Ξυδάκης: Ο Καμμένος κάνει ζημιά στην κυβέρνηση, κλείνει η συνεργασία μας

xydakis

«Όταν θέματα εξωτερικής πολιτικής, άμυνας και ασφάλειας τα συναρτάς με το δικό σου πολιτικό μέλλον μπορεί να διολισθήσεις σε ένα θεσμικό άτοπο", είπε.

«Ο Πάνος Καμμένος κάνει ζημιά στην κυβέρνηση αλλά και στην εθνική προσπάθεια για τη διπλωματική αναβάθμιση της χώρας, για να ξαναστήσουμε μια χώρα με υγιή διοίκηση και έναν παραγωγικό ιστό που θα κρατάει τα παιδιά μας εδώ και δεν θα περιπέσει η πατρίδα μας σε δημογραφικό μαρασμό».

Τις επισημάνσεις αυτές έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης μιλώντας στον «News24/7».

«Είναι κάποιες ενέργειες -συνέχισε- που αν τις κάνεις χωρίς θεσμικό τρόπο ενώ έχεις θεσμικό ρόλο, τότε δυσκολεύεται να σε πάρει ο ξένος συνομιλητής σου σοβαρά. Όταν θέματα εξωτερικής πολιτικής, άμυνας και ασφάλειας τα συναρτάς με το δικό σου πολιτικό μέλλον μπορεί να διολισθήσεις σε ένα θεσμικό άτοπο».

Κατά τον Νίκο Ξυδάκη, οι προτάσεις Καμμένου «ξεπερνούν το χρονικό ορίζοντα οποιασδήποτε θητείας αιρετού. Εκπνέει η κοινοβουλευτική περίοδος υπάρχει πίεση και άγχος. Το πράγμα γίνεται δύσκολο όταν αυτό το άγχος οδηγεί σε συμπεριφορές που φτάνουν στα όρια έλλειψης θεσμικής κομψότητας. Ο κ. Καμμένος παρενέβη σε θέματα που είναι ευθύνη του πρωθυπουργού. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του για να σας πω τι θέλει να κάνει. Έχει διαμηνυθεί από τον Πρωθυπουργό ότι μπορεί να βρεθεί πλειοψηφία στη Βουλή για να κυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών και για να συνεχίσει η κυβέρνηση.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι κλείνει η ιστορική περίοδος που υπαγόρευσε τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ και ότι δεν συντρέχουν πια οι λόγοι που την επέβαλαν το 2015. «Αν θέλεις να βοηθήσεις τη Συμφωνία των Πρεσπών βοηθάς για λίγο και την κυβέρνηση», είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές του Ποταμιού ενώ προειδοποίησε τον Πάνο Καμμένο ότι «προσπαθώντας να αποδυναμώσεις την κυβέρνηση μπορεί τελικά να την δυναμώσεις».

ΣΧΟΛΙΑ (4)

κοριτσια ;;;

..ρε Ξυδακη, αφου θα την κανεις τη κολοτουμα !!!! Ασε τις αρντιδρασεις και τα λογια για αλλους.

Α ωραία

Άρα χασατε τη δεδηλωμένη . Πέσατε και παραιτηθειτε εντός της μέρας . Σωστά ;

Μ.ΠΑΣΟΚ

ΜΑΖΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΛΕΓΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ //ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ....ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΜΑ ΤΟ ΘΕΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΣΤΡΑΦΙ.ΑΛΛΑ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΠΛΕΞΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΑΣ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΑ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΧΑΡΑ.ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΙΚΙΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ.

Στο μπλά μπλά είστε μάνες..

απο αξιοπρέπεια όμως δεν σκαμπάζετε γρί. Καταλαβαίνω : Αξιοπρέπεια και πολιτική, είναι αντίθετες έννοιες

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mhtsotakis_arthro

Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό γιατί δίχασε τον ελληνικό λαό και είπε «ναι» αναγνώριση δήθεν μακεδονικής γλώσσας και εθνότητας - Υποσχέθηκε βοήθημα 2.000 ευρώ σε νέες οικογένειες για κάθε νέο παιδί που γεννιέται, πρόγραμμα «βοήθεια στην εργαζόμενη μητέρα» και σταδιακή αύξηση του κατώτατου μισθού στα 703 ευρώ

12