Δανέλλης στον ΘΕΜΑ 104,6: Είμαι σταθερός στις θέσεις μου...

Δανέλλης στον ΘΕΜΑ 104,6: Είμαι σταθερός στις θέσεις μου...

Σχολιάζοντας τους έξι που δήλωσαν ότι στηρίζουν όλα τα μελλοντικά νομοσχέδια της κυβέρνησης παραδέχθηκε ότι πρόκειται για «ανορθόδοξη πρακτική» για την οποία υποστήριξε ότι «έρχεται να απαντήσει σε μια ανορθόδοξη προσπάθεια για κοινοβουλευτικό βραχυκύκλωμα»

danelis-new1
Συνεπή και σταθερό χαρακτήρισε τον εαυτό του ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Δανέλλης στον ΘΕΜΑ 104,6 απαντώντας στην παρατήρηση ότι υπάρχουν εκατοντάδες δηλώσεις του ίδιου απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας ότι «από το βήμα της Βουλής τον Ιανουάριο του 2015 έλεγα ότι ασκούσα κριτική από τα αριστερά». «Ο ΣΥΡΙΖΑ του 2015 είναι ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ; Προφανώς δεν έχει σχέση με το καταστροφικό το πρώτο 7μηνο του ΣΥΡΙΖΑ» συμπλήρωσε ο κ. Δανέλλης.

Κληθείς να σχολιάσει τις επιστολές των έξι βουλευτών που δήλωσαν ότι στηρίζουν όλα τα μελλοντικά νομοσχέδια της κυβέρνησης ο κ. Δανέλλης παραδέχθηκε ότι πρόκειται για «ανορθόδοξη πρακτική» για την οποία υποστήριξε ότι «έρχεται να απαντήσει σε μια ανορθόδοξη προσπάθεια για κοινοβουλευτικό βραχυκύκλωμα».

«Η προσπάθεια πρόκλησης δυσχερειών προκειμένου να μην συνεχιστεί το κοινοβουλευτικό έργο της Βουλής, αυτό προκάλεσε την αντίδραση αυτή» πρόσθεσε.

Όσον αφορά τις περιπτώσεις των Ζουράρι-Παπαχριστόπουλου που παραμένουν στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ στηρίζοντας ταυτόχρονα τα νομοσχέδια του ΣΥΡΙΖΑ ο Σπύρος Δανέλλης είπε ότι «πρέπει να υπάρξει ξεκαθάρισμα με το στάτους των δύο βουλευτών. Η δική μου η πορεία παρά τις λοιδορίες είνα ξεκάθαρη, εγώ διαγράφηκα από το Ποτάμι». Σε επόμενο σημείο, μάλιστα, τάχθηκε υπέρ της παραίτησής τους από το κόμμα των ΑΝΕΛ γιατί αυτό «θα βοηθούσε πάρα πολυ στο να ομαλοποιηθεί ένα ζήτημα που προκαλεί προβλήματα».

Στην παρατήρηση ότι ο ίδιος είχε πει πως θα δώσει μόνο ψήφο εμπιστοσύνης ο ανεξάρτητος βουλευτής υποστήριξε ότι «δεν ειχα πει μόνο Πρέσπες αλλά ψηφο εμπιστοσύνης που προκάλεσαν οι Πρέσπες».

Χαρακτήρισε «αχαρακτήριστη και ανίερη» τη συμμαχία των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας ότι οι βουλευτές που προήλθαν από το κόμμα του Πάνου Καμμένου και τώρα στηρίζουν την κυβέρνηση «έκαναν άλλες επιλογές τώρα και είναι θέμα δικό τους».

Κλείσιμο
Ερωτηθείς αν θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε «δεν ξέρω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, εμένα με ενδιαφέρει η προώθηση της σύγκλισης των προοδευτικών  δυνάμεων».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης