Δήμος Πειραιά: Η Βέρα Σαραντάκου υποψήφια με τον Γιάννη Μώραλη

Δήμος Πειραιά: Η Βέρα Σαραντάκου υποψήφια με τον Γιάννη Μώραλη

Κόρη του δημοσιογράφου Γιώργου Σαραντάκου, 

IMG_0777
Από τις νεότερες υποψήφιες στις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση η Βέρα Σαραντάκου μόλις 23 ετών Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών που μετέχει στον συνδυασμό « Πειραιάς Νικητής «του νυν δημάρχου Γιάννη Μώραλη. Μια συμμετοχή μακρυά από κόμματα και χρώματα καθώς αυτό το διασφαλίζει ο υπερκομματικός χαρακτήρας του ψηφοδελτίου!
Από δημοσιογραφική οικογένεια η Βέρα καθώς είναι κόρη του δημοσιογράφου του StarChannel Γιώργου Σαραντάκου και ανιψιά του παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής του Open Γιάννη Σαραντάκου.
σαρ

Κλείσιμο
Η Βέρα ζει και εργάζεται στον Πειραιά στο κέντρο μάλιστα και στόχος της είναι μέσα από την συμμετοχή της να δοθεί λόγος και στην νέα γενιά για τα προβλήματα που απασχολούν την πόλη όπως είναι το κυκλοφοριακό ειδικά με τα έργα που γίνονται για το τραμ και το μετρό και την ύπαρξη χωρών στάθμευσης όχι μόνο για τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες! Προτεραιότητα η δημιουργία χώρων άθλησης για την νεολαία! Ήδη τα τελευταία χρόνια σε αυτή την κατεύθυνση δόθηκε ιδιαίτερο βάρος από την δημοτική αρχή και αυτό θα συνεχισθεί! Ο Πειραιάς άλλωστε είναι μια πόλη που φημίζεται για τον αθλητισμό της αλλά και τον πρωταθλητισμό της λόγω Ολυμπιακού!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης