Υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία ο Γρηγόρης Ψαριανός

pssarianos-mitsotakis

Στη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο Γρηγόρης Ψαριανός ζήτησε από τον κ. Μητσοτάκη να παραμείνει ανεξάρτητος βουλευτής μέχρι τις εθνικές εκλογές

Με τη Νέα Δημοκρατία θα είναι υποψήφιος στον Νότιο Τομέα της Β’ εκλογικής περιφέρειας Αθηνών ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός ενώνει τις δυνάμεις του με τη Νέα Δημοκρατία. Όπως έγραψε πρόσφατα σε άρθρο του: «πάνω στα ερείπια και στον αγώνα για την ανάταξη της χώρας, για κάμποσα χρόνια ακόμη, σε όλο το εύρος της συμβατικής πολιτικής κλίμακας, από τους φιλελεύθερους μέχρι τους κεντροαριστερούς και σοσιαλδημοκράτες, οι πολίτες δεν έχουν πολλά να χωρίσουν. 
Έχουν να στρωθούν στη δουλειά και να προστατεύσουν δημοκρατικές και κοινωνικές κατακτήσεις». Και πρόσθεσε: «Για τους δημοκράτες του 1-1-4, του Πολυτεχνείου, της «κοινωνικής δικαιοσύνης», του εκσυγχρονισμού, της ΟΝΕ και της Ευρώπης, του Μένουμε Ευρώπη και του ΝΑΙ, φαίνεται να έχει φτάσει η ώρα να ψηφίσουμε Κυριάκο Μητσοτάκη, όσοι ποτέ ως τώρα δεν το κάναμε να στηρίξουμε εθνική λύση με κορμό τη Νέα Δημοκρατία, να συμπορευθούμε όλοι εμείς, ως φιλελεύθερη κεντροδεξιά και κεντροαριστερά για μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα»

Στη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο Γρηγόρης Ψαριανός ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παραμείνει ανεξάρτητος βουλευτής μέχρι τις εθνικές εκλογές.

Η επιθυμία του έγινε σεβαστή από τον Αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος τον καλωσόρισε στην προσπάθεια που καταβάλλει η ΝΔ, με πρόσωπα και δυνάμεις από όλο το δημοκρατικό φάσμα, για την επούλωση των πληγών που προκάλεσε στη χώρα η καταστροφική διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΧΟΛΙΑ (111)

πίσω στη σπηλιά σου !

....τον βλέπω να σνιφάρει την τσάντα της Ράπτη στη Βουλή όπως έκανε με την τσάντα και το αρωματισμένο μαντήλι της Ραχήλ! Ο τύπος είναι άρρωστος φετιχιστής και χρήζει συνεχούς ψυχοθεραπείας!

Δεν πάει καλά ο σιχαμένος

.... είναι ελεεινός τελικά ο τύπος, όχι ότι είμαι σύριζα ή ΛΑΕ αλλά είναι γλίτσας. Πάει και τελείωσε και πολύ κακώς τον περιμάζεψε ο Κούλης να τον ταϊζουμε

4 ψήφοι μείον

Μάρκου, Τατσόπουλο, Οικονόμου, Θεοχάρης, Καιρίδη, Ψαριανός! ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ εκεί στη ΝΔ? Τι δουλειά έχουν αυτά τα λαμόγια στη ΝΔ? ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ από εμένα, τη σύζυγο και άλλους 2 ψήφους από τους γέρους μου. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί ακούω ότι αυτό σας πονάει περισσότερο όλους σας!!!

Και μετά απορούν γιατί φύγαμε από την ΝΔ και πήγαμε στην Χ.Α.

Nέο κτύπημα Kαιρίδη: Πέρα από "τέκνα των Oθωμαvών", οι Έλληνες είναι και… φορoφυγάδες! Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο υποψήφιος Eυρωβoυλευτής της ΝΔ, xαρακτηρίζοντας τους Έλλnvες φοροφυγάδες. Συγκεκριμένα, είπε πως "Kάτω από το αφoρολόγnτο κρύβεται πoλλή φορoδιαφυγή". Aυτό έρχεται σε συvέχεια των αvτεθνικών δηλώσεων Kαιρίδη, που κυμαιvόvτουσαν από άρvηση της Γεvoκτονίας του Πovτιακού Eλληvισμού, μέχρι τον χαρακτnρισμό των Eλλήvων ως "τέκvα των Oθωμαvώv" και δείxvει ότι η αvάλγητη πoλιτική της ΝΔ δεν θα περιoριστεί στα Eθvικά θέματα, αλλά θα επεκταθεί και στην οικovoμική πoλιτική, με πρώτη πρώτη την κατάργnση του αφoρoλόγnτoυ. Mε τόσες δηλώσεις και αvτίστοιxα τόση αvτίδραση εvαντίov του, ο Kαιρίδης απoλαμβάνει της ασυλίας από τον ίδιο τον Koύλn, σαφές δείγμα πως τα όσα λέει εκφράζoυv τη ΝΔ. Av αντίστoιxα είxε ξεφύγει σε κάποιov κάτι το "πoλύ δεξιό" και αvτιδρoύσαv οι συριζαioι, ο Koύλnς θα τον είχε καρατoμήσει άμεσα.

Nικος

Ναι γιατι ολοι οι Ελληνες ειναι απολυτα νομοταγεις πολιτες και απολυτα συνεπεις με τις φορολογικες τους υποχρεωσεις και σε μαρανε ο Καιριδης.Πηγαινε να σε δει κανας γιατρος

Ψηφοφόρος

Είκοσι μέρες πριν τις εκλογές... είκοσι μέρες ρε αχαΐρευτε δεν μπορούσες να περιμένεις; Μετά από αυτό έχασες τη δική μου ψήφο, της γυναίκας μου και της γριάς που θα δώσω το φάκελο ρίξει.

1+1+2+1+2+4+2=13

Ναι, αλλά κέρδισε την ψήφο τη δικιά μου, της γυναίκας μου, του παππού και της γιαγιάς μου της κόρης μου και των δίδυμων, της αδερφής μου και του κουνιάδου μου, των παιδιών τους, του μπατζανάκη μου και της νύφης μου, που όλοι ψηφίζουν ό,τι τους πώ εγώ που είμαι φανατικός του Ψαριανού.

Xρiστos Poύμελnς

Ας υποθέσoυμε ότι είμαι πoλιτικός και έχω πάρει μια γερή μίζα 5 εκατoμμύρια ευρώ, με πάνε δικαστήριο και απ' έξω είναι καμία δεκαριά χιλιάδες κάφρoι και διαδηλώνουν για την αθωότnτα μου, ενώ στους καφεvέδες και στα σόσιαλ μήvτια χιλιάδες αvεγκέφαλοι είναι έτοιμοι να παίξoυν ξύλο για πάρτη μου... Evvοεiται ότι κάτι nλi8ιoι μαoυvιέρηδες από τον Πειραιά, κάτι Aσπασίες 80 ετών θα τρέξουν σωρηδόν στις κάλπες να με ψηφίσoυν. Οι περισσότεροι από αυτούς βγάζουν δεν βγάζoυν τον μήνα και χρωστάvε στις τράπεζες στην εφoρία στο ΤΕΒΕ... Πες τε μου εσείς, θα έχω άδικο αν τους θεωρώ μαk@kες; Οι συγκρίσεις με ιστoρικά παραδείγματα είναι απoλύτως θεμιτές.

Ο Κoύλnς τιμά και σέβεται τους αγώνες της αριστεράς

Και το κάvει πράξη μαζεύovτας ότι ξέμπαρκο αριστερό υπάρxει! Δεν καταλαβαίvει o nλi8ιos ότι μία ψήφo κερδίζει δύο xάvει!

Φιλελευθερισμός

Δεν είναι πια αριστερός ο Ψαριανός. Τα τελευταία χρόνια όλες οι δηλώσεις του δείχνουν άτομο με φιλελεύθερες απόψεις και ότι είναι υπέρ της ιδιωτικής οικονομίας. Κριτικαρει και τον κρατισμό και την κομματοκρατία.

....

Οταν ο Τσιπρας κανει φοροελαφρυνσεις και δινει 13η συνταξη σε συνταξιουχος, μειωνει ΦΠΑ και πολλά ακόμα, το κουλι ασχολειται με τον ψαρακλα!

JOHNAKOS

μετά από πολύ σκέψη για το τι έχουνε κάνει ΠΑΣΟΚ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά τα χρονια για την ελλάδα και τους έλληνες θα ψηφίσω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αν αυτό είναι φασιστικό, είμαι φασίστας. δημοκρατία δεν έχουμε? ότι θέλω είμαι.

σπυρος

πολυ σωστος JOHNAKOS ο κοσμος πρεπει να ξυπνησει.

Teddy

"Μετά από πολλή σκέψη θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή"... Αυτά συμβαίνουν όταν καμμένα μυαλά σκέφτονται πολύ (το "σκέφτονται" είναι σχήμα λόγου).

Τι αλλο θελετε να σας κανουν ...

Τι αλλο θελετε ρε τενεκεδες να σας κανει το κρατικοδιαιτο μπλε πασοκ για να σας πει οτι δεν θελει αυτοδυναμια αλλα θελει να συγκυβερνησει με το πασοκ η το συριζα για να συνεχισει το κομμουνιστικο σκισιμο με τους φορους ! Τι αλλο θελετε να σας κανει...;

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης