Ευρωεκλογές 2019: Η ΛΑΕ διαμαρτύρεται για την απόφαση κατανομής του τηλεοπτικού χρόνου

lafazanis-lae-pic

Αίτηση ακύρωσης κατέθεσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης

Αίτηση ακύρωσης και αναστολής εκτέλεσης της κοινής υπουργικής απόφασης για την κατανομή του χρόνου προβολής της ΛΑΕ από τα Μέσα Ενημέρωσης κατέθεσε νωρίτερα σήμερα ο γενικός γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΛΑΕ, Αριστείδης Κωνσταντακάκης.

Στην αίτηση ακύρωσης, που υπογράφεται από το Δικηγόρο Σαράντο Θεοδωρόπουλο, οι αιτούντες παραπονούνται για τη διαφοροποίηση, που ιδρύει η προσβαλλόμενη απόφαση, για το χρονικό σημείο έναρξης της μετάδοσης των προεκλογικών μηνυμάτων, που αντίκειται στη συνταγματική αρχή της ισότητας. Και για το ότι με τη βαλλομένη απόφαση ιδρύεται προσβολή της Αρχής της Αναλογικής ισότητας σχετικά με τη διαφημηστική προβολή των κομμάτων. Για το βάσιμο των απόψεών τους επικαλούνται την Νομολογία της Ολομέλειας του ΣτΕ 3247/2010.

Λίγες ημέρες νωρίτερα η Λαϊκή Ενότητα είχε πραγματοποιήσει για τον ίδιο λόγο διαμαρτυρία στο υπουργείο Εσωτερικων με τον Παναγιωτη Λαφαζάνη να δηλώνει ότι «οδηγούμεθα σε εκλογές αντιδημοκρατικής εκτροπής και νόθευσης. Εκλογές κομμένες και ραμμένες για δυο πολιτικές συμμορίες. Φιμώνομαστε και μας πετάνε έξω αυθαίρετα και παράνομα από τη διακομματική επιτροπή η οποία ρυθμίζει τα θέματα των εκλογών».

Ο κ. Λαφαζάνης τόνισε ακόμη ότι η Λαϊκή Ενότητα εκπροσωπείται στο Ευρωκοινοβούλιο με το Νίκο Χούντη και συμμετείχε στις τελευταίες εθνικές εκλογές του 2015, κατά τις οποίες έλαβε ποσοστό της τάξης του 2,9% και έμεινε οριακά εκτός κοινοβουλίου.

Πρόσθεσε ακόμη ότι η Λαϊκή Ενότητα είχε καθημερινή, δραστηριότητα σε όλα τα πολιτικά και κοινωνικά μέτωπα, που δεν είχαν ούτε κοινοβουλευτικά κόμματα και κατά συνέπεια θεωρούν απαράδεκτο το γεγονός πως η κυβέρνηση τους μεταχειρίζεται ως νεοπαγείς κομματικούς σχηματισμούς.

ΣΧΟΛΙΑ

ΝΙΚΟΣ

Κανονικά πρέπει σε όλα τα κανάλια να εμφανίζουν την φωτογραφία του Λαφαζάνη με τον υπότιτλο " υπόδικος για εσχάτη προδοσία " . Μαζί με τον τέως πορδηπουργό του τον αρχιαπατεώνα, που ετοίμαζαν την έξοδο από την ΕΕ και την επιβολή κουμουνισμού. Αυτός είναι και ο μόνος τηλεοπτικός χρόνος που δικαιούται.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης