Στο σπίτι του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Πρώτη Σερρών ο Τζέφρι Πάιατ

Στο σπίτι του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Πρώτη Σερρών ο Τζέφρι Πάιατ

Ο πρέσβης των ΗΠΑ ξεναγήθηκε στο σπίτι από τον βουλευτή Σερρών της ΝΔ Κώστα Καραμανλή

Pyatt4
Την πατρική οικία του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Πρώτη Σερρών επισκέφθηκε σήμερα ο Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, κ. Geoffrey Pyatt, συνοδευόμενος από τον Αμερικανό Πρόξενο στη Θεσσαλονίκη, κο Gregory Pfleger.

Τον κο Pyatt υποδέχθηκε ο Βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής, ο οποίος και τον ξενάγησε στον χώρο.

Η συζήτηση περιστράφηκε κυρίως γύρω από το ρόλο που διαδραματίζει μέχρι και σήμερα η πολιτική κληρονομία του Κωνσταντίνου Καραμανλή, τις αναπτυξιακές δυνατότητες της Βόρειας Ελλάδας και την έμφαση που πρέπει να δοθεί σε τομείς όπως οι συνδυασμένες μεταφορές, ο αγροδιατροφικός τομέας και ο τουρισμός, αλλά και το Πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για τις Υποδομές.

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε στο βιβλίο επισκεπτών ο κ. Pyatt:

«Αποτελεί μεγάλη μου τιμή να επισκέπτομαι τη γενέτειρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ενός “γίγαντα” της ελληνικής πολιτικής, ο οποίος έκανε τόσα πολλά για να ισχυροποιήσει τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη και την Ευρω-Ατλαντική μας κοινότητα, και ο οποίος έχαιρε σχέσεων με γενεές Αμερικανών ηγετών.

Και αποτελεί πάντα χαρά να βρίσκομαι στη Μακεδονία!»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης