Μητσοτάκης: Μακάρι να πετύχει το ομόλογο - Οι αγορές περιμένουν πολιτική αλλαγή

Μητσοτάκης: Μακάρι να πετύχει το ομόλογο - Οι αγορές περιμένουν πολιτική αλλαγή

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα αναβαθμίσει το επίπεδο επενδύσεων μέσα σε 18 μήνες, επισημαίνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

kyriakos-omologo-ena
Την ειλικρινή του ελπίδα να πετύχει η σημερινή έκδοση δεκαετούς ομολόγου, εξέφρασε με ανάρτησή του στο Twitter ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κύριος Μητσοτάκης πάντως, στο tweet του που είναι γραμμένο στα αγγλικά, επισημαίνει πως οι αγορές περιμένουν την πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα και πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα πετύχει να ανεβεί η Ελλάδα σε επενδυτική βαθμίδα μέσα σε 18 μήνες».

«Ελπίζω ειλικρινά η έκδοση του δεκαετούς ομολόγου να είναι επιτυχής. Το γεγονός παραμένει πως οι αγορές περιμένουν την πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα. Η επερχόμενη κυβέρνηση της ΝΔ θα μπορέσει να ανεβεί επενδυτική βαθμίδα «μέσα σε 18 μήνες», αναφέρει στη δήλωσή του ο κύριος Μητσοτάκης.

Σήμερα η Ελλάδα απέχει τρία σκαλοπάτια από την επενδυτική βαθμίδα στην κλίμακα της Fitch (ΒΒ-) και τέσσερα σκαλοπάτια στις κλίμακες της Moody's (Β1) και της Standard & Poor’s (Β+).


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης