Ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ καταγγέλλει τον Μητσοτάκη ότι θέλει να ρίξει την κυβέρνηση

Ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ καταγγέλλει τον Μητσοτάκη ότι θέλει να ρίξει την κυβέρνηση

Στην ερώτηση «Μπορεί να βρει ο ΣΥΡΙΖΑ εναλλακτική πλειοψηφία για να φύγουν οι ΑΝΕΛ», απάντησε: «Δεν πρέπει να βιαζόμαστε για να κάνουμε μια δίκη προθέσεων»

tosounidis_theodoros
Στην χθεσινή επίμαχη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου «Θα έχουμε πλειοψηφία και χωρίς τους ΑΝΕΛ»,  που σίγουρα ενίσχυσε την εσωτερική αναταραχή, κλήθηκε να απαντήσει σήμερα ο  εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης, ο οποίος έχει δηλώσει ότι «υπάρχει μια προοπτική όταν έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών εκεί να έχουμε άρση εμπιστοσύνης. Εκεί δεν προσερχόμαστε».



Μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη στον ΘΕΜΑ 104,6, ο Θεόδωρος Τοσουνίδης, είπε πως όταν δεν υπάρχει γεγονός, τότε δεν μπορεί κανείς να έχει ξεκάθαρη τοποθέτηση, σημειώνοντας ότι τη δεδομένη στιγμή οφείλουμε να εστιάσουμε στο «σπουδαίο κυβερνητικό έργο που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια». «Το θέμα είναι, τι έχει παραχθεί εις όφελος του ελληνικού λαού μέχρι σήμερα, αυτό μετράει και αυτό πρέπει να μας απασχολεί». 

Στην ερώτηση «Μπορεί να βρει ο ΣΥΡΙΖΑ εναλλακτική πλειοψηφία για να φύγουν οι ΑΝΕΛ», απάντησε: «Δεν πρέπει να βιαζόμαστε για να κάνουμε μια δίκη προθέσεων. Κακώς εμπλέκεται το όνομα της εξαιρετικής και επιτυχημένης υπουργού Τουρισμού, Ελενας Κουντουρά. Δεν έχει δώσει λαβή για τέτοιους σχολιασμούς. Το Μακεδονοκλάστες πήγαινε για μη εκλεγμένους βουλευτές. Τώρα, ο Παπαχριστόπουλος έχει εκφράσει ξεκάθαρα τη θέση του». 

Την ίδια ώρα εξαπέλυσε επίθεση προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέροντας πως η στάση του είναι υποκριτική, καθώς στο παρελθόν ήταν υπερ της σύνθετης ονομασίας, ενώ τόνισε πως ο μόνος στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να ρίξει την κυβέρνηση. «Ο Μητσοτάκης ψάχνει εναγωνίως τρόπο για να ρίξει την κυβέρνηση», κατέληξε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης