Πικραμμένος για Novartis: Οι δικαστές θα έπρεπε να είχαν περισσότερα στοιχεία πριν ξεκινήσουν

Πικραμμένος για Novartis: Οι δικαστές θα έπρεπε να είχαν περισσότερα στοιχεία πριν ξεκινήσουν

Ο πρώην πρωθυπουργός χαρακτήρισε στημένη την υπόθεση: «Είναι μια φαρσοκωμωδία με κακό συγγραφέα και κάκιστους ηθοποιούς» είπε χαρακτηριστικά 

pikra
Ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος μιλώντας απόψε στον ΣΚΑΪ για την υπόθεση Novartis και την δική του προσωπική περιπέτεια, η οποία έληξε καθώς οι καταγγελίες που τον αφορούσαν ετέθησαν στο αρχείο, δήλωσε ότι αισθάνεται ανακουφισμένος αλλά όχι χαρούμενος.

«Η χαρά θα έρθει όταν θα λήξει αυτή η ιστορία για όλους τους εμπλεκόμενους» είπε χαρακτηριστικά και αναφερόμενος στα δικά του προσωπικά συναισθήματα είπε ότι αυτή η περιπέτεια του προκάλεσε έκπληξη, οργή και αγανάκτηση. «Δοκιμάστηκαν οι αντοχές και η υπομονή μου» είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε:

«Δεν θα σταματήσω να ψάχνω πως έγινε η εμπλοκή του ονόματός μου μέχρι να βρω την αλήθεια».

Ο Παναγιώτης Πικραμμένος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η υπόθεση Novartis είναι «μια φαρσοκωμωδία με κακό συγγραφέα, ηθοποιούς και κακό σενάριο»

Είναι στημένη από πολιτικούς οι οποίοι προσπάθησαν εκμεταλλευόμενοι το πραγματικό πρόβλημα του φαρμάκου να εμπλέξουν πολιτικούς αντιπάλους είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης του και δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές και για τους δικαστές που χειρίστηκαν την υπόθεση. Συγκεκριμένα υπογράμμισε ότι οι δικαστικοί λειτουργοί θα έπρεπε να είχαν πολύ περισσότερα στοιχεία στη διάθεσή τους για να προχωρήσουν...

Αυτή η υπόθεση αφήνει ένα δηλητήριο σε όλη την ελληνική κοινωνία. Πλέον κανείς δεν εμπιστεύεται κανέναν» πρόσθεσε ο πρώην πρωθυπουργός.

Κλείσιμο
Δείτε το βίντεο
Πικραμένος για Novartis: Οι δικαστές θα έπρεπε να είχαν περισσότερα στοιχεία πριν ξεκινήσουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης