Τζανακόπουλος: Δικαίωμα της Παναγοπούλου να φιλοξενήσει τον πρωθυπουργό για 2-3 ημέρες

Τζανακόπουλος: Δικαίωμα της Παναγοπούλου να φιλοξενήσει τον πρωθυπουργό για 2-3 ημέρες

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει ότι οι διακοπές του Αλέξη Τσίπρα έγιναν ενώ ακόμα μετρούσαν νεκρούς στο Μάτι, απάντησε «ναι, βεβαίως ήταν 25 ημέρες μετά. Ο κ. Μητσοτάκης δεν σταμάτησε την εργασία του; Τι είδους υποκρισία είναι αυτή;»

tzanakopouylos-simera1
«Δικαίωμα» της κυρίας Παναγοπούλου χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος να φιλοξενήσει τον Αλέξη Τσίπρα για διακοπές τον Αύγουστο του 2018 λίγες ημέρες μετά τη φωτιά στο Ματί και ενώ ακόμα μετρούσαν νεκρούς στην περιοχή.

«Η κυρία Παναγοπούλου είναι συνεργάτιδα του πρωθυπουργού εδώ και 3 χρόνια. Είναι άμισθη συνεργάτης εδώ και 1 χρόνο. Είναι δικαιώμά της να φιλοξενήσει τον πρωθυπουργό για μια ανάπαυλα 2-3 ημερών» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζανακόπουλος.

Τζανακόπουλος για διακοπές Τσίπρα


Στην παρατήρηση ότι οι διακοπές του κ. Τσίπρα έγιναν λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι με τους 101 νεκρούς, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος δεν απάντησε επί της ουσίας λέγοντας «ναι, βεβαίως ήταν 25 ημέρες μετά. Ο κ. Μητσοτάκης δεν σταμάτησε την εργασία του; Τι είδους υποκρισία είναι αυτή;».

Κλείσιμο
«Το ότι κάποιος δικαιούται να ξεκουραστεί 2-3 ημέρες δεν συνιστά πολιτική είδηση» είπε ακόμα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παρά το σάλο που έχει δημιουργηθεί.

Ο κ. Τζανακόπουλος κατηγόρησε, τέλος, τη Νέα Δημοκρατία για «κίτρινες ειδήσεις» καθώς, όπως είπε, «μια κάνει αντιπολίτευση με τον Πολάκη, μια αντιπολίτευση με κλεμμένες φωτογραφίες».

Πρόσθεσε, δε, πως αν κάποιος δεν έχει δικαίωμα να εκστομίζει τη φράση «είμαστε με τους πολλούς» δεν είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Αντίθετα, είπε ο κ. Τζανακόπουλος, αν κάποιος μπορεί να κατηγορηθεί σε αυτή τη χώρα για διαφθορά και σχέσεις με την ελίτ είναι ο κύριος Μητσοτάκης ο οποίος πολιτεύεται με τα συμφέροντά της. «Πείτε μου μια πράξη της κυβέρνησης που δεν έγινε με γνώμονα και μέριμνα την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος. Όσο και να ψάξετε δε θα βρείτε» υποστήριξε ο κ. Τζανακόπουλος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης