Νευρική κρίση στην κυβέρνηση από τις αποδοκιμασίες κατά Παππά στη Βόρεια Ελλάδα

sgsgsw

«Φύλλο και φτερό» έγινε η επικοινωνιακή αντεπίθεση που σχεδίασε το Μέγαρο Μαξίμου και η Κουμουνδούρου με την παταγώδη αποτυχία της επίσκεψης του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής σε Κιλκίς και Βέροια

Ένα... ντόμινο αποδοκιμασιών στη Βόρεια Ελλάδα έκανε «φύλλο και φτερό» την επικοινωνιακή αντεπίθεση που σχεδίασε το Μέγαρο Μαξίμου και η Κουμουνδούρου για την πολιτική της στο Σκοπιανό.

Μέσα σε μιάμιση ημέρα, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής που επιστρατεύθηκε ως το «βαρύ χαρτί» για να αντιμετωπίσει το αρνητικό κλίμα, αποδοκιμάστηκε όχι μία, αλλά τρεις φορές από τους Βορειοελλαδίτες που επιμένουν να χαρακτηρίζουν ως ανεπιθύμητους τους πρωτεργάτες της συμφωνίας των Πρεσπών και να διαδηλώνουν ενάντια στην εφαρμογή της.

Η αρχή έγινε με την έναρξη της περιοδείας του Νίκου Παππά στον δήμο Παιωνίας στο Κιλκίς όπου όχι μόνο έγινε αποδέκτης των παραπόνων των κατοίκων αλλά του επιδόθηκε και ψήφισμα διαμαρτυρίας του Δήμου Παιωνίας που χαρακτήριζε «ανεπιθύμητους» όσους έχουν εγκρίνει την Συμφωνία των Πρεσπών. Ο κ. Παππάς αντέδρασε αμήχανα και σχεδόν προφητικά ρώτησε: «Να φύγουμε, δηλαδή, εννοείτε;».

Λίγες ώρες αργότερα τον υπουργό Επικρατείας περίμενε μια δεύτερη ψυχρολουσία. Έξω από τον χώρο της εκδήλωσης στο Κιλκίς μια μικρή ομάδα κατοίκων αποδοκίμασε έντονα τον υπουργό και μέσα στην αίθουσα οι ελάχιστοι κάτοικοι που προσήλθαν για να τον ακούσουν ουσιαστικά επισφράγισαν την απόλυτη αποτυχία της περιοδείας. Όσα ακολούθησαν είναι λίγο πολύ γνωστά.

Το πρωί, ο Νίκος Παππάς ματαίωσε την επίσκεψη του στη Βεργίνα, έφυγε από την περιοχή και επέστρεψε στην Αθήνα. Λίγες ώρες αργότερα, για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους αναγκάστηκε να επιστρέψει για να ολοκληρώσει όπως, όπως την διήμερη περιοδεία του.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής έφτασε και πάλι κάτω από έντονες αποδοκιμασίες στον πολυχώρο της «Ελιάς» στη Βέροια, όπου επρόκειτο να πραγματοποιήσει την ομιλία του.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε το τοπικό veriotis.gr αρκετός κόσμος βρισκόταν έξω από την αίθουσα που μιλούσε ο υπουργός, φωνάζοντας συνθήματα αποδοκιμασίας προς την κυβέρνηση με αιχμή το θέμα της Μακεδονίας και της Συμφωνίας των Πρεσπών. Αποδοκιμασίες όμως και αντιδράσεις εκδηλώθηκαν και μέσα στην αίθουσα που μιλούσε ο Νίκος Παππάς γεγονός που «στράβωσε» για μια ακόμη φορά την προσπάθεια του υπουργού να αμβλύνει τις εντυπώσεις για το κύμα των αντιδράσεων και το βαρομετρικό χαμηλό που επικρατεί για τον ΣΥΡΙΖΑ στη Βόρεια Ελλάδα.

Το νέο κράξιμο στη Βέροια

Αποδέκτης νέων αποδοκιμασιών έγινε το βράδυ της Τετάρτης στη Βέροια ο υπουργός ΨΗΠΤΕ Νίκος Παππάς.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παππάς βρέθηκε στην πόλη της Μακεδονίας για να πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα «Ευρωεκλογές και τα διλήμματα της εποχής μας».

Στο σημείο βρέθηκαν πολίτες που τον αποδοκίμασαν για τη Συμφωνία των Πρεσπών και τραγουδούσαν το «Μακεδονία ξακουστή».

Γιουχαραν τον παπά στη Βέροια


Να σημειωθεί ότι ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής έγινε αποδέκτης έντονων διαμαρτυριών και χθες κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο Κιλκίς.

Η ψυχρή υποδοχή του κόσμου, οι διαμαρτυρίες των κατοίκων και η παταγώδης αποτυχία στην εκδήλωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ ανάγκασαν τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής να εγκαταλείψει το πρωί την περιοχή και να ματαιώσει την επίσκεψή του στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας και να επιστρέψει στην Αθήνα.

Ωστόσο, ύστερα από έντονες διαβουλεύσεις και για προφανείς επικοινωνιακούς λόγους η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, ανακοίνωσε το απόγευμα ότι το πρόγραμμα του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά θα «τρέξει» κανονικά.

Κατόπιν όλων αυτών ο Νίκος Παππάς επέστρεψε στη Βέροια όπου για μια ακόμη φορά έγινε αποδέκτης της έντονης δυσαρέσκειας των πολιτών για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Όπως μεταδίδει το veriotis.gr αρκετός κόσμος βρέθηκε έξω από την αίθουσα που μιλούσε ο υπουργός, φωνάζοντας συνθήματα αποδοκιμασίας προς την κυβέρνηση με αιχμή το θέμα της Μακεδονίας και της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι διαμαρτυρίες για την πολιτική της κυβέρνησης στο Σκοπιανό έγιναν και μέσα στην αίθουσα που μιλούσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής

Δείτε τα βίντεο του veriotis.gr


Νίκος Παππάς - Βέροια - www.veriotis.gr

Υποδοχή Παππά - Βέροια - www.veriotis.gr

δείτε και τις φωτογραφίες που δημιοσίευσε το veriotis.gr

53820947
54350211_2501787803381564_8291414569423732736_n
54417735_420043591906386_8427785983004508160_n_-_Αντιγραφο

Ψυχρολουσία στο Κιλκίς


Σε ψυχρολουσία εξελίχθηκε η επίσκεψη του Νίκου Παππά  την Τρίτη στο Κιλκίς επιβεβαιώνοντας το πολύ κακό κλίμα που υπάρχει για τον ΣΥΡΙΖΑ στη Βόρεια Ελλάδα λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Μέσα σε λίγες ώρες ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής έγινε αποδέκτης αποδοκιμασιών και ύβρεων ενώ «κερασάκι στην τούρτα» αποδείχθηκε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο «Ελιά» όπου παρά την κινητοποίηση που προηγήθηκε παραβρέθηκαν «τρεις κι ο κούκος».

Τον αποδοκίμασταν το βράδυ

Πριν να ξεκινήσει η εκδήλωση μια ομάδα πολιτών συγκεντρώθηκε έξα από τον χώρο που ήταν προγραμματισμένη και επιδόθηκε σε γιουχαΐσματα, αποδοκιμασίες και ύβρεις σε βάρος του υπουργού την ώρα που έφτανε στο σημείο.

Χρειάστηκε, μάλιστα, η ισχυρή παρουσία αστυνομικών δυνάμεων για να προστατεύσει τον Νίκο Παππά.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής σε δηλώσεις του το πρωί της Τετάρτης επιχείρησε να υποβαθμίσει τα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ώρες στο Κιλκίς λέγοντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κοκκινο» ότι «γνωστοί κύκλοι θέλουν τα μεμονωμένα φαινόμενα να τα μεγαλοποιούν και να αναδεικνύουν μια πραγματικότητα που δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που πραγματικό συνέβη. Οι διαμαρτυρίες στο χωριό έγιναν από δύο άτομα, ενώ στη βραδινή ομιλία ήταν βαριά 10 άτομα που διαμαρτυρήθηκαν».

Δείτε το βίντεο που μετέδωσε η ενημερωτική πύλη του Κιλκίς eidiseis.gr με την υποδοχή που επιφύλαξαν στον Νίκο Παππά

Αποδοκιμασίες και ύβρεις κατά του Νίκου  Παππά στο Κιλκίς- ΒΙΝΤΕΟ-Eidisis.gr webTV


Η μεγάλη συγκέντρωση των... 50 ατόμων

Η απογοήτευση για τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής συνεχίστηκε και εντός της αιθούσης. Παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των διοργανωτών να καθυστερήσουν ακόμα και μια ώρα την έναρξή της ελπίζοντας να συγκεντρωθεί ικανοποιητικός αριθμός πολιτών.

Όπως, όμως, φαίνεται στις αποκλειστικές φωτογραφίες του protothema.gr, μόνο περίπου πενήντα άτομα προσήλθαν στην εκδήλωση με τα δεκάδες άδεια καθίσματα στην αίθουσα να πιστοποιούν τη μειωμένη απήχηση του ΣΥΡΙΖΑ στη Βόρεια Ελλάδα και τα μεγάλα τραύματα που έχει δημιουργήσει για το κυβερνών κόμμα η υπογραφή και η εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών.

pap1
pap2
pap3

Η κακή ημέρα φάνηκε από το πρωί

Το στραβό κλίμα για τον Νίκο Παππά φάνηκε από το πρωί της Τρίτης όταν βρέθηκε στο ακριτικό χωριό Μεταμόρφωση του δήμου Παιωνίας.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής άκουσε τα παράπονα των κατοίκων για την έγκριση της Συμφωνίας των Πρεσπών με έναν ηλικιωμένο άνδρα να του λέει χαρακτηριστικά «προδώσατε τη Μακεδονία». Ο ίδιος πολίτης, δε, συμπλήρωσε «κρίμα που σας έδωσα και την ψήφο μου», με τον υπουργό να προσπαθεί να αναπτύξει τα επιχειρήματά του.

Λίγο αργότερα δημοτικός σύμβουλος του δήμου Παιωνίας επέδωσε και ψήφισμα στον Νίκο Παππά με τον χαρακτηρισμό «ανεπιθύμητοι» για όσους έχουν εγκρίνει την Συμφωνία των Πρεσπών με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής που το παρέλαβε να γελά αμήχανα και να λέει «να φύγουμε, δηλαδή, εννοείτε;».

Εξοργισμένοι ήταν και πολίτες που είδαν τον Νίκο Παππά να κάνει βόλτα στο καφενείο και τα σπίτια του χωριού, καθώς του φώναξαν εξοργισμένοι: «Ό,τι έχετε να πουλήσετε, πουλήστε τα όλα! Έχει και πιο πάνω να πουλήσετε!»

Ο Νίκος Παππάς στο Κιλκίς: Διαμαρτύρονταν για "Πρέσπες"

ΣΧΟΛΙΑ (127)

Τάσος

Κάτι απολειφάδια φασιστομουτρα ήταν, γύρω στα 10 με 15 άτομα και πολύ λέω. Τα κανάλια που είναι κατά του Συριζα προφανώς το παρουσιάζουν σαν να επρόκειτο για απλούς πολίτες της πόλης, εννοείται πως αυτοί δεν είναι απλοί πολίτες, είναι εθνικιστές που ανήκουν σε κόμματα της δεξιάς!!!!!!!!

Γκόλφω

Τασου, σε παρακαλω, συρε να κοιμηθεις, παλι τσάρεψες λεβεντη μου!

ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ...

..ολοι εμεις οι "περιθωριακοι" και οι "φασιστες"-παρελαυνοντες και θεατες- θα τραγουδαμε ξανα και ξανα το "Μακεδονια ξακουστη" μεχρι να εξαφανιστει κι ο τελευταιος ΠΡΟΔΟΤΗΣ απο τις εξεδρες... Οι ξενοδουλοι κατσαπλιαδες, που ξεπουλησαν την Μακεδονια, δεν εχουν καμμια θεση στις πατριωτικες εκδηλωσεις για την ΕΘΝΙΚΗ επανασταση του 1821. Και απομονωστε τους Ναζηδες -ειναι ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ και προκαλουν επιτηδες τα χημικα των ΜΑΤ της μποτοξους για να διαλυσουνε τις διαμαρτυριες...

seluk

Η αλαζονεια της εξουσιας τυφλωσε τους πεινασμενους λαδοποντικες. Η φαπα της καλπης θα τους επαναφερει στην ανυπαρξια της φωλιας του 3%

Παλαμακιστής

Το θέμα δεν είναι το κράξιμο που τρώνε, το οποίο δεν είναι και τίποτα σοβαρό ακόμα γιατί δεν έχουν βγει στην επιφάνεια τα προβλήματα της συμαφωνίας. ΤΟ μεγάλο πρόβλημα του μαστρΑλέκου είναι πως στις ομιλίες/μαζώξεις μαζεύονται 3 και ο κούκος. Και αυτοί οι 3 είναι κατι παππούδες που πάνε για κανα παξιμαδάκι καφε τσάι και συμπαθεια. Μιλάμε τους πήρε η κάτω βόλτα. Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί οι δημοσκόποι δεν αποτυπώνουν την πραγματική εικόνα. Μιλάμε θα δουν τα ραδίκια ανάποδα. ούτε 17% δε θα μαζέψουν. Πιστεύω εσκεμμένα τους κρατάνε στο παιχνίδι για να περάσουν και τα τελευταία μέτρα της βρωμοδουλειάς που ανέλαβαν να κάνουν.

Χωρις ταυτοτητα

Δεν μπορουν να το χωνεψουν οι συριζαιοι οτι σε 2 μηνες απο τωρα η και σε 5 μηνες συνταγματικα θα ειναι παρελθον οτι και να κανουν οτι επιδοματα και να δωσουν ειτε προσληψεις κανετε τελειωσατε.τωρα κατα τα λοιπα οι θεωριες τους και το λογια τσιπρα ειναι να χα με να λεγαμε.

.....

στα @@@@@ μας αν μας λετε φασιστες καμαρι μας παντως προδοτες της χωρας δεν ειμαστε εσεις εκει στην πλατεια που εχετε την γιαφκα σας

ΛΑΕ

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ !

Σύνελθε σύντροφε

Ποια είναι η "πραγματική¨αριστερά ρε φίλε; Το ΚΚΕ που όταν του δόθηκε η ευκαιρία να συγκυβερνήσει λούφαξε για να προστατέψει το μαγαζί; Μια ζωή τα ίδια λέτε οι αριστεροί. Η ¨κακή" δεξιά είναι υπεύθυνη για όλα, ενώ η αριστερά είναι μια ιδέα υπεράνω κριτικής που ενώ ξεβρακώνεται και ξεπουλάει δεν είναι η πραγματική αλλά φανταστική. 'Όπως λένε και τα αστεία τραγούδια σας, όχι δεν πουλάμε, εμείς ξεπουλάμε.

Κώστας

Τι περιμένατε που ξεπουλησατε τα πάντα να σας πούμε και μπράβο;;;;;Μπράβο σας λένε οι λαθρομεταναστες,οι Σκοπιανοί,οι Αλβανοί,οι Τούρκοι

Αρης

Οι προδοτες Συριζαιοι υπάλληλοι του Σόρος δεν πρέπει να βρίσκουν μέρος να σταθούν.Πρεπει να αντιμετωπίζονται σαν οι χειρότεροι εχθροί της Ελλάδας παντού και παντα

-

Ούτε στη Βέροια ούτε πουθενά τσακίστε τους προδότες σε κάθε γειτονιά.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4932330

Τουλάχιστον 15 χώρες, έπρεπε να εμφανίσουν στέρεο μέτωπο μέσα στο Συμβούλιο για την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας και της Αλβανίας στην ΕΕ είπε ο πρώην υπουργός μιλώντας απόψε σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Εναλλακτικών Πολιτικών ΕΝΑ

7dfc754bcc0ce3d544bab7f919801d8c

Οι ισορροπίες στην Ανατολική Μεσόγειο άλλαξαν με τα γεωτρύπανα της Τουρκίας αναφέρει στο πρακτορείο Ανατολού - Αδειάζει ξανά τον Ακιντζί ο Τούρκος ΥΠΕΞ - Συγκρίνει την εισβολή στη Συρία με τον Αττίλα στην Κύπρο! -Ξεκαθαρίζει ότι μόνο αν ικανοποιηθούν οι όροι που έχει θέσει η Άγκυρα θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό 

pm0

H ρύθμιση αφορά σε όλες τις άδειες που εκδόθηκαν από 1-1-2006   - Στόχος η αναθέρμανση της αγοράς ακινήτων - Ανακοίνωσε ότι εντός του 2020 θα τεθεί υπό συζήτηση με τους εταίρους το 3,5% του πρωτογενούς πλεονάσματος - Έστειλε μήνυμα στους τραπεζίτες ενόψει της αυριανής του συνάντησης: «Είναι άδικες οι χρεώσεις» - H ομιλία του πρωθυπουργού στο δείπνο του Economist

36
komision_main

Λόγω της επιθετικότητας απέναντι σε Ελλάδα και Κύπρο - Η Επιτροπή Προϋπολογισμών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που εγκρίνει ή απορρίπτει κάθε χρηματοδοτική δράση της Ένωσης, υιοθέτησε μία επιθετική διατύπωση εναντίον της Άγκυρας

5