«Τορπίλη» Καμμένου: Όσοι δεν πήραν ανταλλάγματα να μπλοκάρουν με την ψήφο τους το έγκλημα

«Τορπίλη» Καμμένου: Όσοι δεν πήραν ανταλλάγματα να μπλοκάρουν με την ψήφο τους το έγκλημα

Έντονη αντίδραση του Πάνου Καμμένου για τη συνάντηση του Ζόραν Ζάεφ με τον Τζορτζ Σόρος στο Νταβός -  «Τα χρήματα τελειώνουν, ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ» 

kammenos_main11
Σφοδρή ήταν η αντίδραση του Πάνου Καμμένου, που σχολίασε σε έντονους τόνους τη συνάντηση του Ζόραν Ζάεφ με τον Τζορτζ Σόρος στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός.

Με δύο αναρτήσεις στο twitter, ο κ. Καμμένος ανήρτησε τη φωτογραφία και κάλεσε όσους «δεν συμμετέχουν στο έγκλημα με ανταλλάγματα» να καταλάβουν τι πραγματικά συμβαίνει «και σαν ´Ελληνες να αποφασίσουν και να μπλοκάρουν με την ψήφο το έγκλημα..»

«Την προηγούμενη φωτό την ζω, την επόμενη ελπίζω να μην τη δούμε ποτέ....Ελπίζω επίσης έστω και τις τελευταίες στιγμές να καταλάβουν όσοι δεν συμμετέχουν στο έγκλημα με ανταλλάγματα τί πραγματικά συμβαίνει, και σαν ´Ελληνες να αποφασίσουν και να μπλοκάρουν με την ψήφο το έγκλημα..», έγραψε ο Πάνος Καμμένος, αφήνοντας σαφείς αιχμές προς όλες τις κατευθύνσεις.
Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε αναρτήσει την είδηση της συνάντησης, καταγγέλλοντας χρηματοδοτήσεις και φιλανθρωπικό έργο που βοηθούν «να αλλάξουν συνειδήσεις», ενώ όσοι μιλούν «απειλούμαστε με δίκες».

Μάλιστα, ο κ. Καμμένος σχολίασε ότι «τα χρήματα κάποτε τελειώνουν, οι Έλληνες ποτέ».

«Φιλανθρωπικό έργο μέσω ΜΚΟ, μέσω «επιχειρηματικών συμφωνιών»,μέσω χρηματοδοτήσεων δήμων, ΜΜΕ, βοηθά να αλλάζουν συνειδήσεις.Όσοι μιλάμε απειλούμαστε με δίκες.. Τα χρήματα κάποτε τελειώνουν, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ», έγραψε στο λογαριασμό του.


Είχε αφήσει αιχμές και στο παρελθόν κατά Σόρος αλλά ανακάλεσε


Δεν είναι η πρώτη φορά που τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας επιχειρεί να εμπλέξει τον Τζορτζ Σόρος στο ζήτημα της διευθέτησης του ονόματος των Σκοπίων. 

Μάλιστα, το όνομα του μεγαλοεπενδυτή είχε προκαλέσει έντονο περίοδο αντιπαράθεσης στο επεισοδιακό υπουργικό συμβούλιο, όταν ο τότε ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς και ο κ. Καμμένος είπε ότι η κυβέρνηση πληρώνεται από τον Τζορτζ Σόρος, για να εξαγοραστούν βουλευτές του VMRO-DPMNE στα Σκόπια. Μάλιστα, η έλλειψη αντίδρασης προκάλεσε κρίση στις σχέσεις του πρωθυπουργού με τον κ. Κοτζιά, που οδηγήθηκε σε παραίτηση.. 

Πληροφορίες τότε ανέφεραν ότι ο κ. Καμμένος είχε κάνει λόγο στο υπουργικό για 50 εκατ. ευρώ του Σόρος προς την κυβέρνηση, όμως στη συνέχεια, με ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Καμμένος το διέψευσε. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης