Σκαιή επίθεση Καμμένου σε Αμυρά: «Για νυφούλα καλός είσαι»

Σκαιή επίθεση Καμμένου σε Αμυρά: «Για νυφούλα καλός είσαι»

Απίστευτοι χαρακτηρισμοί στην Ολομέλεια της Βουλής  για τη συζήτηση επί της τροπολογίας για την αναβάθμιση των μαχητικών αεροσκαφών F-16

kammenos_k
Με άθλιους χαρακτηρισμούς «εμπλουτίστηκε» η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την τροπολογία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου για αντισταθμιστικά ύψους τουλάχιστον 230 εκατ. ευρώ σε αμερικανική εταιρεία οπλικών συστημάτων.

Οι αναφορές του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Ποταμιού Γιώργου Αμυρά προς την πλευρά της κυβέρνησης για το συνολικό πολιτικό σκηνικό και την αναδιάταξή του εξαιτίας της Συμφωνίας των Πρεσπών προκάλεσε την επίθεση του Πάνου Καμμένου, ο οποίος είπε προς τον βουλευτή: «Για νυφούλα καλά σας βλέπω».

O διάλογος είχε ως εξής: 

Αμυράς: Βιαστήκατε πολύ να φέρετε, κ. Καμμένε, αυτή την τροπολογία από την πίσω πόρτα. Γιατί; Είναι αυτό το τελευταίο νομοσχέδιο που φέρνετε; Ένα νεύμα σας αρκεί.

Καμμένος: Μετά από τη διαπραγμάτευση που κάνει το Ποτάμι κι όταν συμφωνήσετε, θα σας απαντήσω. Όταν τα βρείτε μεταξύ σας θα σας απαντήσω. Αλλά εσείς το έχετε δίπορτο μαθαίνω.

Αμυράς: Θα αναγκαστώ να ανακαλέσω δική σας έκφραση γιατί εδώ δεν μιλάω έτσι. Είστε ο βασιλιάς της κωλοτούμπας γιατί επιτρέψατε στον κ. Κοτζιά να πάει να υπογράψει για Πρέσπες.

Κλείσιμο
Καμμένος: Εσείς φαίνεστε τι είστε…

Αμυράς: Και τώρα κάνετε τάχα αντάρτικο; Μαζί τα κάνατε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Καμμένος: Για νυφούλα καλό σάς βλέπω πάντως.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης