Κουρουμπλής στον ΘΕΜΑ 104,6: Ατυχής η δήλωση Πολάκη, κακώς μίλησε για τον Κυμπουρόπουλο

Κουρουμπλής στον ΘΕΜΑ 104,6: Ατυχής η δήλωση Πολάκη, κακώς μίλησε για τον Κυμπουρόπουλο

«Δεν είχε κανένα λόγο να ανοίξει αυτό το ζήτημα» είπε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής για την αήθη επίθεση Πολάκη - «Έχει εξαφανιστεί το φαινόμενο με ανθρώπους να ψάχνουν στα σκουπίδια»

kouroubl-thema
«Κακώς μίλησε ο Παύλος Πολάκης» για την ιστορία του Στέλιου Κυμπουρόπουλου δήλωσε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Δεν είχε κανένα λόγο να ανοίξει αυτό το ζήτημα. Σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο θέμα δεν είχε καμία δουλειά να μπει σε αυτό το διάλογο» πρόσθεσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.



Παράλληλα απάντησε ότι «δεν είναι λάθος» να ζητούσε συγγνώμη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας για την αήθη επίθεση στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο που έχει προκαλέσει ταραχή και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

«Κακώς» ήταν η απάντηση που έδωσε ο πρώην υπουργός και για τη δημοσίευση εκ μέρους του Παύλου Πολάκη του ΦΕΚ του διορισμού του κ. Κυμπουρόπουλου.

Κλείσιμο
Ωστόσο ατυχής ήταν για τον κ. Κουρουμπλή και η δήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ για την οποία του επιτέθηκε ο Παύλος Πολάκης.

Όσον αφορα την οικονομία ο Παναγιώτης Κουρουμπλής υποστήριξε ότι θα είναι αυτή που δώσει την νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.

Για τα επιδόματα είπε ότι «έσωσαν την αξιοπρέπεια των ανθρώπων που εριχναν την αξιοπρέπεια τους στους κάδους των σκουπιδιών. Αυτό το φαινόμενο έχει εξαφανιστεί και αυτό δείχνει ότι η κυβέρνηση στόχευσε σωστά. Όπως ήταν το φαινόμενο δεν είναι και η επιδοματική πολιτική έπαιξε ρόλο σε αυτό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης