Ποτάμι για ΔΕΗ: Από ατμομηχανή θηλειά της οικονομίας λόγω των ιδεοληψιών ΣΥΡΙΖΑ

Ποτάμι για ΔΕΗ: Από ατμομηχανή θηλειά της οικονομίας λόγω των ιδεοληψιών ΣΥΡΙΖΑ

«Το Ποτάμι τα έχει πει όλα εγκαίρως για τη ΔΕΗ και το μέλλον της το οποίο δυστυχώς μετά και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του 2018 κρίνεται ιδιαίτερα επισφαλές και αβέβαιο», αναφέρει το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη 

theodorakis
Να «αναλάβουν τις ευθύνες τους έστω και την ύστατη ώρα» καλεί την κυβέρνηση και τη διοίκηση της ΔΕΗ το Ποτάμι, τονίζοντας πως «κανείς δεν έχει το δικαίωμα να συνεχίζει να παίζει με την τύχη της επιχείρησης εν όψει εκλογών».

«Το Ποτάμι τα έχει πει όλα εγκαίρως για τη ΔΕΗ και το μέλλον της το οποίο δυστυχώς μετά και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του 2018 κρίνεται ιδιαίτερα επισφαλές και αβέβαιο. Είχαμε επισημάνει από καιρό ότι ο διαχρονικός εναγκαλισμός της άλλοτε κραταιάς επιχείρησης ηλεκτρισμού της χώρας με τις εκάστοτε κυβερνήσεις την έχει οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε όλα αυτά τα εντεινόμενα οικονομικά αλλά και διοικητικά προβλήματα» αναφέρει το κόμμα σε ανακοίνωσή του.

Υπενθυμίζει ακόμη πως τον Μάιο του 2017 το κόμμα κατέθεσε ένα σύνολο από προτάσεις στρατηγικού χαρακτήρα προκειμένου να βγει η ΔΕΗ από το αδιέξοδο με βιώσιμο τρόπο. Ωστόσο, όπως αναφέρει το Ποτάμι, «ο κ. Τσίπρας όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια μαζί με τους αρμόδιους υπουργούς κ. Σκουρλέτη και Σταθάκη επέλεξαν να συνεχίσουν τα πολιτικά παιχνίδια εις βάρος της ΔΕΗ για μικροκομματικές σκοπιμότητες, σε σύμπνοια βέβαια με την τωρινή της διοίκηση».

«Το Ποτάμι παρακολουθεί όλο αυτόν τον καιρό το ζήτημα της ΔΕΗ και γνωρίζει ότι το όλο διακύβευμα είναι τεράστιο και αγγίζει τόσο την ενεργειακή ασφάλεια όσο και την ίδια την οικονομία της χώρας. Καλούμε την κυβέρνηση και τη διοίκηση της εταιρείας να αναλάβουν τις ευθύνες τους έστω και την ύστατη ώρα» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης