Ο Ζάεφ δεν σταμάτα τα tweets με τη «Μακεδονία»

zafe-new1

Δύο νέες αναρτήσεις με αφορμή τον Άγιο Σάββα και το εργατικό δυναμικό στα Σκόπια

Αλλεπάλληλες είναι οι αναρτήσεις του Ζόραν Ζάεφ με τις οποίες επιβεβαιώνει ότι δεν προτίθεται να σταματήσει ποτέ να αποκαλεί τη χώρα του με ένα σκέτο «Μακεδονία», παραβιάζοντας τους όρους της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Το βράδυ της Κυριακής ο πρωθυπουργός των Σκοπίων έκανε δύο αναρτήσεις στο Twitter χρησιμοποιώντας τον όρο «Μακεδονία».

Η πρώτη αφορούσε μια αναφορά στο ποιοτικό εργατικό δυναμικό της χώρας του απευθύνοντας πρόσκληση σε επίδοξους επενδυτές.Η δεύτερη αφορούσε την ομιλία του για τον Άγιο Σάββα ενώπιον Σέρβων των Σκοπίων γράφοντας ότι «ήταν τιμή μου να απευθυνθώ στα μέλη της σερβικής κοινότητας της Δημορατίας της Μακεδονίας». Σημειώνεται ότι η Σερβία θα είναι μια από τις πρώτες χώρες που θα αναγνωρίσουν τον νότιο γείτονά της με τη νέα συνταγματική ονομασία του «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας».Είχε προηγηθεί μια ανάρτηση του Ζάεφ το Σάββατο στην οποία ανέφερε ότι «η Μακεδονία είναι κομμάτι του δημοκρατικού κόσμου» και μια την Κυριακή με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα του Ολοκαυτώματος στην οποία έγραψε ότι «θα μείνουμε ενωμένοι εξ ονόματος των εκατομμυρίων γυναικών, ανδρών και παιδιών, συμπεριλαμβανομένων 7200 Εβραίων από τη Μακεδονία, που έπεσαν θύματα του ναζισμού, και θα πούμε: Ας μην ξεχάσουμε ποτέ, για να μην επαναληφθεί η ιστορία».ΣΧΟΛΙΑ (3)

Πάνος Οικονόμου

Να ευκαιρία, ας μαζευτούμε μερικές χιλιάδες Έλληνες για να στραφούμε εναντίον της συμφωνίας, αλλά και εναντίον των κ. Τσίπρα και Ζάεφ.

Ακραίο ρομπότ

Εμείς προειδοποιήσαμε. Λοιδωρηθήκαμε λοιπόν ως γραφικοί, ακροδεξιοί κτλ κτλ, όπως και τις υπόλοιπες φορές, για τον κίνδυνο cc, για τις αυταπάτες, για για για... Πάντως η μη τήρηση Συμφωνίας από το ένα Μέρος, συνεπάγεται αυτομάτως μη τήρηση και από το άλλο Μέρος. Βεβαίως υπάρχει και ένα περιθώριο χρόνου για τη συμμόρφωση. Άντε να δούμε.

Efstathios VITTA22

Ορθώς πράττει ο Ζάεφ! Αφού πήρε το δικαίωμα από προδότες που διαμέλισαν την Μια Μακεδονία!!! Δώσε δίκαιο στο χωριάτη να σ' ανέβει στο κρεββάτι!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης