Κωνσταντοπούλου: Ο πλουτισμός του Πετσίτη είναι πλουτισμός σχετιζόμενος με τον Παππά και τον Τσίπρα...

kwnstantopoulou_ar

Καταγγελίες και υπαινιγμοί από την Ζωή Κωνσταντοπούλου για τον Μανώλη του Παππά: «Εγώ τον ήξερα ως τον κουβαλητή της τσάντας του Παππά... Δεν αρκεί να ανοίξουν οι λογαριασμοί του Πετσίτη, πρέπει να ανοίξουν οι λογαριασμοί του Παππά, του Τσίπρα και του περιβάλλοντός τους» - Είπε για Τσίπρα: Να πάει στα Σκόπια και να μείνει εκεί, είναι ανεπιθύμητος στην Ελλάδα

«Όταν ένα πρόσωπο όπως ο Πετσίτης, ανύπαρκτων προσόντων, βρίσκεται με εκτιναγμένα τα εισοδήματά του εις εκατονταπλούν, βρίσκεται να συνδιαλέγεται με οικονομικούς παράγοντες και βρίσκεται σε αυτές τις θέσεις επιρροής, αυτό γίνεται λόγω της σχέσης του με τον Παππά και με τον Τσίπρα. Ο Πετσίτης αποδείχθηκε ότι ήταν πρόσωπο του στενού, στενότατου περιβάλλοντος Τσίπρα και Παππά» είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σχολιάζοντας το σημερινό αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ για τον Μανώλη Πετσίτη.

«Εγώ τον ήξερα ως τον κουβαλητή της τσάντας του Παππά, ούτε ήξερα το επώνυμό του. Τον είχα δει να συνοδεύει τον Παππά όπου πήγαινε, ήδη από την εποχή που ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ αξιωματική αντοπολίτευση και ο Παππάς ήταν ο διευθυντής του γραφείου του Τσίπρα» συνέχισε η πρώην πρόεδρος της Βουλής και συνοδοιπόρος του σημερινού πρωθυπουργού μέχρι το δημοψήφισμα του 2015.

«Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι ο πλουτισμός του Πετσίτη είναι πλουτισμός σχετιζόμενος με την σχέση του με την εξουσία. Με τον Τσίπρα, με τον Παππά, με την κυβέρνηση» επισήμανε η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξή της στην τηλεόραση του Σκάι και στον Γιώργο Αυτιά.

«Υπ' αυτή την έννοια, δεν αρκεί να ανοίξουν οι λογαριασμοί του Πετσίτη, πρέπει να ανοίξουν οι λογαριασμοί του Παππά, του Τσίπρα και του περιβάλλοντός τους και πρέπει να δημοσιευτούν τα πόθεν έσχες» υπογράμμισε η επικεφαλής του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας».

«Πρέπει να δημοσιευθούν τα πόθεν έσχες» συνέχισε η κυρία Κωνσταντοπούλου σημειώνοντας ότι «δεν μπορεί τέσσερα χρόνια να μην έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα πόθεν έσχες που υποβάλλονται και η διαδικασία αυτή δεν υπάρχει για να κάθεται πάνω τους ο κ. Βούτσης και να κάνει παιχνίδια εκβιασμών και επιρροής. Τα πόθεν έσχες υποβάλλονται για να δημοσιεύονται. Εδώ όμως δεν έχουν δημοσιευθεί από τον κ. Βούτση και από την κυβέρνηση Τσίπρα από εποχής του 2015. Μόνο της πρώτης περιόδου του 15 δημοσιεύθηκαν και αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο Φλαμπουράρη ο οποίος ξεκάθαρα ανέλαβε υπουργείο ενώ κατείχε μετοχές, είχε σχέση με ανώνυμη εταιρεία και ξεκάθαρα παραποίησε, προχρονολόγησε ιδιωτικό συμφωνητικό με προκλητικό τρόπο για να αποφύγει τις συνέπειες αυτού που αποκαλύφθηκε».

Μετά τους βαρείς υπαινιγμούς για την υπόθεση Πετσίτη και τις σχέσεις του «Μανόλο» με τους κυρίους Νίκο Παππά και Αλέξη Τσίπρα, η κυρία Κωνσταντοπούλου τόνισε: «Δεν μπορεί σ΄αυτή τη χώρα που ο άνθρωπος της καθημερινότητας δεν μπορεί να επιβιώσει, δεν μπορεί κάποιοι να πλουτίζουν, να κάνουν βόλτες με τζετ, με πρωθυπουργικά αεροπλάνα και ελικόπτερα, να επιδεικνύουν την χλιδή, να παριστάνουν τους δήθεν αριστερούς και να μην ελέγχονται...».

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης που έδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Σκάι (οι δηλώσεις της για τον Μανώλη Πετσίτη από το 06:12):


Ο πλουτισμός του Πετσίτη είναι πλουτισμός σχετιζόμενος με του Παππά και του Τσίπρα...

Ζωή σε Τσίπρα: Να πας στα Σκόπια και να μείνεις εκεί, είσαι ανεπιθύμητος εδώ...

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εκλήθη να απαντήσει τι θα έλεγε στον πρωθυπουργό με αφορμή την επικείμενη επίσκεψή του στα Σκόπια που προγραμματίζεται για την Τρίτη 2 Απριλίου. «Θα του έλεγα να πας και να παραμείνεις εκεί, μην γυρίσεις καλύτερα, διότι είσαι πια ούτως ή άλλως ανεπιθύμητος στη χώρα σου, έχεις προδώσει τον λαό σου και έχεις προδώσει και την Μακεδονία, την ιστορία μας, την πολιτισμική κληρονομιά της αρχαίας Μακεδονίας...» απάντησε η κυρία Κωνσταντοπούλου ότι θα έλεγε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Πιο καλά θα περάσει» στα Σκόπια, υποστήριξε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας και συμπλήρωσε: «Η Συμφωνία των Πρεσπών παράγει ελεεινά αποτελέσματα, πρέπει να ακυρωθεί, είναι ούτως ή άλλως άκυρη κατά το Διεθνές Δίκαιο, κατά το Σύνταγμά μας, κατά το υπερνομοθετικό πλαίσιο, όμως χρειαζεται μια κυβέρνηση που θα την αμφισβητήσει υλοιποιώντας την πραγματική βούληση και εντολή του ελληνικού λαού,υλοποιώντας εκείνο που αποτελεί εθνικό καθήκον». Απευθυνόμενη στους ψηφοφόρους, τους κάλεσε «να μην ξεγελαστούν οι πολίτες, να μην δώσουν εμπιστοσύνη ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ που υπέγραψε την Συμφωνία των Πρεσπών ζημιώνοντάς μας, ούτε και στη ΝΔ που δεν έφερε πρόταση μομφής για να την αμφισβητήσει».

«Ο Τσίπρας έχει κάνει τα χατήρια όλων των ξένων δανειστών...»

«Ο Τσίπρας έχει κάνει όλα τα αντίθετα απ' αυτά που υπηρετούν τον ελληνικό λαό και απ' αυτά που υποχρεούται να κάνει ως πρωθυπουργός. Εχει κάνει τα χατήρια όλων των ξενών δανειστών, όλων των ξένων δυναστών, όλων των τραπεζιτών, όλων των εσωτερικών οικονομικών παραγόντων οι οποίοι περνάνε μέλι την ώρα που ο λαός στενάζει, νομίζω ότι καλύτερα να πάει σε μια άλλη χώρα...» επισήμανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

ΣΧΟΛΙΑ (120)

Μην κολώνεις !

Απονη...Ζωή ..... Δώσε τους πόνο ! Εσύ τα ξέρεις καλλίτερα γιατί αρχικά ήσουν μέσα στο ...κόλπο, ανεξάρτητα αν τα βρόντηξες αργότερα !

Καλά τα λέει ο Danny Trejo

Έντιμη ότι παρέμεινε συνεπής στα πιστεύω της αλλά τα πιστεύω της θα ήταν καταστροφικά θα μας έκανε Βενεζουέλα και μη μου πείτε ότι η συγκεκριμένη δεν είναι ικανή για στρατιωτική δικτατορία βάσει της ψυχοσύνθεσης της;

ΠΙΑ ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ???

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ??? ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ. ΟΥΤΕ 0 % ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ?? ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ? ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ??? ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟΣΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΝΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΟ. ΚΑΙ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ. ΓΙΑΤΙ? ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ???

@

Τους εχει ζησει απο μεσα. Το βασικοτερο. Απολυτα σωστη.

Συνεπής με τα πιστεύω της

Την εκτιμώ γιατί έφυγε από τον Σύριζα αμέσως μετά το δημοψήφισμα όταν το "όχι" *έγινε "ναι" κι ας έχασε την καρέκλα της. Οι απόψεις της όμως ήταν και είναι ακραιες

Τη γουστάρω πολύ

Αυτή τη γυναίκα !!!!

Mm

Έμπαινες ;

Εσύ δεν είσαι συριζα

Ναι γιατί μπορεί να είναι γυναίκα αλλά τα έχει μεγαλύτερα από τους συριζαιους που γλύφουν και προσκυνάνε την Μέρκελ και το ΝΑΤΟ.

Χ

Δεν είπε ψέματα ποτέ.Τα βρόντηξε και έφυγε.Και τις καρέκλες και τα προνόμια και τα λεφτά.Κουβαλαει πολύ τρέλα αλλά ούτε θα σου πεί ψέματα ούτε θα σε πουλήσει.Ο υπερήφανος Ελληνικός λαός την επιβράβευσε αφήνοντάς την εκτός βουλής και εξέλεξε πρωθυπουργό αυτόν που έκανε το όχι ναί στο δημοψήφισμα.

@

χαρούλες ο Αυτιάς, μέχρι και τα αφτιά του γελάνε όταν ακούει πόλεμο εναντίον του Τσίπρα !!!!!! Βρήκε ο Φίλιππας τον Ναθαναήλ......

Αρης

ας την αυτή δεν παίζει και πολύ ρόλο. Το φλέγον ερώτημα είναι γιατί εσύ υποστηρίζεις τον Τσίπρα; Σε τι ελπίζεις;

για δέσιμο....

Πιάστε την, δέστε την!!!!!!!!Ο πατέρας της που είχε φύγει από το ΠΑΣΟΚ λόγω εξουσιομανίας, δίκαζε από τα δικαστικά έδρανα τον Ανδρέα στο Ανώτατο δικαστήριο , με τη σκευωρία Μητσοτάκη- Φλωράκη το 89!!!!!!!!!! Το μήλο κάτω από τη μηλιά πέφτει...Πίάστε την, δέστε την!!!!!!!!!

Χ

Δεν ηταν σκευωρια. Φαγωθηκαν πολλα λεφτα. Ωραιος ο μενιος. Ο αντρεας εισηγαγε τον λαικισμο και την διαφθορα στο δημοσιο .Γκρατσια κοσκωτα. Ο πρασινοφρουρος τι ειναι;

Θα πείτε κι' αλήθεια !

Μπααα !!! Τώρα σου ξυνίζει ;;; Οταν την είχατε στα μέσα και στα έξω ήταν καλή έτσι ? Κάνε υπομονή και θα σας βγάλει πολλά στη φόρα γιατί ξέρει και πάρα πολλά !

Καλή

Τελικά αυτή όσο μου την έδινε όταν ήταν στον Συριζα, τόσο την γουστάρω τώρα! Είναι καλύτερο να τα λένε αυτά άνθρωποι "από τα μέσα", που έχουν θητεύσει στο Συριζα, έχει άλλη αξία απ' το να τα λένε π.χ. οι νεοδημοκράτες, απ' εκεί θεωρείται αυτονόητο... Ζωή προχώρα!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

pavlopoulos_mitsotakis

«Πρώτα υπάρχει ελευθερία και ύστερα υπάρχει η ανάγκη για την ειρήνη και αυτό το γνωρίζουν όλοι» τόνισε, μεταξύ άλλων,  ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την Καρδαμύλη Μεσσηνίας, κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων της ανακαινισμένης οικίας που δώρισαν οι Patrick και Joan Leigh Fermor στο μουσείο Μπενάκη

12
ypoyrgeio_exoterikon_1

«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να στηρίζει τις σχετικές προσπάθειες των χωρών της περιοχής να εκπληρώσουν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις προκειμένου να ενταχθούν στην ευρύτερη ευρωπαϊκή οικογένεια» το μήνυμα του ελληνικού ΥΠΕΞ - Καμία ανάμιξη σε εσωτερικές υποθέσεις τρίτων χωρών, αναφέρουν διπλωματικές πηγές, με αφορμή τις εξελίξεις στα Σκόπια

29
kimpouropoulos_main

«Έρχομαι σε επαφή σε επαφή με εταιρείες που ασχολούνται και εξειδικεύονται σε σπάνιες ασθένειες, ώστε να ευαισθητοποιηθούν με το πρόβλημα πρόσβασης σε οικονομικά βιώσιμες θεραπείες», ανέφερε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του

17