ΝΔ: Γιατί άραγε ο κ. Τσίπρας δεν έχει το θάρρος να απαντήσει στον Αλαβάνο;

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΝΔ με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Η ΝΔ καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να δώσει απαντήσεις στον Αλέκο Αλαβάνο που τον έχρισε αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την συνέντευξη του πρώην προέδρου του κόμματος.

Σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία αναφέρει σχετικά:

«Κατανοούμε τους λόγους που ο κ. Τσίπρας αποφεύγει να σχολιάσει τις ανακοινώσεις της Νέας Δημοκρατίας, αλλά γιατί άραγε δεν έχει το θάρρος να απαντήσει σε όσα είπε για εκείνον σήμερα ο άνθρωπος που τον έχρισε αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος;»

Eπισημαίνεται ότι σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής», ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «ατμόσφαιρα βούρκου» που καλλιεργείται στην πολιτική ζωή της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ με «τη σκανδαλολογία και τον αποπροσανατολισμό» σε θέματα, όπως σχέσεις Κράτους-Εκκλησίας, εξωτερική πολιτική, ασφάλεια κ.α..

Ο κ. Αλαβάνος κατηγορεί επίσης τον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι «ο πιο δηλητηριώδης αντίπαλος της Αριστεράς» και προσφέρει «κορδέλες και γλειφιτζούρια, ελπίζοντας να δελεάσει το εκλογικό σώμα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Ο κ. Τσίπρας μέσα στην ατμόσφαιρα βούρκου που καλλιεργεί, προσφέρει προεκλογικές κορδέλες και γλειφιτζούρια, σαπίζοντας ακόμη και το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς.

Κατανοούμε τους λόγους που ο κ. Τσίπρας αποφεύγει να σχολιάσει τις ανακοινώσεις της ΝΔ, αλλά γιατί, άραγε, δεν έχει το θάρρος να απαντήσει σε όσα είπε για εκείνον σήμερα ο άνθρωπος που τον έχρισε αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος;»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr