Η Γεροβασίλη ομολογεί ότι οι προληπτικές προσαγωγές έγιναν έπειτα από παρακολουθήσεις στο διαδίκτυο

gerovas01-mesa

«Είχαν βγει στο διαδίκτυο υποκινώντας πράξεις βίας» είπε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη για όσα συνέβησαν στα Γιαννιτσά - Όχι μόνο παραδέχθηκε ότι η ΕΛΑΣ παρακολοθεί πολίτες στα social media αλλά τις υπερασπίστηκε κιόλας!

Στις προληπτικές προσαγωγές όπως αυτές που έγιναν πριν από λίγες ημέρες στα Γιαννιτσά πριν την ομιλία του Φώτη Κουβέλη αλλά και τον τρόπο με τον οποίο φτάνουν σε αυτές οι αστυνομικοί αναφέρθηκε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη.

Σύμφωνα με την ίδια «πολλές απ' τις προληπτικές προσαγωγές που έχουν γίνει σε διάφορα γεγονότα τους τελευταίους μήνες κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα οι προσαγωγές έχουν ονοματεπώνυμα και οι ίδιοι ξέρουν γιατί. Και ξέρουν τι ετοιμαζόταν να κάνουν, αυτό είναι μέρος της δουλειάς».

Δείτε την απάντηση της κυρίας Γεροβασίλη στο 5ο λεπτό του βίντεο που ακολουθεί:

video placeholder


Αποκαλύπτοντας ότι προληπτικές προσαγωγές γίνονται μέσα από παρακολουθήσεις πολιτών χωρίς να διευκρινίζει αν αυτό γίνεται μέσω Facebook - όπως συνέβη με τον σχηματισμό δικογραφιών για τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας - ή μέσω άλλων social media, η κυρία Γεροβασίλη είπε ότι «δεν μιλάω για τους συγκεκριμένους ανθρώπους κατ' ανάγκην διότι ο καθένας μπορεί να ισχυρίζεται ότι ήταν περαστικός αλλά όταν ο συγκεκριμένος, κάποιος, έχει ήδη βγει στο διαδίκτυο και έχει υποκινήσει πράξη βίας,έχει συμπεριφερθεί με αντίστοιχους τρόπους, κάποιος έχει βγει στο διαδίκτυο και λέει οργανωθείτε εκεί και φέρτε και τα αντίστοιχα για να κάνουμε αυτό, είναι πράξη βίας».

Συνεχίζοντας η κυρία Γεροβασίλη είπε ότι «έχουν γίνει πάρα πολλές δικογραφίες τους τελευταίους μήνες, οι οποίες είναι σε εξέλιξη, και συνεχίζονται και σήμερα και είναι ένας τρόπος για να αντιμετωπιστούν οι πράξεις βίας από τη δημοκρατία».

Κατά την ίδια «η προληπτική προσαγωγή είναι θεμιτό μέσο σε περιπτώσεις που ενδείκνυται να γίνει για να προλάβεις τα χειρότερα» αν και, όπως είπε, «κάπου
μπορεί να ήταν υπερβάλλων ζήλος, κάπου μπορεί να ήταν λάθος».

Ερωτηθείσα ειδικά για την προσαγωγή ενός πατέρα στα Γιαννιτσά μπροστά στο παιδί του και παρά τις μαρτυρίες που υπάρχουν, η Όλγα Γεροβασίλη απάντησε ότι «μπορεί να έγινε κι αυτό και να είναι λάθος και θα το πω κι εγώ λάθος».

ΣΧΟΛΙΑ (152)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΛΛΑΣ

ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ "ANTIFA" KAINE THN ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΕ?????????? ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ????????????

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΛΛΑΣ

ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ "ANTIFA" KAINE THN ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΕ?????????? ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ????????????

Νίκος Χ.Ν

Και κάπως έτσι έχουμε και την απόδειξη για το ποιος είναι ο φασίστας!

Νίκος Χ.Ν

Και κάπως έτσι έχουμε και την απόδειξη για το ποιος είναι ο φασίστας!

CALLIOPE

ΡΕΜΑΛΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ!!!! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΤΟΥ Κ.... (ΔΗΛ. ΡΕΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΑΠ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΒΛ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Δ.Υ., ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ, Κ.Λ. ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ..) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!!! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟ ΚΚΕ ΔΗΛ. ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΑ. ΤΟ "ΚΕΝΤΡΟ" ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΤΑΜΙΑ, ΘΑΛΑΣΣΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΙΑΣ ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕ ΡΟΚΑΝΙΣΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ -ΣΑΝ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΔΕΣ -ΚΑΙ ΟΦΕΛΗ ΜΕ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΛΦΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΙΖΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΚΡΑ ΕΙΤΕ ΔΕΞΙΑ ΕΙΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ, ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ! ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΛΗ!!! ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Η ΕΜΕΙΣ Η ΑΥΤΟΙ! Η ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ! Η' Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η' ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΨΗΦΟΥ ΜΑΣ!!! ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ! ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ! ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ!!!

ChrisAK

Έναν παντελονάτο αστυνόμο, δεκανέα-στρατηγό-αρχηγό, με δικαίωμα διαταγής, να διατάξει 100 άνδρες να μπούν στο Παν/μιο να σφραγίσουν τα υπόγεια, ηλεκτροκώλληση. Να μείνουν μέσα 4-5 μέρες, μέχρι να το πάρει χαμπάρι ο Τσίμπλας, και μετά να παραιτηθεί. Ένας τέτοιος παντελονάτος πατριώτης χρειάζεται και θα πάρει ανάσες η Παιδεία. Μιά και τελειωτική, άρπα κόλλα και παραίτηση μετά..

Οσμαν

Πολύ καλά έκανε, για να μάθουν κάποιοι να μην απειλούν δια μέσω του διαδικτύου. Έχουμε δημοκρατία και δημοκρατία δεν σημαίνει αυθαιρεσία.

αφελης απορεια

οταν απειλει ο αρχηγος του ρουβικωνα μεσα των μιντια ,γιατι δεν του κανουν προληπτικη προσαγωγη?οταν σαιτ φιλα προσκειμενα στον ρουβικωνα [ολοι ξερουμε ποια ειναι αυτα] καλουν τον κοσμο σε ποινικα κολασιμες πραξεις γιατι δεν γινεται κατι αναλογο?

Ούτε αριστεροί, ούτε προοδευτικοί.

Ένας εσμός από αντιδημοκράτες, αυταρχικούς καριερίστες οπορτουνιστές είναι ο Σύριζα.

Ρε πάτε καλά εκεί στην Ελλάδα;

Παρακολουθήσεις και προληπτικές συλλήψεις αντιφρονούντων όπως η Στάζι και η κα γκε μπε; Το τερματίσατε εκεί πέρα; Ακόμα να καταλάβετε ότι κάτι δε πάει καλά εκεί; Οι δικαστές Και το συνταγματικό δικαστήριο τι στο διάολο κάνουνε; Τον παίζουνε;

@

Σςςςςς μη μιλάς! Έχουμε χούντα.

solon

Τι λέει η θειά Παύλενα. δλδ ο προποτζής είχε δόσει διαδυκτιακό ραντεβού?? Και για ποιό λόγο μας παρακολουθείτε? για να υπολογίσετε και να μετράτε τα ποσοστά σας? Η μήπως για κάποιον πιο πονηρό και ύπουλο λόγο? Μετά το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας ρίξατε οι Συριζαίοι (φαρισαίοι) και το εξής ωραίο πως θα πρέπει να μοιραστούμε λέει τον πλούτο του Αιγαίου με τους Τούρκους λέει. Και το ξεφτέρι ο πρωθυπουργος, μετά την ιστορική ¨¨ απεύθυνσ稨 μας είπε το καλύτερο, ότι θα πρέπει λέει άκουσον άκουσον να αποροφήσουμε τους μετανάστες και να τους εντάξουμε στην κοινωνία μας, μόνο που δε μας εξήγησε ο εθνομηδενιστής αν θα πρέπει να γίνουμε εμείς σαν αυτούς οι αυτοί σαν εμάς? Υ.Γ οι εκλογές έρχονται οι Έλληνες δεν ξεχνάνε τη Μακεδονία. Υ.Γ.2 Ναι συμφωνώ γλυκιά μου κυρία Αχτσιόγλου δεν είναι κακό να αγαπάει κάποιος τις άλλες χώρες . Κακό είναι όταν κάποιος αγαπάει τις άλλες χώρες και ταυτόχρονα μισεί τη δική του χώρα και τους πολίτες της.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

anastasiadis101

«Οι ενέργειες της Τουρκίας καταδικάστηκαν με τον πιο έντονο τρόπο από τη διεθνή κοινότητα και την ΕΕ, αφού δεν συνάδουν με τις σχέσεις καλής γειτονίας», τόνισε ο Αναστασιάδης - Αναφέρθηκε στην πολιτική των κανονιοφόρων από πλευράς της Τουρκίας τόσο στην ΑΟΖ της Κύπρου όσο και στο Αιγαίο, στη Συρία και τώρα στη Λιβύη - Ξεκαθάρισε ότι η στενή εταιρική σχέση Κύπρου και Ισραήλ «είναι εδώ για να μείνει»

di_maio_schinas_johansson

Συνάντηση με τον Ιταλό ΥΠΕΞ στη Ρώμη είχε σήμερα ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν - «Χωρίς την Ιταλία η ΕΕ δεν μπορεί να τα καταφέρει, και για τον λόγο αυτό αναμένουμε να γίνουν δεκτά τα αιτήματά μας» ανέφερε ο Ντι Μάιο

4907124

Ο υπουργός ανακοίνωσε τη συμφωνία του υπουργείου Υποδομών με την Ολυμπία Οδό που αναλαμβάνει εξ' ολοκλήρου το έργο - Εξασφαλισμένη η κοινοτική χρηματοδότηση - «Αν δεν υπάρξουν εξωγενείς καθυστερήσεις το έργο θα είναι έτοιμο το 2023» ανέφερε ο υπουργός

6
livii

Το Κοινοβούλιο της Λιβύης σε ειδική συνεδρίασή του ακύρωσε τα μνημόνια ως άκυρα και ανυπόστατα - «Πιστεύω ότι η Ελλάδα θα είναι στις επιτροπές που θα ακολουθήσουν της Διάσκεψης του Βερολίνου» εκτίμησε ο σύμβουλος του προέδρου του Κοινοβουλίου - Κληθείς να απαντήσει για την επόμενη ημέρα, είπε πως το επόμενο στάδιο είναι ο σχηματισμός κυβέρνησης από το Κοινοβούλιο

2