Ο Παπανδρέου πήγε στην εκδήλωση των Τσίπρα και Μοράλες

Ο Παπανδρέου πήγε στην εκδήλωση των Τσίπρα και Μοράλες

«Έπρεπε να είχε απευθύνει από το 2015 την πρόσκληση για συνεργασία» είπε για τον Τσίπρα

gapmorales
Το «παρών» στην εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με ομιλητές τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της Βολιβίας Εβο Μοράλες, έδωσε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ο πρώην πρωθυπουργός παρά το «εμπάργκο» από το Κίνημα Αλλαγής κάθονταν στην πρώτη γραμμή, δίπλα στον Θανάση Θεοχαρόπουλο και αντάλλαξε θερμή χειραψία με τον Αλέξη Τσίπρα καθώς και με τον πρόεδρο της Βολιβίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκτός των άλλων ο νυν υφυπουργός Αγγελος Τόλκας, ο Γιάννης Ραγκούσης, αλλά και οι πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, Λούκα Κατσέλη, Θεοδώρα Τζάκρη, Μάρκος Μπόλαρης κ.α.

Συνέντευξη στην ΕΡΤ: Ο ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να απευθυνθεί στην Κεντροαριστερά για προοδευτικές αλλαγές

Την ανάγκη για προοδευτική απάντηση στα προβλήματα της χώρας, υπογράμμισε στην εφ` όλης της ύλης συνέντευξη του ο Γιώργος Παπανδρέου, στην εκπομπή FOCUS της ΕΡΤ.

Ο πρώην πρωθυπουργός είπε ακόμα ότι ο Αλέξης Τσίπρας έπρεπε να είχε απευθυνθεί στην Κεντροαριστερά για προοδευτικές αλλαγές. «Έπρεπε να είχε απευθύνει από το 2015 την πρόσκληση για συνεργασία. Να πει ότι με εσάς θέλω να κυβερνήσω για να κάνουμε αλλαγές προοδευτικές... Αντ' αυτού επέλεξε συνειδητά να συμμαχήσει με την ακρα δεξιά» είπε χαρακτηριστικά και έκανε λόγο για υπόγειες σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τον Καραμανλισμό.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του αναφερόμενος στα εσωκομματικά του ΚΙΝΑΛ ο Γιώργος Παπανδρέου είπε:
Δεν υπάρχει θέμα αμφισβήτησης της ηγεσίας. Έχει εκλεγεί και στηρίζουμε την Φώφη.

Αναφέρθηκε επίσης και στο Καστελόριζο, την προσφυγή στο ΔΝΤ, λέγοντας ότι εκεί σήκωσε το βάρος ευθυνών που δεν του αναλογούσαν. «Το Καστελόριζο ήταν νομοτέλεια μετά την εγκληματική πολιτική των κυβερνήσεων Καραμανλή. Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον κ. Καραμανλή. Συμπαθής είναι. Την πολιτική του κατακρίνω όπως επίσης και αυτούς που επιχειρούν ακόμα και σήμερα να συγκαλύψουν αυτήν την πολιτική» σημείωσε ο Γιώργος Παπανδρέου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης