού να αξιοποιούνται για αναβάθμιση των δομών υγείας ώστε να παρέχονται καλύτερες υπηρεσίες στον φορολογούμενο , να καταλήγουν στις τσέπες Φλώρων και Μηλιώνηδων να τα κάνουν πάρτυ στη Μύκονο.

Ρίτα

Ηλίθια Τρολ του Τσίπρα, πληρώνουμε τα πάντα με τον Τσίπρα. Πληρώνουμε τον γιατρό για να γράψει τις συνταγές, πληρώνουμε συμμετοχή πάνω απο 50% για τα φάρμακα, πληρώνουμε μίζες για οποιαδήποτε νοσηλεία σε δημόσιο νοσοκομείο και αυτά μετά απο 5 χρόνια διακυβέρνησης Τσίπρα. Όχι φίλε δεν θελουμε άλλη τετοια ευημερία, χορτάσαμε.

Εiτε με Aλέξn εiτε με Koύλn στα 4 ούλοι

O Koύλης ας δεσμευτεί ότι θέλει... μόλις όμως, πάρει την μίζα του θα κάνει ότι θέλουν το ΝΑΤΟ, ή η ΕΕ ή η Μέρκελ! Λες και δεν ξέρουμε τόσα χρόνια την οικογένεια των βαμπίρ...

Τι αλλο θελετε να σας κανουν για να καταλαβετε τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια....

Τι αλλο θελετε ρε χαμορια της δεξιας να σας κανει το κρατικοδιαιτο μπλε πασοκ του κολεγιου και της Κρητης για να σας πει οτι δεν θελει αυτοδυναμια αλλα θελει να συγκυβερνησει με το πασοκ η το συριζα για να εχει αλλοθι ωστε να συνεχισει το κομμουνιστικο σκισιμο σας με τους φορους και το ξεπούλημα ολης της δημοσιας περιουσιας στους κολητους τους ! Τι αλλο θελετε να σας κανει...; ( μεχρι να καταλάβετε ότι ειστε αριστοτεχνικα περικυκλωμένοι από τους ιδιους  που θα τους εχετε ξανα και καβαλα και με την κουταλα  )

Μπράβο Κούλη

Λίγο ακόμα να προσπαθήσεις, τον έβγαλες αυτοδύναμο τον Τσίπρα.

Μητσοτάκης:" εγγυώμαι τις 12 συντάξεις."

Οτι και καλά βγήκε να διορθώσει αυτά που πέταξε. Κι εμείς που νομίζαμε ότι οι συντάξεις είναι ήδη 12... Τι εννοεί ο ποιητής όταν λέει ότι θα εξασφαλίσω 12 συντάξεις ;Μήπως είχε στο μυαλό του να τις κάνει 11...; Καλά τα πας Κυριάκο, μια δυο ακόμη εμφανίσεις και τον έβγαλε τον Τσίπρα πρωθυπουργό.

Κλοπή στις συντάξεις απο τον Αλέξη

Αλήτες ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ο Τσίπρας με τον νόμο Κατρούγκαλου μου έκοψε 145 ευρώ απο την επικουρική μου. Δηλαδή 1800 € ετησίως, στη συνέχεια αύξησε την παρακράτηση στην κυρία σύνταξη κατά 2%, ήτοι 384 € ετησίως, στη συνέχεια μου βάζει και καπέλο 6% στην επικουρική, ήτοι 88 € ετησίως. Δηλαδή μείωση 2.272€/έτος, η δε σύνταξη μου ειναι 1115€, οπότε πάει σύντροφε συριζαιε η 11η και 12η σύνταξη μου, την βούτηξε ο Τσίπρας.

Ψυκτικοί Περιστερίου

Επτά να'ναι οι ώρες σας.

nionios

Ειναι τρέλα, είναι ανήκουστο και συνάμα τραγικό να επιθυμείται η επανεκλογή ενός κόματος που μαζί με το πασοκ ισοπέδωσαν τη χωρα. Για τη ΝΔ και τη Φωφη είναι απίστευτο θράσος να επιζητούν την ψήφο μας για να ¨σωσουν τη χωρα" και να ¨συγκρουστούν με τα συμφέροντα που λυμαίνονται τον τόπο"!!!!!! Είναι απορίας αξιον γιατί δεν την εσωσαν όταν κινδυνευε ????? Ηδη το πασοκ διαλύθηκε.. Φαινεται όμως ότι οι ΝεοΔούλοι και οι νεοδούλες δεν μπορούν να ξεχάσουν τις γυαλισμένες πορσε καγιεν, τα σανελάκια και τις λουμπουτινες... Κανεις δεν γνώριζε τι ακριβώς δουλειά έκαναν και με ποιο νόμιμο ( ή παράνομο) τρόπο έβρισκαν τα χρήματα για τη χλιδη που έρρεε και την επιδείκνυαν στα κλαμπάκια του βουνου και της παραλίας... Εσύ, που σύμφωνα με τον Κούλη μπορείς να γινεις καλός ψυκτικός και μένεις στο Περιστερι, δεν απορούσες με τον γειτονα που μεσα σε μια νυχτα αλλαξε το φιατακι με "μερσεντε"? Παντως και σήμερα, κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβως ζητανε οι νεοδουλοι από το κομα τους να πράξει και το οποίο προφανως δεν το έπραξε στο παρελθόν..Προφανως ζώντας το όνειρο "καβάλα" στις πορσεκαγιεν αδιαφορούσαν για το που πηγαινουν. Αδιαφορούσαν για τη χωρα, μονο η παρτη τους αξιζε. Καποιοι αλλοι θα επρεπε να δουλευουν και να παραγουν. Αυτοί μα ζί με τους πασοκους μονο για να απολαμβανουν γεννήθηκαν. Ετσι πιστευαν. Αφησαν τα τρακτερ και τα χωραφια στην επαρχία και εγκατασταθηκαν στα σκαφη στην παραλία. Εφυγαν απο τα οποια εργοστασια και την τεχνικη εργασια και επιδόθηκαν στην συγκαλυμένη λοβιτουρα. Γιατι " το πραγμα θελει τροπο και οχι κόπο"!Αυτοί οι νεοδούλοι, δεν μαθαίνουν από το παθημα τους, δεν έμαθαν ούτε όταν κατέληξαν στην κόλαση του ΔΝΤ. Πιστευουν ότι κάποιος άλλος φταιει πάντως όχι αυτοι. Θελουν να ξαναβγουν, να επανελθει το κομα τους, τους ελλειψαν οι πορσεκαγιεν και το ευκολο χρήμα ...

Υπέρ πατρίδος

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ: Για τους μορφωμένους: καλή συμφωνία! Προστασία της ιστορίας μας, του ονόματός μας, των δικαιωμάτων μας, των συνόρων μας! Για αγράμματους/τρολ: Έσχατη προδοσία, θα μας πάρουν τη Μακεδονία, ξεπουλήθηκε η Μακεδονία......... Προφανώς επειδή δε ξέρουν να διαβάζουν η δε καταλαβαίνουν τι λέει η συμφωνία. Πάντως το ΦΕΚ της συμφωνίας είναι αναρτημένο. Μπορεί ο καθένας να το διαβάσει. Είναι άστοχο να χρησιμοποιήμε αυτό για προπαγάνδα. Έλεος.....

150 ευρώ τη διμηνία και τίποτε άλλο!!!

Έρχεται νέο 41, η γερμανίκη εκδίκηση για το οχι, μέσω του μητσοταικέικου........

Τρολακι του Αλέξη

Ξέχασες το εμετικό γλύψιμο του Τσίπρα. στη Μέρκελ, εσύ θυμάσαι τις κουβέντες του Τσίπρα πριν τις εκλογές. Τελικά το υπόγειο της Κουμουνδούρου σε έκανε αλλήθωρο, πρόσεχε όμως το πολύ το ΚΚ (έστω και ΕΣ) κάνει το παιδί μ@λάκα.

Μήτσος

Ο Κουλης πάει από μπαρούφα σε μπαρούφα. Βλέπω να τον φτάνει ο Αλ6 και θα κλαιει με μαύρο δακρυ η ΝΔουλα.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4932330

Τουλάχιστον 15 χώρες, έπρεπε να εμφανίσουν στέρεο μέτωπο μέσα στο Συμβούλιο για την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας και της Αλβανίας στην ΕΕ είπε ο πρώην υπουργός μιλώντας απόψε σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Εναλλακτικών Πολιτικών ΕΝΑ

3
7dfc754bcc0ce3d544bab7f919801d8c

Οι ισορροπίες στην Ανατολική Μεσόγειο άλλαξαν με τα γεωτρύπανα της Τουρκίας αναφέρει στο πρακτορείο Ανατολού - Αδειάζει ξανά τον Ακιντζί ο Τούρκος ΥΠΕΞ - Συγκρίνει την εισβολή στη Συρία με τον Αττίλα στην Κύπρο! -Ξεκαθαρίζει ότι μόνο αν ικανοποιηθούν οι όροι που έχει θέσει η Άγκυρα θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό 

7
pm0

H ρύθμιση αφορά σε όλες τις άδειες που εκδόθηκαν από 1-1-2006   - Στόχος η αναθέρμανση της αγοράς ακινήτων - Ανακοίνωσε ότι εντός του 2020 θα τεθεί υπό συζήτηση με τους εταίρους το 3,5% του πρωτογενούς πλεονάσματος - Έστειλε μήνυμα στους τραπεζίτες ενόψει της αυριανής του συνάντησης: «Είναι άδικες οι χρεώσεις» - H ομιλία του πρωθυπουργού στο δείπνο του Economist

68
komision_main

Λόγω της επιθετικότητας απέναντι σε Ελλάδα και Κύπρο - Η Επιτροπή Προϋπολογισμών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που εγκρίνει ή απορρίπτει κάθε χρηματοδοτική δράση της Ένωσης, υιοθέτησε μία επιθετική διατύπωση εναντίον της Άγκυρας

5