Ο Τσίπρας στην Αγιά Σοφιά και η υποδοχή του από... μία μαύρη γάτα - Βίντεο

Ο Τσίπρας στην Αγιά Σοφιά και η υποδοχή του από... μία μαύρη γάτα - Βίντεο

Όλοι ξέσπασαν σε γέλια με το συμπαθέστατο τετράποδο, ενώ δεν ήταν λίγοι οι προληπτικοί που το συνέδεσαν... με κακοτυχία

cat3
Ένας απρόσμενος επισκέπτης «συνόδευσε» τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στην Αγιά Σοφιά, όπου βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Τουρκία.

Την ώρα της ξενάγησής του στο εμβληματικό μνημείο της Κωνσταντινούπολης και ενώ όλοι ήταν έτοιμοι για τις καθιερωμένες φωτογραφίες, μία μαύρη γάτα μπήκε στο χώρο και άρχισε να κάνει βόλτες.

Αποτέλεσμα ήταν όλοι να ξεσπάσουν σε γέλια με το συμπαθέστατο τετράποδο, αν και δεν είναι λίγοι οι προληπτικοί που έσπευσαν να το χαρακτηρίσουν ως ένα «κακό σημάδι», καθώς οι θρύλοι θέλουν την μαύρη γάτα συνδεδεμένη με την κακοτυχία.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, η γατούλα βρίσκεται συνεχώς στην Αγιά Σοφιά, καθώς έχει μεγαλώσει εκεί και είναι ιδιαίτερα αγαπητή και εξοικειωμένη με τους επισκέπτες, ενώ έκαναν λόγο για μία «έκπληξη που περίμενε τον Έλληνα πρωθυπουργό».

Στην Αγιά Σοφιά τον Αλέξη Τσίπρα συνόδευσαν ο εκπρόσωπος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν Ιμπραήμ Καλίν, ενώ από ελληνικής πλευράς ο υπουργός Παιδείας, Κωσταντίνος Γαβρόγλου, ο αναπληρωτής υπ. Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, ο υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης, καθώς και η σύντροφός του Περιστέρα Μπαζιάνα.

Κλείσιμο

cat1
cat2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης