«Βροχή» από προεκλογικές τροπολογίες και παροχές!

tropologies_proeklogikes

Άρον-άρον με 12 τροπολογίες προσπαθούν να εξαγοράσουν πολιτικά όσους περισσότερους μπορούν - Δίνουν επίδομα €120 ευρώ σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους - Με τροπολογία επαναπροσδιορίζεται το ύψος της μείωσης κατά τον υπολογισμό του ΕΝΦΙΑ - Δίνουν αμοιβή κατά την ιατρική εξειδίκευση του συνόλου των ιατρών

Σε κρεσέντο προεκλογικών παροχών επιδίδεται η κυβέρνηση μήπως και αλλάξει το πολιτικό κλίμα εως την Κυριακή των ευρωεκλογών καταθέτοντας στην Βουλή μια σειρά από τροπολογίες που υπόσχονται επιδόματα, μετατάξεις και εκπτώσεις.

Μόλις μια ημέρα από την ψήφιση του νομοσχεδίου των 120 δόσεων η κυβέρνηση φέρνει έξτρα «θετικές» ρυθμίσεις» που περιλαμβάνουν από ειδικά επιδόματα στους φρουρούς των καταστημάτων κράτησης μέχρι βελτίωση του εξωδικαστικού μηχανισμού και τον ΕΝΦΙΑ.

Οι διατάξεις έχουν προστεθεί σε νομοσχέδιο για την κύρωση της σύμβασης δωρεάς μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου, του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης και των συνεκτελεστών της διαθήκης της Ελισάβετ Παπαγιαννοπούλου. Εως το μεσημέρι της Πέμπτης  στο νομοσχέδιο κατατέθηκαν 12 τροπολογίες!

Ειδικότερα:

- Τροπολογία για τον επαναπροσδιορισμό του ύψους της μείωσης κατά τον υπολογισμό του ΕΝΦΙΑ, για ακίνητη περιουσία φυσικών προσώπων άνω των 60.000 ευρώ, διευκρινίζοντας ότι στη συνολική αξία της ακίνητης περιουσίας δεν συνυπολογίζεται η αξία των δικαιωμάτων επί των γηπέδων εκτός σχεδίου πόλης ή οικισμού

- Τροπολογία για 6μηνη παράταση της υποβολής δικαιολογητικών στο Κτηματολόγιο

- Τροπολογία του Υπουργείου Υγείας για αποσπάσεις νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού

- Τροπολογία του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την παροχή επιδόματος ύψους 120 ευρώ στους υπαλλήλους φρούρησης και εξωτερικής φρούρησης των καταστημάτων κράτησης αλλά και επιδόματος ιατροδικαστικής υπηρεσίας  (550 ευρώ ιατροδικαστής Α’, 500 ευρώ Β’, 450 ευρώ Γ’ και 400 ευρώ ιατροδικαστής Δ’)

- Ελεγκτική αποζημίωση 50 ευρώ  ανα ημέρα και μέχρι 300 ευρώ το μήνα που μπορει να προσαυξηθεί κατά 20% στους επιθεωρητές ελεγκτές και εμπειρογνώμονες του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης

- Εφάπαξ χρηματικό ποσό και στους βοηθούς, επιμελητές και επιστημονικούς συνεργάτες των Πανεπιστημίων και για όσο χρόνο αυτοί ήταν εν ενεργεία κατά το χρονικό διάστημα 1.1.2015 εως και 31.12.2016

- Τροπολογία του Υπουργείου Υγείας η οποία μεταξύ άλλων προβλέπει αμοιβή κατά την ιατρική εξειδίκευση του συνόλου των ιατρών

- Τροπολογία του Υπουργείου Οικονομίας για τη βελτίωση των ρυθμίσεων του εξωδικαστικού μηχανισμού

- Τροπολογία του Υπουργείου Υγείας με την οποία ορίζεται ότι μπορούν να ανανεώνονται οι ηλεκτρονικοί κατάλογοι λοιπού επικουρικού προσωπικού σε νοσοκομεία και ρυθμίζονται θέματα μισθοδοσίας αυτών

- Τροπολογία για την Κύρωση της από 26/4/2019 τροποποίησης της σύμβασης δωρεάς μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου, του Κοινωφελούς Ιδρύματος "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Σ. ΩΝΑΣΗΣ" και του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου.

- Τροπολογία του Υπουργείου Περιβάλλοντος με μέτρα επιτάχυνσης έκδοσης οικοδομικών αδειών ανακατασκευής στις πυρόπληκτες περιοχές σε Αττική και Πελοπόννησο, διαγραφή προστίμων για αυθαίρετα που έχουν κριθεί ετοιμόρροπα ή μη κατοικήσιμα και χρήζουν επισκευής και αναστολή προστίμων για τα προ του 2011 αυθαίρετα μέχρι την οριοθέτηση ρεμάτων.

- Τροπολογία του Υπουργείου Ναυτιλίας με ρυθμίσεις για τουριστικά πλοία ενώ συστήνεται στο Υπουργείο Προστασίας του πολίτη Ενιαία Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας.

Την ίδια ώρα καταγράφεται και ανάλογος καταιγισμός βουλευτικών τροπολογιών, τις οποίες όμως είναι άγνωστο αν θα κάνουν δεκτές τα επισπεύδοντα Υπουργεία.

ΣΧΟΛΙΑ (49)

ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Μου μυρισε παλο καλο ΠΑΣΟΚ....

Dim82gr

Φεύγω και αφήνω πίσω μου συντρίμμια

ΓΙΩΡΓΟΣ

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ,ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΘΕΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠ' ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ. 1) ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ?? 2)ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ?? 3)ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗ ?? ΚΤΛ,ΚΤΛ.. ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ. 1)ΠΟΣΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ?? 2)ΠΟΣΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΧΕΙ Η ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ?? 3)ΠΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΚΛΕΞΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ?? ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΤΟ 50% ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΦΤΑΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.

Αρντάνι, Κορυδαλλός

Εκείνα τα ντελιβερι που μας υποσχεθήκατε;;; Πότε;;; 90%ΣΥΡΙΖΑ είμαστε εδω. Άμα είναι να περίμενουμε μέχρι τις βουλευτικές, οι μισοί θα ήμαστε έξω. ΥΠΟΦΈΡΟΥΜΕ.

ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΧΑΦΙΕΣ

Αλέξη θα σε μαλώσω τώρα γιατί μόνο εγώ έχω μείνει αδιόριστος και απλήρωτος από τα παιδιά των ταγμάτων ασφαλείας μας στα Εξάρχεια. Αλέξη περιμένω να τακτοποιηθώ κι εγώ κάπου μέχρι τον Οκτώβριο. Ακόμη και 500 ευρώ τον μήνα θα ήταν καλά, σάμπως θα κάνω και τίποτα άλλο εκτός από περιστασιακές προβοκάτσιες;

ΦΕΡΕ ΠΙΣΟ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ,ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΤΗΡΑ!

Κλεφτη,εεεε κλεφτη...Με ψιχουλα ψηφους δε θα παρεις! Φυλακη για σενα!

Χωρίς μυαλό

Τρως σανό!!! Μηδενιστές και απραγοι να φύγετε να ξεβρωμίσει ο τόπος

σωστα το ειπε ο σκαφατος,οτι οι εκλογες αυτες ειναι δημοψηφισμα.

δημοψηφισμα πατριωτισμου και εθνικης συνειδησης...δημοψήφισμα αξιοπρεπειας και λογικης...τωρα οσο ποτε θα ξεχωρισει η ηρα από το σταρι...τωρα θα δουμε ποσοι είναι αξιοπρεπείς και δεν ξεπουλιούνται για μια τυροπιτα...τωρα θα βγουν συμπερασματα για τον σοφο και περιουσιο ελληνικο λαο και για το μελλον του....ΙΔΟΜΕΝ!

Χωρίς μυαλό

Τρως σανό!!! Μηδενιστές και απραγοι να φύγετε να ξεβρωμίσει ο τόπος

κυβέρνηση πλανόδιων καρπουζο-πωλητών

Ό,τι και να κάνουν θα χάσουν. Απευθύνονται στο 20% του κόσμου που είναι λιγούρια και παράσιτα. Εντάξει, αυτό το 20% είναι πολίτες 3ης κατηγορίας. Αυτή είναι η πελατεία της συμμορίας Σύριζα.

Πες τα!

Ενώ όλοι αυτοί που ήταν πελατεία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ (και τους είχαν διορίσει στο δημόσιο κατά χιλιάδες) είναι πολίτες 1ης κατηγορίας...

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης