Νέο σενάριο για τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα: Θα είναι η 37χρονη Ελθήνα η εκλεκτή;

Νέο σενάριο για τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα: Θα είναι η 37χρονη Ελθήνα η εκλεκτή;

Ποια είναι η Ελθήνα Αγγελοπούλου

el4
Το ένα σενάριο μετά το άλλο βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο Αθηναίων στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του aftodioikisi.gr, ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει με πολύ καλό μάτι το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων η 37χρονη δημοτική σύμβουλος της «Ανοιχτής Πόλης» Ελθήνα Αγγελοπούλου.

Η Ελθήνα Αγγελοπούλου από το 2008 έως το 2010 ήταν δημοτική σύμβουλος με την «Ανοιχτή Πόλη», ενώ εξελέγη ξανά το 2014 μαζί με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, τον οποίο και αντικατέστησε στη θέση του επικεφαλής όταν εκείνος παραιτήθηκε τον Οκτώβριο του 2015. Στη συνέχεια ωστόσο την θέση της κ. Αγγελοπούλου κατέλαβε λόγω «επετηρίδας» ο Ρήγας Αξελός, κι εκείνη είναι σήμερα απλή δημοτική σύμβουλος.

Γεννηθείσα το 1981, σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας. Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων, ενώ ήταν υπεύθυνη του πολιτιστικού τμήματος στο 4ο Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ της Αθήνας. Συμμετέχει σε κοινωνικά κινήματα, σε κινήματα πόλης, σε δράσεις για τους ελεύθερους χώρους και την ποιότητα ζωής, ενώ ήταν παλαιότερα και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
el1
el2
el3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης