Ο Ζάεφ για τη selfie με τον Τσίπρα: Χαρούμενες στιγμές για ένα πιο χαρούμενο μέλλον

Ο Ζάεφ για τη selfie με τον Τσίπρα: Χαρούμενες στιγμές για ένα πιο χαρούμενο μέλλον

«Όταν ο Αλέξης ξεκίνησε το δύσκολο ταξίδι για να κλείσει αυτή την μακρόχρονη διαμάχη που είχαμε, δεν ήμασταν σίγουροι ότι θα φτάναμε σε αυτή την ιστορική στιγμή» έγραψε ο Ζόραν Ζάεφ σε άλλη ανάρτηση στο Twitter

tsipras_ar
Μια από τις selfie που τράβηξε το πρωί της Τρίτης με τον Αλέξη Τσίπρα κατά την υποδοχή του Έλληνα πρωθυπουργού στο προεδρικό μέγαρο στα Σκόπια ανήρτησε και ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ.

Στη λεζάντα ο Σκοπιανός πρωθυπουργός έγραψε: «Χαρούμενες στιγμές για ένα ακόμα πιο χαρούμενο μέλλον για τους λαούς των δύο φιλικών μας χωρών».



Σε μια άλλη ανάρτηση - από τις πολλές που έκανε την Τρίτη - ο Ζόραν Ζάεφ αναφέρεται προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα για τον οποίο γράφει: «όταν ο Αλέξης ξεκίνησε το δύσκολο ταξίδι για να κλείσει αυτή την μακρόχρονη διαμάχη που είχαμε, δεν ήμασταν σίγουροι ότι θα φτάναμε σε αυτή την ιστορική στιγμή. Έναν χρόνο πριν μ΄νοο μια χούφτα ανθρώπων σε όλο τον κόσμο πίστευε ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο».



Την ίδια selfie ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram και ο Αλέξης Τσίπρας σχολιάζοντας «με τον φίλο μου Ζόραν, μια ιστορική ημέρα».

Βέβαια η ανάρτηση συνοδεύτηκε από μπόλικα σχόλια, τα περισσότερα των οποίων δεν ήταν και τόσο... κολακευτικά για τον Ελληνα πρωθυπουργό και την πολιτική που ακολούθησε στο συγκεκριμένο θέμα. 

Κλείσιμο



tsipras_insta_comm
tsipras_insta_comm2
tsipras_insta_comm3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης