VMRO σε Ζάεφ: Θα υποστείς βαριά ήττα και στις εκλογές

VMRO σε Ζάεφ: Θα υποστείς βαριά ήττα και στις εκλογές

«Ο Ζάεφ προδίδει τη βούληση των πολιτών» επεσήμανε σήμερα ο επικεφαλής του VMRO- DPMNE Κρίστιαν Μίτσκοσκι και τον κάλεσε να εγκαταλείψει τις προσπάθειες κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών 

3305C021-1200-E862-88F6-06B74AADDD23
Να εγκαταλείψει άμεσα τις προσπάθειες για την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών κάλεσε για ακόμη μια φορά σήμερα τον Ζόραν Ζάεφ, ο επικεφαλής του VMRO- DPMNE Κρίστιαν Μίτσκοσκι.

«Με το να μη παραιτείται από την επιζήμια Συμφωνία (των Πρεσπών), ο Zάεφ δεν σέβεται τη βούληση των πολιτών και το μήνυμα του δημοψηφίσματος ότι η Συνθήκη απορρίπτεται» δήλωσε συγκεκριμένα.

Παράλληλα κατηγόρησε τον πρωθυπουργό των Σκοπίων ότι εκβιάζει βουλευτές της αντιπολίτευσης για να ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας και υποστήριξε ότι «η συμφωνία με την οποία ο Ζάεφ θέλει να προδώσει το κράτος και το λαό είναι η τελευταία αποτυχημένη προσπάθεια για να σώσει την καριέρα του και να ξεφύγει από την ευθύνη για όλα τα σκάνδαλα».

«Αυτό δεν θα περάσει. Με την απόρριψη της πρότασης που κατέθεσα, ο Ζάεφ και η κυβέρνηση έδειξαν ότι φοβούνται ελεύθερες, δίκαιες και δημοκρατικές εκλογές, γιατί ξέρουν ότι στις εκλογές θα είναι μόνοι τους και θα υποστούν βαριά ήττα, όπως στο δημοψήφισμα» υποστήριξε ο Μίτσκοσκι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης