Λοβέρδος: Άλλα έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2007 και εντελώς άλλα σήμερα

Λοβέρδος: Άλλα έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2007 και εντελώς άλλα σήμερα

Κατέθεσε για τα πρακτικά της Βουλή τις απόψεις του Φώτη Κουβέλη ο οποίος στις συνταγματικές εργασίες του 2007 τοποθετούταν ως εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ

4707198
Τις θεσμικές kolotoumbes του ΣΥΡΙΖΑ ανέδειξε ο Ανδρέας Λοβέρδος στην Βουλή με αφορμή την συζήτηση για την Συνταγματική αναθεώρηση.

Ο εισηγητής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ανέφερε «Δεν έχουν τελειωμό οι μεταλλάξεις του ΣΥΡΙΖΑ. Τότε υποστήριζαν οτι η προτείνουσα Βουλή δεν δεσμεύει την επόμενη. Σήμερα έρχονται και στηρίζουν το εντελώς αντίθετο».

Ο ίδιος δε κατέθεσε για τα πρακτικά της Βουλή τις απόψεις του κ. Φώτη Κουβέλη ο οποίος στις συνταγματικές εργασίες του 2007 τοποθετούταν ως εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τα πρακτικά της εποχής ο κ. Κουβέλης έλεγε: «Κύριοι συνάδελφοι βεβαίως πρέπει να συνοδευτεί σύνολο στην Ολομέλεια της Βουλής η όποια απόφαση μας με τα σχετικά πρακτικά που ομιλούν για κατευθύνσεις, αλλά να ξέρουμε ότι η επόμενη Βουλή δεν δεσμεύεται από τις κατευθύνσεις της προηγούμενης Βουλής» ενώ σε άλλο σημείο επισήμαινε ««Και ξανά αυτό λέω διότι δεν υπάρχει νομική δέσμευση για το τι θα κάνει η επόμενη Βουλή».

Διαβάστε εδώ τα πρακτικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης