Ζαχαριάδης στο ΘΕΜΑ 104,6: «Η Βόρεια Μακεδονία είναι μία φιλική προς την Ελλάδα χώρα»

Ζαχαριάδης στο ΘΕΜΑ 104,6: «Η Βόρεια Μακεδονία είναι μία φιλική προς την Ελλάδα χώρα»

Ο διευθυντής της κ.ο του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης μίλησε για τα δάνεια ΠΑΣΟΚ- ΝΔ και τη Συμφωνία των Πρεσπών

zaxariadis_1
«Είναι επικοινωνιακός αντιπερισπασμός, αυτό προσβάλλει τη λογική των πολιτών. Θα περίμενα από τις σημερινές ηγεσίες των κομμάτων θάρρος, αξιοπρέπεια, παραδοχή των λαθών εκείνης της εποχής και την πρόθεση για ένα νέο πλαίσιο εξυγίανσης του τρόπου χρηματοδότησης του πολιτικού συστήματος ώστε ποτέ ξανά να μην βρεθούν κόμματα να υπερδανείζονται και να φορτώνουν τα βάρη του δανεισμού τους στις πλάτες του ελληνικού λαού»,δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 και στην εκπομπή των Βασίλη Γούλα και Ελένης Γκρήγκοβιτ ο διευθυντής της κ.ο του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης με αφορμή την ποινική δίωξη για τα δάνεια ΠΑΣΟΚ- ΝΔ.

Παράλληλα, ο κ. Ζαχαριάδης τόνισε ότι «εμείς δεν χρωστάμε, ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είχε μικρό δανεισμό τείνει να τον μηδενίσει μέσα σε αυτά τα χρόνια».

Με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στα Σκόπια, ο κ. Ζαχαριάδης υποστήριξε ότι «η Βόρεια Μακεδονία είναι μία φιλική προς την Ελλάδα χώρα, αυτό πρέπει να καλλιεργήσουμε την επόμενη περίοδο είναι οι πιο πυκνές και πιο εντατικές επαφές σε όλους τους τομείς, στην εμπορική κιαι επιχειρηματική δραστηριότητα, στη δυνατότητα διείσδυσης των ελληνικών κεφαλαίων στην οικονομία της γειτονικής χώρας και στα Βαλκάνια συνολικά. Η Συμφωνία των Πρεσπών δημιούργησε τις προϋποθέσεις για μία καλή, για μία ειρηνική, για μία σταθερή γειτονιά σε μία πάρα πολύ δύσκολη περιοχή».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης