Καμμένος: Ο Τσίπρας γίνεται το νέο ΠΑΣΟΚ

Καμμένος: Ο Τσίπρας γίνεται το νέο ΠΑΣΟΚ

«Ολετήρας ο Κοτζιάς αλλά δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί του» - Έχω σκάσει με Κουντουρά, Κουίκ και τους άλλους αποστάτες

kamenos-anel-1
Ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να γίνει το «νέο ΠΑΣΟΚ» δήλωσε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας ο Πάνος Καμμένος ο οποίος αναφέρθηκε και στην υποψηφιότητα του Πέτρου Κόκκαλη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «είναι ανήθικο να είναι υποψήφιος μέλος μιας οικογένειας που έχει δουλειές με το δημόσιο. Η οικογένεια αυτή (σ.σ. η οικογένεια Κόκκαλη) στήριξε επί Σημίτη όλο το παλιό ΠΑΣΟΚ.

Αναφερόμενος στις καταγγελίες που έκανε και από το βήμα της Βουλής κατά του Νίκου Κοτζιά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε ότι «τον θεωρώ ολετήρα αλλά δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί του»,

«Τα στοιχεία αποδεικνύουν οτι ο διαγωνισμός για τις βίζες ήταν στημένος. Στην προετοιμασία του διαγωνισμού φέρεται να συντόνιζε υπηρεσιακούς παράγοντες για να κάνουν τον διαγωνισμό στα μέτρα τους και οι παράγοντες αυτοί επιβραβεύτηκαν με υψηλόβαθμες θέσεις» πρόσθεσε ο Πάνος Καμμένος.

Ο Πάνος Καμμένος στο ΣΚΑΪ TV


Παράλληλα δήλωσε ότι «παραιτούμαι κάθε ασυλίας και απαιτώ το ίδιο να κάνει και αυτός και προτείνω και την παραίτηση των δύο μας από το βουλευτικό αξίωμα».

Κλείσιμο
Όσον αφορά την υπόθεση Καλογρίτσα, μετά και τις καταγγελίες Μαρινάκη, ο Πάνος Καμμένος είπε ότι «ήμουν ο πρώτος που επιτέθηκα στον Καλογρίτσα. Ήξερα ότι δεν είχε χρήματα επειδή ήμουν κουμπάρος του. Το κανάλι είχε να κάνει με κάποια διαμεσολάβηση». «Αν ισχύουν όσα καταγγέλλει ο κ. Μαρινάκης, έβαλαν τον Καλογρίτσα ως λαγό για να πουλήσει το κανάλι» πρόσθεσε.

Ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε και στους πρώην βουλευτές των ΑΝΕΛ, όπως η Έλενα Κουντουρά και ο Τέρενς Κουίκ, λέγοντας ότι «με έχουν σκάσει». «Έχω στεναχωρηθεί να βλέπω τον Κουίκ να καταθέσει στεφάνι στον τάφο του Μπελογιάννη. Τον έκανα βουλευτή δύο φορές και τον διατήρησα υπουργό τον Κουίκ».

Όσον αφορά το κανίς Τhanassis του προεκλογικού διαφημιστικού σποτ των ΑΝΕΛ που υπακούει στα κελεύσματα της καγκελαρίου Μέρκελ σχολίασε ότι «μπορεί να τον αναγνωρίσει κανείς σε πολλούς, σε αυτούς που υπακούν στο χέρι της Μερκελ. Ο Τσίπρας έχει δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία στην κ. Μέρκελ και τη γερμανική πλευρά, ο δε Μητσοτάκης μας έχει φέρει εδώ τον (σ.σ. υποψήφιο του ΕΛΚ για την προεδρία της ΕΕ) Βέμπερ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης