Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την πρόεδρο του ΣτΕ Αικατερίνη Σακελλαροπούλου

4774544

Τρία τέταρτα περίπου διήρκεσε η επίσκεψη η οποία χαρακτηρίστηκε επθιμοτυπική

Τρία τέταρτα περίπου διήρκεσε σήμερα η επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μηστοτάκη στην πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Από την πλευρά της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου η επίσκεψη χαρακτηρίστηκε ως εθιμοτυπικού χαρακτήρα, χωρίς περαιτέρω διευκρινήσεις, ενώ από τη ΝΔ δεν εκδόθηκε καμία σχετική ανακοίνωση.

Πάντως, υπενθυμίζεται ότι στην Ολομέλεια του ΣτΕ εκκρεμούν και δεν έχουν μπει ακόμη σε διάσκεψη φλέγοντα θέματα όπως είναι η μεγάλη επένδυση στην παραλιακή ζώνη του Ελληνικού Αττικής (συμφερόντων της Lamda Development), η χορήγηση των επιδομάτων των εορτών (δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα και θερινής άδειας) των δημοσίων υπαλλήλων, τα οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε σήμερα ότι κανένα δώρο δεν πρόκειται να κοπεί από την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ.

Ακόμη, σε εκκρεμότητα στην Ολομέλεια του ΣτΕ (έχουν περάσει από διάσκεψη) είναι η μεγάλη επένδυση της Cosco στον ΟΛΠ (τρόπος διεξαγωγής του διαγωνισμού, επέκταση του λιμένα Πειραιώς,κ.λπ.0 και το ασφαλιστικό («νόμος Κατρούγκαλου»).

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Εγώ βαμπίρ δεν ψηφίζω. Συνεxίστε να ταΐζεται εσείς αυτό το σιxαμέvo σόι

Aφού δεν συγκινούνται οι του Eυρωπαϊκού Λαϊκού Kόμματος να διώξουν από τις τάξεις τους τον πατριώτη 'Oρμπαν, ο Koύλης ΝΔoύλης ο… φασιστoφάγος παίρνει την κατάσταση στα… στιβαρά του χέρια! Καταλάβατε τώρα Έλλnvες πατριώτες, που σας πoυλάνε παραμύθι οι… Μykοnians Mπουμπούκοι και Boρίδηδες, με ποιov τρόπο θα xειριστεί το πρόβλnμα της λαθρoμεταvάστευσης ο Κούλης, ως αυριανός πρωθυπoυργός; Όxι με τον τρόπο που το xειρίζεται ο "ακραίos" 'Oρμπαv, αλλά με τον ίδιo τρόπo που το xειρίζεται ο Tσίπρας, αυτόν των "αvoιxτώv συvόρωv"!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

gstw

Τουλάχιστον μισή ώρα αναμονή μέχρι να φτάσουν οι ψηφοφόροι μπροστά στην πρώτη από τις τέσσερις κάλπες - Αλλά 15 λεπτά τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρώσουν την ψηφοφορία - Κορύφωση της ταλαιπωρίας αναμένεται το μεσημέρι, οπότε παραδοσιακά αυξάνεται η προσέλευση

18