Κεφαλογιάννης κατά Καμμένου: Διασκεδαστική η εφευρετικότητα του κυβερνητικού θιάσου ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

kef09

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας,  αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ο κ. Καμμένος, αφού εμφανίζει ως ψεύτη και φαντασιόπληκτο τον κ. Κοτζιά, μας ενημερώνει ότι το ΥΠΕΞ δεν ανήκει στην Κυβέρνηση»

Πυρά κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας και της κυβέρνησης εκτοξεύει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, σε συνέχεια της απάντησης του Πάνου Καμμένου σε ερώτησή του στη Βουλή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «ο κυβερνητικός θίασος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν σταματά να μας διασκεδάζει με την εφευρετικότητα του. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένος, αφού εμφανίζει ως ψεύτη και φαντασιόπληκτο τον πρώην Υπουργό Εξωτερικών κ. Κοτζιά για όσα δήλωσε ο τελευταίος σε τηλεοπτική του συνέντευξη, μας ενημερώνει ότι το Υπουργείο Εξωτερικών δεν ανήκει στην Κυβέρνηση».

«Μιας και αναφέρεται και στα πρακτικά του περίφημου Υπουργικού Συμβουλίου, θα είχε ενδιαφέρον να τα βλέπαμε, εκτός και αν έχουν αλλοιωθεί όπως φοβάται ο κ. Κοτζιάς», καταλήγει ο κ. Κεφαλογιάννης.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ypourgeio-exwterikwn-1

Ενώ ο πρώην ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς επαίρεται ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του επιδίωξε να καταπολεμήσει φαινόμενα διαφθοράς, στην πράξη, κατά την περίοδο αυτήν, αποδυναμώθηκε σημαντικά ο πρωταρχικός θεσμικός μηχανισμός ελέγχου και εποπτείας του Υπουργείου αναφέρει η ΕΔΥ