Ο Καμμένος αλλάζει το σήμα των ΑΝΕΛ...

...αλλά δεν μπορεί να μαζέψει τους βουλευτές του για να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα! - Δείτε το βίντεο της επικοινωνιακής προσπάθειας του Πάνου Καμμένου που είναι στοχευμένη στις κόκκινες γραμμές που «τιμούν τους προγόνους μας»

grammes01-mesa
Τη σημερινή ημέρα επέλεξε ο Πάνος Καμμένος για να δώσει στη δημοσιότητα το νέο σήμα του συγκυβερνώντος κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, την ημέρα που στα Σκόπια ξεκινά η τελική διαδικασία για την επικύρωση των συνταγματικών αλλαγών που θα «ξαναβαφτίσουν» τη FYROM σε «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας», ο Πάνος Καμμένος εμπνεύστηκε ένα σήμα που εστιάζεται στο μοτίβο «κόκκινες γραμμές», θέλοντας να κάνει έναν παραλληλισμό με την απόφασή του να μην δεχθεί τη συμπερίληψη του ονόματος «Μακεδονία» στην ονομασία της γειτονικής χώρας.

«Οι κόκκινες γραμμές είναι η περηφάνια μας...» ξεκινά το βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται μια χοντρή κόκκινη γραμμή και συνεχίζει: «Οι κόκκινες γραμμές γράφουν την ιστορία μας».

Σε μία χρονική συγκυρία που το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων διέρχεται τη μεγαλύτερη κρίση του, στο νέο λογότυπο εμφανίζεται μία φαρδιά κόκκινη γραμμή και ακολουθεί με μπλε γράμματα το όνομα του κόμματος, ενώ ο γλάρος (ή αετός στο πιο αφαιρετικό του) που πετούσε πάνω από το πρώτο λογότυπο, τώρα εμφανίζεται στην γραμμή του Α της λέξης «Ανεξάρτητοι».

Στο σποτάκι του κόμματος που δίνει προεκλογική χροιά τονίζεται: «Οι τιμούν τους προγόνους μας, οι κόκκινες γραμμές είναι η ανεξαρτησία μας και η δύναμή μας. Τώρα πιο αποφασισμένοι από ποτέ».

Κι όλα αυτά την ώρα που ο Πάνος Καμμένος δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τους υπόλοιπους έξι βουλευτές των ΑΝΕΛ για να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του συγκυβερνώντος κόμματος, αφού τουλάχιστον η Έλενα Κουντουρά και ο Βασίλειος Κόκκαλης του γύρισαν την πλάτη κι επέλεξαν να απουσιάζουν από την προαναγγελθείσα για σήμερα σύναξη που όμως δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ...


Δείτε το βίντεο με το νέο σήμα των ΑΝΕΛ:


Κλείσιμο
Νέο λογότυπο ΑΝΕΛ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης