Μητσοτάκης στον Κορυδαλλό: Δεν θέλω να είστε αντιΣΥΡΙΖΑ, ελάτε στη ΝΔ

Μητσοτάκης στον Κορυδαλλό: Δεν θέλω να είστε αντιΣΥΡΙΖΑ, ελάτε στη ΝΔ

Ο πρόεδρος της ΝΔ στη βόλτα στους εμπορικούς δρόμους του Δήμου μίλησε με κατοίκους και εμπόρους και επανέλαβε τη δεσμευσή του για οριζόντια μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%

_DPT5456
Για χαμηλότερους φόρους, περισσότερες και καλύτερες δουλειές για τα νέα παιδιά και ασφάλεια στις γειτονιές, δεσμεύτηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας με πολίτες, κατά την επίσκεψή του στον Κορυδαλλό.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, έκανε βόλτα στους δρόμους της πόλης συνομίλησε με κατοίκους, καταστηματάρχες και περαστικούς κατηγορώντας τον πρωθυπουργό πως κοροϊδεύει τους συνταξιούχους.

«Ο κ. Τσίπρας δίνει προεκλογικό επίδομα λίγες μέρες πριν από τις εκλογές, που το ονομάζει 13η σύνταξη, όμως την ίδια στιγμή έχει νομοθετήσει να κοπεί η 12η σύνταξη. Και αυτό γιατί μείωσε το αφορολόγητο όριο, και αρνήθηκε να δεχθεί την τροπολογία που καταθέσαμε για να ακυρωθεί αυτό το μέτρο», είπε ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας σε συνταξιούχους. «Ποιος έκοψε το ΕΚΑΣ; Ποιος αύξησε τις εισφορές υγείας στις συντάξεις; Ποιος αποφάσισε οι νέοι συνταξιούχοι να παίρνουν συντάξεις μειωμένες κατά 38%; Αυτά είναι τα έργα του ΣΥΡΙΖΑ για τους συνταξιούχους» είπε χαρακτηριστικά επαναλαμβάνοντας τη δέσμευσή του για οριζόντια μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%, που, όπως είπε, ισοδυναμεί με εξοικονόμηση 150 έως 200 ευρώ κατά μέσο όρο το χρόνο για κάθε νοικοκυριό.

Παράλληλα καυτηρίασε τη μείωση του ΦΠΑ στα προϊόντα εστίασης, που όπως είπε, «έμεινε μισή» καθώς ο καφές και τα λοιπά ροφήματα παρέμειναν στον υψηλό συντελεστή ΦΠΑ.

Απαντώντας σε κατοίκους που δήλωσαν «αντισύριζα», ο κ .Μητσοτάκης είπε πως αυτό που θέλει είναι οι πολίτες να είναι με τη Νέα Δημοκρατία.

Το βράδυ ο Πρόεδρος της ΝΔ θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα, ενώ αύριο θα περιοδεύσει στην Κρήτη.

Κλείσιμο
mitsotakis_koridallos
mitsotakis_koridallos2
mitsotakis_koridallos5
mitsotakis_koridallos4
mitsotakis_koridallos3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης