Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αναλάβει την προώθηση των συμφερόντων ΗΠΑ-ΝΑΤΟ

koutsou-new1

Καλεί τον λαό «να επαγρυπνά και να γυρίσει την πλάτη σε όλους εκείνους που θέλουν την Ελλάδα προκεχωρημένο φυλάκιο των ΗΠΑ»

Δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει αναλάβει «πλήρως το ρόλο στην προώθηση των αμερικανοΝΑΤΟϊκών σχεδιασμών» ασκεί ο Δημήτρης Κουτσούμπας με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών και την πρόσφατη δημοσιοποίηση της «Ολοκληρωμένης Έκθεσης» του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ για την Ελλάδα.

Ο ΓΓ της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ καλεί, μάλιστα, τον λαό «να επαγρυπνά και να γυρίσει την πλάτη σε όλους εκείνους που θέλουν την Ελλάδα προκεχωρημένο φυλάκιο των ΗΠΑ, για χάρη των συμφερόντων του κεφαλαίου και μόνο».

Η δήλωση του Δημήτρη Κουτσούμπα έχει ως εξής:

Η πρόσφατη δημοσιοποίηση της «Ολοκληρωμένης Έκθεσης» του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών για την Ελλάδα, πέρα από το γεγονός ότι θυμίζει παλιές σκοτεινές εποχές, επιβεβαιώνει πλήρως το ρόλο που έχει αναλάβει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στην προώθηση των αμερικανοΝΑΤΟϊκών σχεδιασμών.

Στην Έκθεση αναγνωρίζεται ρητά και κυνικά ότι η Συμφωνία των Πρεσπών έχει την ευρωατλαντική σφραγίδα, ότι «η Ελλάδα είναι αφοσιωμένος εταίρος στην προώθηση των συμφερόντων των ΗΠΑ εντός και εκτός της Ελλάδας», ότι «η ελληνική κυβέρνηση υποστηρίζει την εμβάθυνση της στρατιωτικής συνεργασίας», προσφέροντας «επιπλέον τοποθεσίες εκτός του κόλπου της Σούδας, για να υποστηρίξει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις των ΗΠΑ στην περιοχή».

Φτάνει μάλιστα στο σημείο να ομολογεί ότι θα επιστρατευτούν ΜΚΟ και ΜΜΕ για να πεισθεί ο ελληνικός λαός για την αναγκαιότητα αυτής της πολιτικής. Τόσο «προοδευτική» είναι η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτές οι ανατριχιαστικές επιδιώξεις της αμερικανικής πολιτικής, που δεν αμφισβητούνται από την κυβέρνηση, ούτε φυσικά από τη ΝΔ, ούτε από κανέναν άλλο από τους διοργανωτές των αυριανών συλλαλητηρίων, δείχνουν την ανάγκη ο λαός να επαγρυπνά και να γυρίσει την πλάτη σε όλους εκείνους που θέλουν την Ελλάδα προκεχωρημένο φυλάκιο των ΗΠΑ, για χάρη των συμφερόντων του κεφαλαίου και μόνο.

ΣΧΟΛΙΑ (4)

ΠΕΛΛΑ

H "φυτεία" του τιμημένου γνωρίζει από τα αρχεία τις αποφάσεις των Ολομελειών του κόμματος που μιλούσαν για Λαική Δημοκρατία της Μακεδονίας? Τώρα την ταίζει με τον γνωστό σανό για ΝΑΤΟ και δεν αρέσει η συμφωνία γιατί έχει το πρόσημο της Νέας Τάξης. Αν τα Σκόπια είχαν κομμουνιστικό καθεστώς τί όνομα θα του έδιναν?

Έτσι

Είναι κουτσούμπα δεν βλέπω όμως να βγάζεις τον κόκκινο στρατό σου στους δρόμους για την Πατρίδα

Τσιπρα σε πήραν χαμπάρι !!!!

Ρε Πινόκιο σε πήρε πρέφα και ο Κουτσούμπας και στα χώνει ρε χαβαλέ !!!! Σου λέει στα ίσα ότι έκανες τη χώρα προτεκτοράτο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ ! Αυτά ρε «Μακάκους»Πινόκιους είχαμε να τα ακούσουμε από τις δεκαετίες ‘80 !!!! ΡΕΝΤΙΚΟΛΟΥΣ !!!!!!

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ :

Ο ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ ΕΓΡΑΦΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ: "Μη λησμονείτε ποτέ το θάνατο του παλληκαριού, αλλά προ πάντων μη λησμονείτε τη ζωή του, τον ενθουσιασμό του, δηλαδή τη δύναμη και την τόλμη. Μη λησμονείτε και την ιδέα που για εκείνη δούλεψε και υπέφερε, ούτε την πανώρια χώρα όπου εσκοτώθη. Η ιδέα εκείνη και η χώρα θέλουν πολλούς ακόμη ήρωες".

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

690_fa83d939-c781-47fb-bc2a-ef314c462144

«Η είδηση είναι ότι ο Τσίπρας εξακολουθεί να καλύπτει τον ανεκδιήγητο υπουργό του, ενώ μετατρέπει την Ελλάδα σε Μπανανία» αναφέρει η Πειραιώς για το τηλεφώνημα του Παύλου Πολάκη στον Γιάννη Στουρνάρα

2
stournaras_polakis_art2

Ωμή παρέμβαση ενός υπουργού στο έργο της ανεξάρτητης Τράπεζας της Ελλάδος - Τον εκβιάζει ότι θα πάει στο γραφείο του και θα μείνει εκεί, μέχρι να διατάξει έρευνα και για άλλα δάνεια, εκτός από το δικό του, από την Attica Bank - Έδωσε στη δημοσιότητα επιλεκτικά μέρη της συνομιλίας τους - ΝΔ: Εξόφθαλμη κακουργηματική ενέργεια, να παρέμβει η Δικαιοσύνη

111
mitsotakis_me_bankers_3

Η πρόταση του προέδρου της ΝΔ: για όσους πολίτες ήταν κατά την τελευταία τριετία συνεπείς στην αποπληρωμή των στεγαστικών τους δανείων, να υπάρχει ως επιβράβευση μια εύλογη μείωση επιτοκίου για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα

33
tsipras_anas

Ο πρωθυπουργός σχολίασε την είσοδο των κ.κ. Μωραΐτη και Τόλκα στο κυβερνητικό σχήμα – Οι δύο υφυπουργοί που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ έδωσαν θρησκευτικό όρκο, έναντι των προερχόμενων από τον ΣΥΡΙΖΑ που έδωσαν πολιτικό όρκο

68