«Ξυδάκης λέγομαι, όχι Πολάκης, υπάρχει διαφορά...»

«Ξυδάκης λέγομαι, όχι Πολάκης, υπάρχει διαφορά...»

Συνέντευξη του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ στον ΘΕΜΑ 104,6

ksydakis_polakis
«Ξυδάκης λέγομαι, όχι Πολάκης, υπάρχει διαφορά!», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης επιλέγοντας αυτό τον εύσχημο τρόπο να λάβει αποστάσεις από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη. Η αφορμή στον κ. Ξυδάκη να διαχωρίσει τη θέση του από τον κ. Πολάκη δόθηκε όταν ο δημοσιογράφος Μπάμπης Κούτρας έκανε ένα lapsus linguae αποκαλώντας τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ με το επώνυμο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

«Ας βρούμε κανένα θέμα πιο ουσιώδες...», ήταν η παρότρυνση του Νίκου Ξυδάκη προς τους δημοσιογράφους του ραδιοφωνικού σταθμού ΘΕΜΑ 104,6, ζητώντας να σταματήσει η συζήτηση για τα καμώματα του Παύλου Πολάκη.



Κλείσιμο


Πολιτικά δεν έχεις να του προσάψεις κάτι, παρατήρησε ο κ. Ξυδάκης υπερασπιζόμενος τον κ. Πολάκη. Επιχειρώντας να υποβαθμίσει το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κινήθηκε στη γραμμή του Αλέξη Τσίπρα ότι ο Παύλος Πολάκης είναι... αψύς και επέκρινε τη ΝΔ που -όπως είπε- καταθέτει πρόταση μομφής όχι για τα πεπραγμένα αλλά για το ύφος του υπουργού. «Θα διευκόλυνε μια διορθωτική δήλωση από τον κύριο Πολάκη, αλλά αυτό είναι δικό του θέμα», είπε.  

Για κοινές διακοπές και συνάντηση Τσίπρα-Πολάκη σε παραλιακή ταβέρνα στο Ρέθυμνο o Νίκος Ξυδάκης είπε «αν πρέπει να προσέχει, να μην δίνει αφορμές στους πολιτικούς του αντιπάλους, θα πρέπει να κλειστεί στο σπίτι του και να μην βγαίνει».

Ο Νίκος Ξυδάκης αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις εκτίμησε ότι «δεν θα ναι τόσο μεγάλη η διαφορά, ή ιλιγγιώδης που έδειχναν πριν από λίγο καιρό. Οι δημοσκοπήσεις μαζεύουν τη διαφορά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης