Μετά το φιάσκο με τη Λοΐζου ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρατεύει Κόκκαλη, Ρεπούση και Δανέλλη

Μετά το φιάσκο με τη Λοΐζου ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρατεύει Κόκκαλη, Ρεπούση και Δανέλλη

Στη δεύτερη «φουρνιά» υποψηφίων για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αναμένεται να ανακοινωθούν ο βουλευτής Σπύρος Δανέλλης, ο επιχειρηματίας Πέτρος Κόκκαλης, και η Μαρία Ρεπούση - Συνεδριάζει στις 17:00  η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος υπό τον Αλέξη Τσίπρα

loizou_ar
Ακριβώς δυο μήνες πριν από τις ευρωεκλογές συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Η Κουμουνδούρου, μετά το φιάσκο με την υποψηφιότητα της Μυρσίνης Λοΐζου και τον σάλο που ξέσπασε σχετικά με τη σύνταξη της μητέρας της, την οποία λάμβανε 5,5 χρόνια αφού εκείνη είχε φύγει από τη ζωή, θα επιχειρήσει να αλλάξει το κλίμα ανακοινώνοντας νέα ονόματα υποψηφίων ευρωβουλευτών.

Μετά τη συνεδρίαση αναμένεται να ανακοινωθεί το δεύτερο «πακέτο» υποψηφίων για το ευρωψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος, το οποίο θα περιλαμβάνει 15 ονόματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει το «άνοιγμα» στην κεντροαριστερά, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι στα 15 νέα ονόματα, θα υπάρχουν αρκετά στελέχη από τον χώρο.

Σε αυτή την δεύτερη «φουρνιά» ονομάτων που θα ανακοινωθεί εκτός απροόπτου σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες θα βρίσκονται ο βουλευτής Σπύρος Δανέλλης, ο επιχειρηματίας Πέτρος Κόκκαλης, και η Μαρία Ρεπούση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης