ΝΔ: Αν το Μαξίμου θέλει πληροφορίες για τα εξοπλιστικά του ΠΑΣΟΚ να ρωτήσει τον Κοτσακά

ΝΔ: Αν το Μαξίμου θέλει πληροφορίες για τα εξοπλιστικά του ΠΑΣΟΚ να ρωτήσει τον Κοτσακά

Η Νέα Δημοκρατία απάντησε στο Μέγαρο Μαξίμου, σημειώνοντας ότι ο Γιάννος Παπαντωνίου ουδέποτε ήταν στέλεχός της - «Αν ο κ. Τσίπρας θέλει πληροφορίες για τα εξοπλιστικά του ΠΑΣΟΚ, δεν έχει παρά να ρωτήσει το δεξί χέρι του Άκη Τσοχατζόπουλου»

nea_dimokratia_1
Σε έντονο ύφος απάντησε η Νέα Δημοκρατία στο Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, που επιχείρησε να της πετάξει το μπαλάκι για την προφυλάκιση του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου.

Η Νέα Δημοκρατία καταλογίζει «πλήρη σύγχυση» στον πρωθυπουργό και του υπενθύμισε ότι «ο Γιάννος Παπαντωνίου δεν υπήρξε ποτέ στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας».

Μάλιστα, η Πειραιώς άφησε αιχμές, καλώντας τον πρωθυπουργό να αναζητήσει πληροφορίες για τα εξοπλιστικά σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ από «το δεξί χέρι του Άκη Τσοχατζόπουλου: Τον Αντώνη Κοτσακά που εξελέγη πρώτος στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ»

Αναλυτικά, η ΝΔ αναφέρει:

«Επειδή ο Αλ. Τσίπρας βρίσκεται πλέον σε πλήρη σύγχυση, να του υπενθυμίσουμε ότι ο Γιάννος Παπαντωνίου δεν υπήρξε ποτέ στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Αν θέλει, ωστόσο, πληροφορίες για τα εξοπλιστικά σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ, δεν έχει παρά να ρωτήσει το δεξί χέρι του Άκη Τσοχατζόπουλου: Τον Αντώνη Κοτσακά που εξελέγη πρώτος στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης