ΝΔ για Εξάρχεια: Η Αστυνομία μπορεί να επιβάλλει την τάξη, αρκεί να την αφήσει η κυβέρνηση

ΝΔ για Εξάρχεια: Η Αστυνομία μπορεί να επιβάλλει την τάξη, αρκεί να την αφήσει η κυβέρνηση

Η Νέα Δημοκρατία τόνισε ότι «τα Εξάρχεια ανήκουν στους κατοίκους τους» - Οδηγός για την αποκατάσταση της νομιμότητας η εκκένωση τριών κτιρίων υπό κατάληψη

eksarxeia_astynomia
«Οδηγό» για την αποκατάσταση της νομιμότητας στα Εξάρχεια χαρακτήρισε η Νέα Δημοκρατία την επιχείρηση εκκένωσης τριών κτιρίων που βρίσκονταν υπό κατάληψη από την Αστυνομία καθώς και τις συλλήψεις που ακολούθησαν.

Σχολιάζοντας την αστυνομική επιχείρηση, η Νέα Δημοκρατία τόνισε ότι « η Ελληνική Αστυνομία έδειξε σήμερα ότι μπορεί κάλλιστα να επιβάλλει την τάξη, αρκεί η κυβέρνηση να την αφήσει να κάνει τη δουλειά της».

«Τα Εξάρχεια και κάθε γειτονιά της Αθήνας ανήκουν στους κατοίκους τους και όχι στις συμμορίες που τις λυμαίνονται», κατέληξε η ΝΔ

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει:

«Μετά την κλιμάκωση της βίας στα Εξάρχεια, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την επίθεση με μαχαίρια σε Εισαγγελικό Λειτουργό και σε άνδρες του Λιμενικού, η Ελληνική Αστυνομία έδειξε σήμερα ότι μπορεί κάλλιστα να επιβάλλει την τάξη, αρκεί η κυβέρνηση να την αφήσει να κάνει τη δουλειά της. Η εκκένωση τριών κτιρίων που βρίσκονταν υπό κατάληψη και οι συλλήψεις που ακολούθησαν, θα πρέπει να γίνουν οδηγός για την αποκατάσταση της νομιμότητας. Τα Εξάρχεια και κάθε γειτονιά της Αθήνας ανήκουν στους κατοίκους τους και όχι στις συμμορίες που τις λυμαίνονται».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης