Επιμένει η ΝΔ για τα «μυστικά κονδύλια»: Θα πει κάτι ο Τσίπρας ή δεν τον αφήνει ο Καμμένος;

logo_nd

«Τις προχθεσινές καταγγελίες για αδιαφάνεια στο υπουργείο των Εξωτερικών τις έκανε ο κ. Καμμένος»... υπενθυμίζει η ΝΔ στον πρωθυπουργό

Επιμένει η ΝΔ και επανέρχεται στο θέμα των «μυστικών κονδυλίων» του υπουργείου Εξωτερικών.

Απαντώντας στο Μέγαρο Μαξίμου, πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολίαζαν: «Επειδή ο πόνος καρδιάς φαίνεται να έχει προκαλέσει και σύγχυση στον κ. Τσίπρα, να του υπενθυμίσουμε ότι τις προχθεσινές καταγγελίες για αδιαφάνεια στο υπουργείο των Εξωτερικών τις έκανε ο κ. Καμμένος. Θα πει κάτι γι' αυτό ή δεν έχει την άδεια του συνεταίρου του;».

Νωρίτερα, μετά τα «πυρά» της αντιπολίτευσης και ειδικά της ΝΔ, που έκανε λόγο για μείζον πολιτικό ζήτημα, το Μέγαρο Μαξίμου είχε περάσει στην αντεπίθεση, αναφέροντας σε ανακοίνωσή του: «Από το 2017, με πρωτοβουλία του Νίκου Κοτζιά και της ελληνικής κυβέρνησης, ενημερώνεται αναλυτικά η Βουλή των Ελλήνων για τη χρήση των ειδικών κονδυλίων του Υπουργείου Εξωτερικών».

«Η ΝΔ λοιπόν, αντί να λαϊκίζει, καλό θα ήταν να μας πει πού διατέθηκαν τα ειδικά κονδύλια κατά τις περιόδους της δικής της διακυβέρνησης, όταν οι Υπουργοί Εξωτερικών ήταν πλήρως ανεξέλεγκτοι. Η κ. Μπακογιάννη και η ΝΔ είναι οι τελευταίοι που θα κουνήσουν το δάχτυλο, είτε στο Νίκο Κοτζιά είτε στον Πρωθυπουργό» κατέληγε η ανακοίνωση από το πρωθυπουργικό γραφείο.

ΣΧΟΛΙΑ

Έτσι είναι

Πρωθυπουργός είναι ο Πάνος Καμμένος στην ουσία. Τον Τσίπρα τον έχουν για όλες τις δουλειές. Για αυτό όταν μιλάει ο Τσίπρας στην ευρωβουλή φεύγουν.ολοι και γελάνε. Αυτό είναι γνωστό σε όλη την ε.ε. Ο τσιπρας είναι ένας γραφικός τύπος με άριστες όμως υποκριτικές ικανότηες. Του μιλάνε σοβαρά και αρχίζει τα περί εθνικισμών ναζιστών και φασιστών ! Παιδιά δεν είναι ο Τσίπρας αυτό που φαίνεται και όπως τον παρουσιάζουν ταμμε. Τον έχουν στήσει επικοινωνιολόγοι και σύμβουλοι, είναι τελείως μηδενικό , ένα απόλυτο τίποτα που κάνει μόνο θελήματα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης