Σάββας Τσιτουρίδης στον «Θέμα 104,6»: Δεν ξέρω πώς ήρθε η ΕΡΤ, δεν αρνούμαι την προβολή

Σάββας Τσιτουρίδης στον «Θέμα 104,6»: Δεν ξέρω πώς ήρθε η ΕΡΤ, δεν αρνούμαι την προβολή

Ο πρώην υπουργός απαντώντας στην κριτική ότι η δημόσια τηλεόραση έδειξε σε απευθείας σύνδεση την ίδρυση του κόμματός του, είπε ότι είχε ενημερώσει 48 ώρες πριν μέσω του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων όπου του είπαν ότι το έστειλαν σε 500 Μέσα Ενημέρωσης

tsitouridhs
Για την ίδρυση του κόμματός του με το όνομα «Έλληνες Ριζοσπάστες» και την προβολή σε live μετάδοση από τη δημόσια τηλεόραση, μίλησε στον «Θέμα 104,6» ο πρώην υπουργός, Σάββας Τσιτουρίδης.

Μιλώντας στους Μάκη Πολλάτο και Γιάννη Μακρυγιάννη, ο Σάββας Τσιτουρίδης, απαντώντας στην κριτική ότι η ανακοίνωση της ίδρυσης του κόμματός του την Τρίτη, έγινε σε απευθείας σύνδεση έξω από τον Άρειο Πάγο από την ΕΡΤ, είπε ότι δεν αρνείται την προβολή κανενός και ότι δεν ξέρει πως βρέθηκε το συνεργείο της δημόσιας τηλεόρασης εκεί.

«Δεν αρνούμαι την προβολή κανενός. Δεν ξέρω πως βρέθηκε εκεί η ΕΡΤ. Εμείς στείλαμε 48 ώρες πριν την ανακοίνωση στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και την πήραν, όπως μας είπαν σε 500 Μέσα Ενημέρωσης», ανέφερε ο πρώην υπουργός.

Ο Σάββας Τσιτουρίδης είπε ότι το κόμμα του είναι αποτέλεσμα διεργασιών πολλών ατόμων που «ακούν την κοινωνία».

«Είναι εκατοντάδες οι υπογραφές που καταθέσαμε στον Άρειο Πάγο από όλη την Ελλάδα. Σε αυτά τα ονόματα δεν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει πολιτική σε Εθνική κλίμακα», ανέφερε.

Ο πρώην υπουργός ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του θα κατέβει μόνο στις ευρωεκλογές. «Δεν θα πάρουμε μέρος στις Εθνικές εκλογές», είπε.

Κλείσιμο
Μιλώντας για την κατεύθυνση που θα έχει το κόμμα του ο Σάββας Τσιτουρίδης, ανέφερε: «εμείς δεν ήρθαμε να κάνουμε ζημιά σε κανέναν. Θα παρουσιάσουμε μια ξεκάθαρη πρόταση για τις 26 Μαΐου. Δεν ψηφίζουμε ούτε να φύγει ο Τσίπρας, ούτε να έρθει ο Μητσοτάκης. Οι άνθρωποι που θα πάνε για πέντε χρόνια στην Ευρωβουλή, θα έχουν συγκεκριμένα πράγματα να κάνουν. Είναι στρεβλή η άποψη ότι είναι δημοψήφισματικού χαρακτήρα οι ευρωεκλογές».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης