Απαντήσεις για τα «μυστικά κονδύλια» ζητά από Τσίπρα-Κοτζιά-Καμμένο η Νέα Δημοκρατία

Απαντήσεις για τα «μυστικά κονδύλια» ζητά από Τσίπρα-Κοτζιά-Καμμένο η Νέα Δημοκρατία

Η ΝΔ κάνει λόγο για «μείζον πολιτικό ζήτημα» και καλεί την κυβέρνηση και προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα «να δώσουν στους πολίτες ξεκάθαρες απαντήσεις»

kyriakos-nd-1
Απαντήσεις από τους κ.κ. Κοτζιά και Καμμένο σχετικά με το θέμα των «απορρήτων κονδυλίων» ζητά η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της στη σκιά των όσων φέρονται να είπαν οι δύο υπουργοί στο υπουργικό συμβούλιο της Τρίτης.

Η αξιωματική αντιπολίτευση καλεί τον Πάνο Καμμένο «σήμερα κι όλας να δημοσιοποιήσει ό,τι στοιχεία έχει» επισημαίνοντας ότι ο Νίκος Κοτζιάς «προφανώς δεν ζήτησε τυχαία να ελεγχθούν τα κονδύλια που διαχειρίζεται ο κ. Καμμένος ως υπουργός Άμυνας».

«Η κυβέρνηση και προσωπικά ο κ. Τσίπρας οφείλουν να δώσουν στους πολίτες ξεκάθαρες απαντήσεις» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Όλη η ανακοίνωση της Πειραιώς έχει ως εξής:

Όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη διαχείριση των μυστικών κονδυλίων του κράτους αποτελούν μείζον πολιτικό ζήτημα.

Ο κ. Καμμένος που κατήγγειλε τον κ. Κοτζιά για αδιαφανείς διαδικασίες στη διάθεση των απόρρητων κονδυλίων του ΥΠΕΞ οφείλει σήμερα κι όλας να δημοσιοποιήσει ό,τι στοιχεία έχει. Όπως και ο κ. Κοτζιάς που προφανώς δεν ζήτησε τυχαία να ελεγχθούν τα κονδύλια που διαχειρίζεται ο κ. Καμμένος ως υπουργός Άμυνας.

Η διαχείριση των κρατικών κονδυλίων δεν αφορούν μόνο τις ενδοκυβερνητικές ισορροπίες και τους αλληλλοεκβιαζόμενους συναρχηγούς της, αλλά το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.

Η κυβέρνηση και προσωπικά ο κ. Τσίπρας οφείλουν να δώσουν στους πολίτες ξεκάθαρες απαντήσεις.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης